IRC-Galleria

zamna

zamna

mieluummin överit ku vajarit
Mulla on nyt Hannan kännykästävieroitusprojekti meneillään.
Tehtävä on vaativa ja myrskyinen, mutta minä kaikessa viisaudessani varmasti onnistun!
Juuri edellinä perjantaina olin huomauttanut Hannalle hänen julkeasta kännykänkäytöstään tunnilla tekstiviestin kautta käyttämällä seuraavaa ilmaisua: Kännykkä pois tunnilla!!!! Käsky ei aivan tepsinyt, mutta ovelan massatekstiviestipostitukseni ansiosta sain Kännykän Uhrin sulkemaan julmetun addiktiolaitteensa! Mutta kas, työni ei nähtävästi olekaan vielä valmis, sillä tänään, 20.3, yllätin Hannan näpräämästä kännykkäänsä maantiedon tunnilla! Lähestyin häntä ystävällisesti ja tuttavallisesti aina toimivalla ja täysin luotettavalla tekstiviestillä:
Lähetetty: 20.3 Vastaanottaja: HANNA
13:56 Voi vittu hanna aina sinulla on se kännykkä tunnilla!
Uhri vain mulkaisi minua pasianssin aiheuttama hypnoottinen kiilto silmissään, joten päätin siirtyä astetta kovempaan, mutta tehokkaampaan keinoon: uhkailuun.
Lähetetty: 20.3 Vastaanottaja: HANNA
13:58 Laita se heti pois!! Tai muuten... Minä puren pääsi irti!
Nyt Hanna ei enää edes mulkaissut. Jatkoi vaan peliään. Huomasin, että minun on tehtävä strategiassani hienonhienoja muutoksia. En ole vielä keksinyt, mitä, mutta kyllä minä varmasti jotain keksin.
Nyt joku saattaa ihmetellä, miksi minä suoritan tämänkaltaista tehtävää, pitäväthän kaikki kännykkää varsin oivana laitteena, eikä sen käyttöä tunneilla sen erityisemmin valvota. Voin harmikseni todeta, että kännykän käyttö aiheuttaa vakavaa riippuvuutta sekä väkivaltaisuutta.
Jälkimmäisestä sanasta voisin perusteluina kertoa otteita Hannan käyttäytymisestä:
Hän laittoi tänään minun takkini vetoketjun kiinni niin, ettei minun käteni olleet hihoissa, ja takkini muodosti ylleni pakkopaidan. Tilanne oli hyvin epämiellyttävä. Lisäksi Hanna kiroilee rutkasti ja käyttäytyy röyhkeästi kaikki ihmisiä kohtaan. Vaadin ehdottomasti kännykkäkieltoa koulussamme (ei koske tutkimusryhmää, ehee...).
Nastolassa 20.3.2007
Sannan Nerokas ja Oivallinen Tutkimuskeskus, Keksii Ongelmiin ja Ristiriitoihin Oikeat Ratkaisut
SNOTKOROR

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.