IRC-Galleria

Olenpas vahingoniloinen. Parkkonen tippui vihdoin idolsista. Toivotaan, että Anna voittaa. Silloin se joutuu tekemään paskaa musaa ja Koop pääsee tekemään oikeasti ihan hyvää musaa. Koop ansaitsee sen. Weeeh.

Hitto, että voi ihmisellä olla tylsää. Kello on kohta miljoona, huomenna on jopa ruhtinaallinen tunti koulua (psykologiaa) ja pitäisi kai sitä vähän nukkuakin ennen sitä. Ensin pitää kuitenkin ottaa loput noista siidereistä ja miettiä tulevaisuutta siltä kaikkein typerimmältä kantilta. Hitto vie, en ymmärrä itsekään mitään. Ja tiedän, että tämä on kaikista älyttömän typerää ja naurettavaa, mutta olen ihan liian väsynyt välittämään. "Typerää kirjoittaa johonkin galtsun päivikseen omista tunteistaan." Ihan pirun sama! Kirjoitan just tänne, just nämä oikeat tunteeni, joita en ennen kuraattorilla käyntiä edes koskaan oikeastaan hyväksynyt. Kaikki ei ole ihan hyvin. Heh... Ihan hyvin. Eipä juuri, joo.

Jep, kuulemma harkitsee jo lähettämistä nuorten neuvolaan. Käski pitää mielen avoimena lääkkeitä varten. Helvetti vie. Enpä olisi muutamia vuosia sitten uskonut, että tässä sitä vielä ollaan. Pitäkää säälittävänä, pitäkää typeränä.. Pakkoko sitä on lukea, jos niin hävettää?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.