IRC-Galleria

Dinaareita: 4d-suihku.Tiistai 22.07.2008 13:15

Tänään koettiinkin sitten jos jonkinmoisia kulttuurimölkyröitä. Aamun, päivän ja aamupäivän oikeasti mielenkiintoisten kulttuuri- ja tietokonegrafiikkaluentojen jälkeen päätimme käydä haukkaamassa perinteistä tinkimättä tiukkaa Jordanialaista pizzaa. Ja kyllähän se maistui. Tuli samalla testattua punaisen pippurin toimivuus kuumuutta lievittävänä komponenttina. Ihan helppoa ei valkonahkaisen Suomalaisen ole täälläkään maassa keskipäivästä olla: varjon pituus tuppaa suurimman osan ajasta lähentelemään kymmentä senttimetriä.

Päivän ikävin hölmöys käveli vastaan ssh/imap/ftp/vapaa valinta muodossa - EI OLLEEEE! Yliopiston hifiwifin proxy kun ei päästä muita kuin http-yhteyksiä lävitse. Niistäkin kaikki suomeen pyrkivät yhteydet ovat melkoisia Häkkisiä. No, tuleepahan sivut silti ladattua, eikä yhteyden voi sanota sentään pätkivän. Sähöturvallisuudestakin saatiin taas oppituntia: jos pylpyräsi ei työnny kiltisti pistorasiaan niin mustekynällä saadaan asiaan vauhtia ja turvamekanismit näppärästi kierrettyä. Sillä lailla!

Iltapäivää vietimmekin sitten yhtä lailla perinteisesti ostarilla. Kyseinen pytinki on kyllä hulppeinta mitä koskaan on kävellyt vastaan. Parit leffateatterit, carting-rata, tuhat ja yksi kauppaa, ravintoloita, coffee shoppeja (lol) ja jäätelökioskeja oli niin paljon että yhdessä jos toisessakaan päivässä niitä ei lävitse kahlaa. Ja samalla tuli todistettua jälleen kerran Suomen perähikiäisyys todeksi: vaikka maamme ovat väestömäärältänsä yhtä suuret, silti vain toisesta niistä löytyy, mitä? a) Burger King b) Kentucky Fried Chicken c) 4d-elokuvateatteri d) Vessat joissa perseen pyyhkimisen sijaan suihkutellaan vettä perään ja paskannetaan kaivoon. Kyllä, aivan oikein. Vastaus on asdf.

Ps. Eräs toinen kovin moniulotteinen suihku asunnossamme suostui viimeinkin tiristämään tipan lämmintä vettä sisuksistaan. Sinänsähän paineen puute putkistossa ei ole niin outoa, asian näkee kurkistamalla vaikkapa suihkumme varteen josta tulee enemmän vettä ulos kuin kaikista suihkun kahdestasadasta asiallisesta reiästä yhteensä.

---

Päivän kuvakimara: Suomalaisella sähköalan osaamisella kova kysyntä Jordaniassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.