IRC-Galleria

yksmarsu

yksmarsu

http://dreamsandcocktails.blogspot.com/

Selaa blogimerkintöjä

ei enää ikinä boten annaa.Keskiviikko 06.12.2006 00:34

Oll tännään aevan mahtavaa J-kylässä sninkan kanssa <3. Harmi vaa ku slaa ei päässy. :/

Menomatka oli tosi tuskaa. Kaks poikaa keitten iästä en ottanu selvää, istu siinä meijän takana. Sellasia helvetin aim sou amis-isänmaapellejä joita säälin muutenkin. arght arght arght, änkst änkst, änkst. "Vittu mä vedän vittu perkele iha vitusti kaljaa vaikka mulla on perkele ihan saatanan huono viinapää vittu!" Ja ainaku joku nous linkistä pois ni ne huuteli sinne perään kaikkea. Ai että nauroin äänetöntä naurua sinin kanssa ku se toinen niistä ääliöistä alko sanomaan sellaselle miehelle joka oli nousemassa linkistä että "Älä ny vitussa tonne mee, se on ihan paska paikka" ni se mies vaan ihan kylmän rauhallisesti katto sitä silmiin ja sano että haista vittu ja nous linkistä. HOHOO.

Ja ei enää ikinä boten anna-kappaletta. Ne soitti sitä varmaan viistoista kertaa sen yhen kännykästä ihan vaan muita ärsyttääkseen. Alko olla jo vähä kulunu juttu loppumatkasta....
-___________________- Siite ku slaan kanssa keskusteltiin tekstareilla ni se vammane yritti sieltä takaa lukea sitä mun viestiä. Ei se mua häirinny sinäänsä, oletan ettei se osannu lukea.

Sini kokeillaanko taas että pääsetkö koulun linkkikortilla J-kylään ku sanot sille kuskille että meet Tarvaalaan? :D:D Äijä mulkkas piiikkuse pahasti ku noustiin jyväskylän matkakeskuksen kohalla vasta poies..

Oli naminamimaiskis kivaa ostella joululahjoja <3 vaikka lauralle ei ollu kivaa ostella ku se ei suostunu jostain ihmeen syystä kertomaan mulle mitä se haluaa. Ämmä ei ymmärtäny että on mulla parempaaki tekemistä ku ryntäillä paniikissa kaupasta toiseen ja keksiä sille jotain helvetin lahjaa joka tyydyttäis sitä jotenkin.

Paluumatka oll kiva, räpsittiin kuvia sniin kamilla. Joo niistä tuli kauneita <<3<3<33<3<3<3 Kuski oli aika taulapää ku alko vaan ajamaan sitä linkkiä ennenku olin ees noussu koko rotiskosta. Oli mukavaa hypätä pois liikkeellä olevasta linkistä.

Sittota mitäs muuta joo ainii tosiaan, hukkasin myös linkkimatkalla mun lompakon ja kaikki kortit ja rahat mukana. (((((((:::::::: hihiiiihihihihi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.