IRC-Galleria

yksmarsu

yksmarsu

http://dreamsandcocktails.blogspot.com/

Selaa blogimerkintöjä

V-loppu. <3Lauantai 23.09.2006 01:10

Joo tota mä vihaan mun herätyskellon ääntä. Kaikki varmaan vihaa oman herätyskellonsa ääntä..? Nojoo, niin taas sai napsauttaa sen kimeää piipytystä pitävän laatikon hiljaseks puoli seitsemältä. Sattuu silleen iloisesti olemaan sängystä suoraan toisessa päässä huonetta kokovartalopeili, joten ensimmäinen asia perjantaiaamuna jonka näin oli tietenkin tyttö, jolla oli väsyneet, happamat kasvot, silmäpussit, miten sattuu retkottava yöpaita ja tukka sekaisin kuin peikonpojalla. Väänsin epätoivoisen hymyn peilille hyvän huomenen toivotukseksi. Ja eikun ylös. Lompsottelin kylpytakki laahustaen lattialla portaat ylös, kylpyhuoneeseen. Dali lähti sieltä ruokapöydän alle nukkumaan, mutta Pongo veti itsensä pieneen mykkyrään, huokaisi ja jatkoi uniaan pyyhenaulakoiden alle sijoitetussa pedissään. "Jaha, okei, sä jäät siis tänne. Fine." ,aattelin ääneen ja tökkäsin kylpytakin pöydälle. Väänsin suihkun auki ja luikin nopeasti heti sen alta pois, ettei aluksi tuleva kylmä vesi ehtisi kastella minua. (teen näin aina) Odotin hetken, ja kokeilin sitten jalallani oliko vesi lämmintä. Todettuani sen olevan sopivaa astuin suihkun alle.

"Kello on varmaan jo yli tasan... Mä myöhästyn ihan varmana.. Pitäis lähteä pois suihkusta.. No jos mä ihan kohta lähen.. Joo noniin, nyt mä meen pois ja-... Eikun mä oon tässä vielä ihan hetken.." mietin ja päätin sitten ankarasti laittaa suihkun kiinni ja rynnätä kylmissäni pyyhkeen luokse. Pörrötin hiukseni kuiviksi höyrystyneen peilin edessä ja kiedoin sitten kylpytakin ympärilleni. Vilkaisin eteisaulan kelloa. Tasan seitsemän. En siis ollut aikataulusta myöhässä.

Puin illalla valitsemani vaatteet päälle ja menin sitten maalaamaan naamaani peilin eteen. Kävin lainaamassa Lauran ripsiväriä, koska se on tuhat kertaa parempaa kuin omani. Katsoin kelloa ja huomasin sen olevan jo kohta puoli. Pakkasin laukkuni ja menin sitten vessaan jostain syystä korjailemaan vielä pakkeliani. Laura huuteli omasta huoneesta että kello oli jo kahtakymmentä vaille, ja että meidän pitäisi jo olla Mariahelenalla. (Mentiin marian äidin kyydillä kouluun) Nousin laukku olalla ripeästi portaat ylös, join aamukaakaoni ja sujautin kengät jalkaan. Mariahelena odotti jo äitinsä kanssa meidän pihalla.

Koulu tosiaan meni normaalisti, kuten aina, eikä mitään erikoista luultavasti tapahtunut. Oltiin englannintunnilla kielistudiossa soittelemassa toisten kuulokkeisiin ja tekemässä kaunaääntä. Koponen huomautti jossain vaiheessa, ettei kuullut kuulokkeista englantia vaan joitain todella kummallisia ääniä. Perhana salakuunteli sitten meitä.

Avasin huoneeni oven, ja heitin laukkuni säkkituolin päälle. Viikonloppu. Lauantaisuunnitelmat meni mönkään, kun sinin piti mennä niitten mummolaan, joten mulle tuli nyt sitten tällänen läskeilyviikonloppu. Toteutamme suunnitelmamme sitten joku toinen lauantai.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.