IRC-Galleria

yksmarsu

yksmarsu

http://dreamsandcocktails.blogspot.com/

Selaa blogimerkintöjä

Laura kommentoi seiskalla pissiksiä:Lauantai 26.05.2007 20:30

Hei, hei, vittu daa, mä en jaksa tota tuijottaa, hei, hei, vittu daa, mä haluun vetää tota ämmää turpaan

Kun äijät pääsee yläasteelle, niistä tulee kovii, kun muijat pääsee yläasteelle, niistä tulee lehmii, Nää lehmät vaan ammuu, kännissä kujal, nää lehmät vaan sammuu, aamulla nurkal, röökiä vetää noi pikkulikat puskas, pummaa kaljaa vanhemmilta salas.

Koulussa, kylällä, ollaan niin kovia, kotona, äitin sylis, imetään tutia. Autoon pojat ottaa, tyttöi mukaan, päämääränä vaan päästä makaan, pikkuteinitytöt, on viel kokemattomii, ne ei voi soittaa, kun on saldo kii. elämä on ihmisen parasta aikaa, sitä ei kukaan saa keltään varastaa.

Teinitytöt pliis, olkaa niin kilttei, oottakaa vähän, ootte viel pilttei, ette oo aikuisii, koittakaa tajuta, sekin aika tulee kun pitää verokarhuja paeta, nauttikaa nyt, ootte viel nuorii, vanhempana mietitte, et oli teillä tuurii, ei kaikki, tästä, elämästä selviä, ei kaikki, tästä, elämästä oo perillä.

Olkaa te ees viisaita, menkää kattoo telkust valaita, ne on isoja, te ette oo, ja niitten elämäs ei oo mielenkiintoo, tiellä vielä on, nauttikaa siitä, joissakin maissa, lapset tekee töitä, ne vain haaveilee, lapsen elämästä, olkaa siis, ees te kiitollisia tästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.