IRC-Galleria

yksmarsu

yksmarsu

http://dreamsandcocktails.blogspot.com/

Selaa blogimerkintöjä

mmmou.Sunnuntai 07.01.2007 15:33

Tättärää, huomenna alkaa koulu. Ei oo yhtään kivaa. Ja huomiseks olis pitäny olla sellan aineentapanen juttu kirjotettuna koneella, mutku meillä ei ihan totta oo mustetta. Kärpänen tappaa mut. : ( Eivoimtn. Ja tänään isuliini täyttää 50jee. Tehtiin sille Lauran kanssa aika ehana kortti eilen.. :'D se on ihan kamala. Yritän nyt jotenki selittää tän tähän:

Se on sellanen 30 cm halkaisijaltaan oleva punanen kukka. Keskellä sitä kukkaa on kultainen se keskikohta ja siinä on iskästä tosi hirvee kuva. Niitten terälehtien päällä lukee 7.1 - 57, 10, 20, 30, 40, 50 ja ---->. Ne on koristeltu jollain hileliimalla... :'D Ne saa silleen avattua ja niitten alla on sanoja karaokepiiseistä, silleen että sen terälehden jossa lukee 10 alla on joku kappale jonka sanat kuvaa iskän ekaa kymmentä vuotta jne. Sitte sen kukan alla on sellanen sininen pahvi, ja siitä kukasta tulee sellasia liaanin tapasia tai sellasia ja sitte siinä on sellanen lehtitupsu. Ja niin siitä sivusta tulee myös sellanen kultanen enkeliviiri jossa lukee että hyvää syntymäpäivää iskälle. :D:D Että semmone kortti.

Ja musta on tullu joku minihamehullu. Tahtoo lisää hameita. Ei oo ku ootas. Öö. Valkone, semmone tummanharmaa, beige, kauhee farkkuhame jota en käytä ikinä. ( en ees tiiä oonko jo heittäny sen menemään vaiko en ) Lauralla on kyllä onneks kivoja hameita ni voin lainailla niitä :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.