IRC-Galleria

yawdreg

yawdreg

don't be a drag, just be a queen

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.09.2009 00:36

Mä heitin punaisen ja märän vessapaperitupon pönttöön ja aloin kaivella peilikaappia. Purkit ja pullot lensivät, kun heittelin niitä ulos kaapista etsiessäni sidetarpeita. En mä välittänyt siitä, että niitten kolahtamisesta kaakelilattiaan kuului kova ääni. Jos Gerard heräisi, kyllä mä aina jotain keksisin selitykseksi metelille.
Lopulta mä löysin etsimäni. Vihdoinkin. Ei sitten voinut olla yhtään puskemmassa. Lattialle oli jo ehtinyt muodostua pieni, punainen lätäkkö ja mua alkoi jo heikottaa. Voi vittu, jos mä nyt kuolisin tähän lattialle verenhukkaan. Mä rullasin nopeasti sideharson auki ja aloin kiertää sitä ranteeni ympärille. Verta kuitenkin vain tuli koko ajan lisää, edes side ei sitä pysäyttänyt. Mä tajusin, että mun olisi pakko mennä lääkäriin tai jonnekin. Etsin vielä hakaneulan jostain kaapin kätköistä ja tietysti onnistuin pistämään sillä sormeeni. Paskat. Lisää verta. Mä en siitä pikkupistosta jaksanut välittää, vaan tuikkasin hakaneulalla sideharson jotenkin kiinni.
Tungin vielä nopeasti tavarat takaisin kaappiin, naksautin oven lukon auki ja astuin varovasti ulos, yrittäen olla mahdollisimman hiljaa.


kivaa ku osaan kirjottaa.

eikä oo yhtää angstii tai mitään moi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.