IRC-Galleria

yksmarsu

yksmarsu

http://dreamsandcocktails.blogspot.com/

Selaa blogimerkintöjä

teen tän koko ajanKeskiviikko 01.09.2010 21:18

1. En keksi mitään pätevää syytä miksen tykkäis susta, mutta välillä tuntuu että sun kanssa kaikki on vähän niinkun arkista. Sä et osaa irrotella yhtään, ja mä taas haluan pitää hauskaa. Ja siinä kohtaa mä en halua tehdä mitään kompromissia. Voi olla että mulla oli sun suhteen niin korkeat odotukset, että nyt kun oon oppinu tuntemaan sut kunnolla, niin oon tajunnu että et ehkä ookkaa sellanen kun oon aina kuvitellu.

2. Päivä päivältä tajuan enemmän miten väärin mä tein sun kohdalla ja joka päivä se vaan ahdistaa enemmän ja enemmän. Mutta kun sä asut niin kaukana, niin on niin helppo olla tekemättä asialle mitään.

3. Mä huomaan että yrität tehä ittestäs jotain kovaa pelimiestä, mutta mä tunnen sut tarpeeks hyvin sanoakseni että oot ihan liian ihana poika ja kultanen ihminen sellaseen. Plus mulla on sua ikävä! Sun kanssa oli oikeesti hauskaa.

4. Unohtaisit ton ylpeyden. Jollet oo ite huomannu, niin kaikki sun ystävät, ne ketkä tuntee sut kunnolla, on hävinny sun ympäriltä. Nekin, keiden sä luulet olevan sun kavereita edelleen on menettäny oikeesti halun olla sun seurassa. Jos vaan osaisit myöntää että oot tehny jotain väärin, niin asiat olis eri tavalla. Musta vaan tuntuu että oot liian ylpeä myöntääkses sitä jopa itselles.

5. Olet aivan uskomattoman rakas, ja mulla on sun kanssa aina uskomattoman hauskaa. Meillä on silti joitain juttuja mistä pitää puhua.

6. Sää oot tosi hauska jätkä, mutta oon saanu susta ennakkoon sellasta tietoa, minkä perusteella en halua sotkeutua suhun mitenkään. En todellakaan kaipaa mitään draamaa tai ongelmia mun elämään, ja tiiän että sun mukana niitä tulee.

7. Olet aaaivan ihana tyttö jonka kanssa on kiva vaan istua ja juoruta! Ja tiedän että sä oot just sellanen jolle voi soittaa sillon kun on tylsää tai on jotain mistä haluaa puhua. Ja suhun voi luottaa.

8. Me ollaan joskus oltu ihan älyttömän läheisiä, mutta reilu vuos sitten tapahtu jotain ja ollaan erkaannuttu tosi paljon, ja musta on tuntunu että ollaan ihan vaan kasvettu erilleen eikä sitä pystyis mitenkään korjaamaan. Mutta nyt lähiaikoina mulla on ollu sun kanssa uskomattoman hauskaa, ja oon tajunnu että ollaan loppujen lopuks ne ihan samat tytöt keitä oltiin vuosiakin sitten.

9. Sinä olet aivan upea nainen, joka on kokenut paljon ja joutunut tekemään hankalia päätöksiä. Tällä hetkellä mä toivon että päädyt sellaseen ratkasuun, mistä sinä tuut onnelliseksi. Ja me molemmat tiedetään mikä se on.

10. Sinä oot sellanen musu ketä en nää tarpeeksi! Sinun kanssa pitäisi enemmän mm. pilettää <3

+ ekstra, paljon asiaa näemmä

11. Sinä olit aivan uskomaton virhe! Varmaan itekkin oot tajunnu että oon sitä mieltä. Toivon kyllä että voidaan olla kavereita vielä joskus, koska oot tosi mukava ihminen, mutta ei kyllä todellakaan yhtään mitään enempää.

12. Mies, olet uskomattoman rakas! Suhun voi luottaa, ja sun kanssa on aina hauskaa. Oot varmaan ainut poikapuolinen kaveri jonka kanssa osaan olla ihan oma itteni.

13. Sinua on ihan mieletön ikävä. ihan mieletön!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.