IRC-Galleria

Jihuuuuu....Perjantai 30.03.2007 22:49

Mä sain sen duunin...aloitan toukokuun 7:mäs päivä.....voi juma et mä olen häpi...so so häpi...enään ei pääse se vanha kalkkuna taketalossa valittaa mulle,ku maanantaina meen sanoo pomolle et mun vika työpäivä on sit 27.4.
pelkkä harjoittelijan palkka tuol uudes firmas on 200 ekee parempi ku mulla nyt....
hitto..kyl se elämä vaan joskus osaa hymyillä....

[Ei aihetta]Perjantai 30.03.2007 01:16

Eli..
Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Seppo on") ja kopioi viestiin 5 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään


Kati on Katariina-nimestä ja siitä johdettujen nimien (kuten Katja, Katri) lyhentymämuoto. Nimen merkitys on 'alati puhdas'. ...

Koska Kati on työssään vielä aika uusi, ei aina ole selvää, ... Koska Kati on ollut virassaan vasta vähän aikaa, hän ei osaa ottaa kantaa työn sisällön ...

Kati on huomannut urallaan myös sen, että musiikkibisneksessä ruusuillakin on ... Tähän mennessä Kati on itse tehnyt paljon töitä sen eteen, että on päässyt ...


KaTi on lopettamassa tukensa aikoinaan toimittamilleen kuuden yliopiston (mm. TTKK, ÅA, Hanken) vanhoille opintorekisterijärjestelmille. ...

Kati on tehnyt pitkän uran kenttäratsastuksessa, vaikka onkin vasta 23-vuotias. ... Kati on tehnyt määrätietoista työtä päästäkseen lajissa huipulle asti. ...

[Ei aihetta]Perjantai 30.03.2007 00:55

Klikkaa kymmenen satunnaista galleriasta ja laita niiden oletuksen kuvatekstit numeroiduille paikoille klikkailu järjestyksessä heittomerkkien väliin.

1. Heräsin tänään aamulla ja totesin: "5 vanhaa ja 1 nuori"
2. Toistelin: "Mein Herz brennt "
3. Sanoin luokkatoverilleni: "vaikkei haluttais,et se huora täällä määrää,mut et pysty sitä kieltää,vaikka mihin päätäs käännät"
4. Sitten piti tehdä: "peten ihana kroketti vyö takana"
5. Joka kerta kun oon kännissä sanon:"silloin joskus...hienossa lasissa omena mehua "
6. Vaihdan ehkä oletuskuvani tekstiksi: "tilannekuvaa petri ja mä...se on tussi...ei laku : D"
7. Oon saletisti: "You can keep me company as long as you don`t care"
8. Kiljasin eilen kaupungilla: "teltta"
9. Ensivuoden tuleva mottoni on: "minä"
10. Viimeiset sanani tulevat olemaan: "They don`t care what you feel/they don`t care if you bleed/you sold your soul for those who don`t give a shit"

Huoh...Torstai 29.03.2007 23:00

Taas yks tylsä sairasloma päivä pulkassa...tai ainakin melkein. Olen mä saannut tänään jotain aikaseks...en siis mitään järkevää,mut kuitenkin. Eli kävimme Jeren kanssa tänään kirpputorilla ja vahkarissa. Löysin kirppikseltä oikein nätin ja halvan olkalaukun,joka toivottavasti pysyy mulla ehjänä ainakin siihen saakka kunnes pääsemme tallinnaan ostoksille. Jerelle ostin vahkarista vesi pyssyn,jota se testailikin heti kotiin päästyä...onneks siihen ei mahdu paljoo vettä.
Huomenna ois työhaastattelu klo.10.00...vielä en ole löytänyt edes työtodistuksiani..pitäs luultavasti ruveta etsimään niitä,jos meinaan saada sen duunin....
Pääsis vihdoin ja viimein pois sielt hullujen huoneelt mis täl hetkel olen töis...
no jos mä nyt meen seuraa idolssia....

YökMaanantai 26.03.2007 00:15

Hmm....siis joo...suurin osa mun kavereistani tietää kuinka paljon mä rakastan kunnon kauhuleffoja siis sellaisia,joissa veri ja suolen pätkät vaan lentelee esim.saw,hostel yms leffat.
No tänään sain vihdoin ja viimein vuokrattua saw3:sen(oli muuten sairaan hyvä).
Kärsimättömänä odottelin että jere sai möhköfantin katottua kannettavassani,ku se leffa ei jostain kumman syystä toiminut pöytä mallis ja itsekkään en tykkää siin katella leffoja ku persus puutuu...no kuiteskin...kun vihdoin ja viimein pääsin itse kattomaan omaa leffaani ni rupes sopivasti hiukomaan ja eiku jääkaapille.Suklaata ja jugurttia...nam...no leffa pyörimään ja syömään...en ehtinyt ku 5 minuuttia kattoo leffaa ku meinas tulla ylös kaikki mitä olin sinä päivänä syönyt...en tiedä olenko sit vanhaks tulossa mut sen leffan alku oli siis niin YÖK...ainakin jos sattu samaan aikaan lapioimaan jugurttia suuhun....meinas jäädä loput syömättä....
Oli sit muuten niin hyvä leffa et suosittelen lämpimästi kaikille....

vituttaa....Sunnuntai 04.02.2007 17:11

vetäkää vittu päähänne ja juoskaa norjaan....ei vois enään vähempää kiinnostaa mikään....
ei mua mikään vituta..juu..ei...kuhan muuten vaan raivoon ja puran pahaa oloani....

ainakin yks tyyppi sais juosta niin pitkälle ku pippuri kasvaa,jos ylipäätänsä perseineen kykenee siihen...
oikee kaksnaamanen paska....no eipä kuulu enään minun kaveri piiriini...

jihuu...Keskiviikko 24.01.2007 02:58

Tänään on se päivä jona käyn lunastamassa synttäri lahjani...siis no eka pitäs kaiketi nuq yms...aikahan on vasta klo.14.00....enkä muuten ole vieläkään päättänyt sen kuvan paikkaa....siis te ette voi tajuta kuinka hankala on päättää mihin sen kuvan hakkaa...niin paljon hyviä paikkoja...

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.01.2007 00:09

Minä olen tyttö, joka potkaistiin pois kotoaan, koska tunnustin äidilleni olevani lesbo.
Minä olen prostituoitu, joka työskentelee kaduilla, koska kukaan ei ota töihin transseksuaalista naista.
Minä olen sisar, joka puolustaa homoveljeään piinallisten, kyynelten täyttämien öiden läpi.
Me olemme vanhemmat, jotka hautasivat tyttärensä kauan ennen hänen aikaansa.
Minä olen mies, joka kuoli yksin sairaalassa, koska kumppaniani, jonka kanssa olin ollut kaksikymmentäseitsemän vuotta, ei päästetty huoneeseen.
Minä olen ottolapsi, joka herää painajaisiin, joissa minut viedään pois kahden isäni luota, jotka ovat ainoa rakastava perhe, joka minulla on ikinä ollut. Toivon, että he voisivat adoptoida minut.
Minä olen yksi onnekkaista, luulisin. Selvisin hyökkäyksestä, joka jätti minut koomaan kolmeksi viikoksi ja vain vuoden päästä pystyn luultavasti kävelemään taas.
Minä en ole yksi onnekkaista. Tapoin itseni vain viikkoja ennen lukiosta valmistumista. Taakka oli yksinkertaisesti liian raskas kantaa.
Me olemme pari, jotka saivat kiinteistönvälittäjän kannoilleen, kun hän sai selville, että halusimme vuokrata yksimakuuhuoneisen asunnon kahdelle miehelle.
Minä olen henkilö, joka ei ikinä tiedä kumpaa vessaa minun pitäisi käyttää, jos haluan välttää henkilökunnan kutsumisen paikalle.
Minä olen äiti, joka ei saa edes tavata synnyttämiäni, hoitamiani ja kasvattamiani lapsia. Tuomioistuin sanoo, että olen epäsopiva äidiksi, koska asun nykyään toisen naisen kanssa.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jonka tukijärjestelmä yhtäkkiä viileni ja etääntyi saatuaan selville pahoinpitelevän kumppanini olevan myös nainen.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jolla ei ole tukijärjestelmää, jonka puoleen kääntyä, koska olen miespuolinen.
Minä olen isä, joka ei ole koskaan halannut poikaansa, koska minut kasvatettiin pelkäämään kiintymyksen osoittamista toisia miehiä kohtaan.
Minä olen kotitalousopettaja, joka halusi aina opettaa liikuntaa, kunnes kuuli vain lesbojen tekevän sitä.
Minä olen mies, joka kuoli lääkärien lakattua hoitamasta minua heti, kun he saivat selville minun olevan transseksuaali.
Minä olen henkilö, joka tuntee syyllisyyttä, koska uskoisin voivani olla paljon parempi ihminen, jos minun ei aina tarvitsisi välittää yhteiskunnan minua kohtaan osoittamasta vihasta.
Minä olen mies, joka lakkasi käymästä kirkossa, ei koska en usko, vaan koska sen ovet suljettiin minun kaltaisiltani.
Minä olen henkilö, jonka täytyy piilotella sitä, mitä tämä maailma tarvitsee eniten: rakkautta.

Ole kiltti ja postita tämä edelleen, jos uskot seksuaalivähemmistöjen syrjimisen olevan väärin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.12.2006 00:22

Korealainen nimi:
A- ka * B- zu * C- mi * D- te * E- ku * F- lu * G- ji * H- ri * I- ki * J-zu * K- me * L- ta * M- rin * N- to * O-mo * P- no * Q- ke * R- shi *S- ari * T-chi * U- do * V- ru * W-mei * X- na * Y- fu * Z- zi

Kati = Mekachiki

wulfi = meidotaluki

Pasi = Nokaariki

Talkku-76 = Chikatamemedo-76

Joulun odotusta....Perjantai 22.12.2006 20:51

Kyllä tämä joulu on niin ihanaa aikaa,silloin ei stressata eikä muutenkaan viuhdota tuulispäänä paikasta toiseen lahjoja etsimässä....Tänäänkään en jonottanut yhdessäkään kaupassa kassa jonossa,eikä yksikään mummo tai papparainen käyttänyt kyynerpää tekniikkaa saadakseen haluamaansa toisten nenän edestä.
Luojalle kiitos että joulu on vain kerran vuodessa.

Vielä olisi jäljellä sapuskoiden laitto ja siinä sitä hommaa riittää...huomenna alkaa torttusota,toivottavasti selviän siitä hengissä.
Onneksi anoppi on hoitanut laatikoiden teon ja ukko hoitaa kinkun paiston...itse en ois jaksanut kaikkee edes ilman rauhottavia hoitamaan....

Eli ei muuta kuin Hauskaa Joulua kaikille tutuille ja tuntemattomille....koittakaa kestää....