IRC-Galleria

possuflunssa en antofa¿Tiistai 19.05.2009 03:38

no nyt naa on loytany taalta yhen possuflunssatapauksen. jotku luokkalaiset oli suunnillee ihan fiilareis menos ostaa hengityssuojii ja kasidesei koulun jalkee. sanoin sit et luin et ne hengityssuojat on ehka vaan epahygieenisimpii. en tieda.

kipi olo. vasyttaa. onkohan mulla se possutauti jo. en jaksa nyt friikkailla siita. tahon novasportii, yks koululainen tytto jonka kaa en ollu ennen puhunu kait mitaa oli sillee et kayks siel? juup. tuuks tanaa klo 19? juup luulen niin, ootko menos. ja nyt tahon sinne ku tahon tutustuu siihen.

stefa on paras :D upea lauantai-ilta oli taas :D tal viikol se haluu leffaan, ostaa discovaatteit&meikkei ym. (veikkaan etta discoon myos, ulottuispa meidan discokiertua pian kmasuun) :D mahtavaa, joku HALUAA ehdottomasti teha mun kans jotai. ihanaa :D varmaa tulos ihan asiallinen pitka viikonloppu, ei oo kouluu to eika pe.

lahetin kaksi aika pienta pakettii suomeen tanaa (imatra ja kontula kohteena, tiedoksi ja sori ku sisalto aika myohas :D). makso 20EUROO KIPALE. en taida lahettaa mitaan enaa, postikortteja ehk jos ja kun meen paikkaan josta viittin lahetella niit. antofagasta ei vissii oo enaa riittavan kaukanen ja erikoinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.