IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

namasteKeskiviikko 12.12.2007 07:50

viikko on nyt vierahtanyt siita ku savuin tanna.
on ollu aivan upeeta. Oon paassyt viettaa aikaa vanhojen kavereitten kanssa ja myos tutustunut uusiin. oon viettanyt melko paljo aikaa KISC:in senior common roomissa. Hairitsemassa toissten laksyjen tekoa ei ne kyl muutenkaan tekis laksyja.
oon kaynyt nyt pari kertaa Thamelissa touristi alueella kavereitten kaa. Ja parilla synttareillla. Jotka kaikki olivat BBQ + jonkinlaista tanssia mm. afrikkalaista.
Illat oon viettanyt joko jossain ravintolassa tai sit vaan jollain kylassa katolla tuijotellen tahtia kuumakaakao kadessa ja kuumavesipullo paidan alla. rikkoakseni idyylisen kuvan pitaa kai viela lisata yskien Kathmandun polyja.
Futista oon paassyt pelaamaaan ihan mukavasti. esim silloin kun oli KISC:in jalkapallo tournamentti mut hyvaksyttiin vanhempien joukkueesseen. Pelattiin opeja vastaa. Pakko mainita etta olin ainoa tytto ja muut oli semmosii 30-40 v. miehia. lol
Mua alkaa hiemasen rasittaa poikien huutelu kaduilla ja se et ei voi kuuden jalkeen kavella edes kahta korttelia yksin.
Momot ja muut ruuat on maittanut ja vatsa ei oo ees mennyt viela sekaisin.
taa oli nyt tallainen lyhyt viesti. anteeks kaikille joille en ole oikein kerennyt kirjoittaa. netti on hidas ja en oikeastaan muutenkaa kerkee ja jaksa kayda koneella taalla paljoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.