IRC-Galleria

yksmarsu

yksmarsu

http://dreamsandcocktails.blogspot.com/

Selaa blogimerkintöjä

Elämä lapselle 2007 <3Torstai 13.09.2007 14:56

LOISTAVVVAAA. Ihanakiva porukka oli ! <3

Matkalla Sini sai päähänpistoksen. Yhellä toisella Sinillä oli mukana lävistysneula... Ja Sini on aina halunnu Madonnan... :''DDD Pysähdyttiin Orituvalla, ja Sini ja Salla yhteisvoimin teki Sinkalle sen lävistyksen. Sini ei ensin saanu sitä neulaa läpi Sinkan huulesta, niin se jäi töröttämään siihen pitkäks aikaa ja Sini katto ihan järkyttyneenä neula melkein huulessa :D Sitten Salla meni ja tökkäs sen läpi. Sini näytti siltä että se olis ihan kohta pyörtyny :D Ei osuttu mihinkään verisuoneen, ei tullu lähes ollenkaan verta. Sini laitto siihen koruksi yhen sen mustista pallokorviksista. Se on nyt hieeeeeno!

Meidän paikat oli huippuhyvät. Oltiin alhaalla kolmosrivissä, IHAN yhen lavan edessä, siinä oli vaan muutama seisomapaikan ostanut edessä. Takana oli kaks ihanaa pikkutyttöä jotka oli tullu isänsä kanssa kattomaan sitä konserttia. Huutivat suoraan korvaan että ARIARIARIARI ja ANNAANNAANNAANNA ja NEGATIVEEEEEEEEE :D Meinasi hieman vihlaista korvaan, hittoku oli muuten tytöillä kova mutta kimee ääni :D

Suunnittelin että pitäis olla mukana joku sellanen systeemi josta vois ampua nuppineulalla, meinasin tulla hulluks niitten pumpattavien banaanien kanssa joita kaikki heilutti ja esti hyvien kuvien saamisen. Varsinkin se banaani ihan meidän edessä. -______- Sain monta kuvaa banaanista. Mutta kyllä siinä kohtaa sai tosi hyviäkin kuvia!

Katottiin sinin kanssa että mille lavoille menee kaikki muut esiintyjät, koska sitten saatais tietää että voisko olla mahollista että Tokio Hotel olis tullu siihen meidän nenän eteen. Ruvettiin laskelmoimaan loppuvaiheessa että ei helvetti, noilla kaikilla lavoilla on ollu paljon esiintyjiä sen jälkeen kun meidän lavalla esiinty Negative. Sitten ne juontajat meni jotain sönköttämään palkintoja tai jotain juttuja sille toiselle lavalle missä ei ollu vähään aikaan ollu mitään. Siinä vaiheessa oltiin että voi apua, nehän TULEEE tähän. Ja kyllä ne sitten tulikin. <3____<3 Olivat aika namnamnam. Hitsi vaan kun kuvasin melkeen koko ajan ni en keskittyny täysillä itse siihen esitykseen, kun oletin että ne vetää vielä toisenkin.

Noo sitten me lähettiin linkille päin, minä, Roosa, Salla, Sini ja Hanna (muut oli menny jo) ja laulettiin kurkku suorana Kaapoa, vaikkakin Roosalla ja Sallalla oli aika hemaisevat mikkihiiri-äänet sen jälkeen ku ne oli huutanu koko TH:n ajan. Chiquita-akka heitti Roosalle nallen! Ja Salla ja Roosa oli vikat henkilöt jotka näky TV:ssä koko konsertista! ;)

Sitten mentiin linkkiin, ja hoilailtiin siellä vielä vähän kaikkea. Sitten pysähdyttiin jonnekkin huoltsikalle vessaan. Kovin moni ei kyllä sitten mennytkään sinne, siinä vaiheessa kun bongattiin se Sturm und drangin solisti André Linman... Se puhu puhelimessa ruotsia. Siinä sitten töllättiin sitä pihassa niin kauan että se lopetti puhelun. Sitte Roosa huus että: "ON SE SE!!!!" Ja se katto ihan kummissaan ja alko nauramaan. sitten kysyttiin voiko sen kanssa ottaa kuvan. Otettiin sitten sen kanssa ryhmäkuvia, ja juteltiin jotain. Se oli puhunu Billille mutta se ei ollu kuulemma sanonu kun jotain "moi" ja "ok" :D Sitte se kirjotti nimmareita meidän käsiin ja joihinkin lappuihin. Sitte sen piti mennä. Kaikki halas sitä, ja Sini sai hienon kuvan kun ne halaa! Ja se André sano Roosalle että "Haluatko tän, tää on sellanen Elämä lapselle-juttu?" Ja anto sellasen avainnauhan. <3_____<3

Jiihaa mikä reissssu <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.