IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

InterestingLauantai 21.10.2006 17:06

Olin eilen koko päivän väsynyt. Illalla menin vähän kymmenen jälkeen nukkumaan, mutta valvoin pari tuntia parin syvällisen ajatuksen ääressä. Meinasin poistaa yhden ihmisen numeron kännykästäni, koska en oo saanu sillä mitään hyvää aikaa varmaan kahteen vuoteen. Pl. yks kesäinen idea, joka tulikin toteutettua. Hyvät ideat finaalissa vai... Jeps.

Oli kuitenki sormi lähetä-näppäimellä sen viestin kanssa, jossa kerroin poistavani sen ihmisen numeron. Ideana toki säilyttää se numero koneella muistikirjassa, jos joskus keksisin jonkun oikeen "oikeen" idean, jonka vois jakaa. Mut estäis vähintään sen, et soittelen sille semmosessa puolitiedottomassa tilassa keskellä yötä: "Onks bileet!?! Tuun sinne!" --> Suoranaista hyväksikäyttöä. Alkaa tulla omantunnon rajat vastaan. Lähetin sille sit vaan hyvin alakuloisen viestin, jossa pyysin anteeksi tyhmyyttäni. Tosin miksi pyydellä anteeksi itsestäänselviä asioita. Mun ois aika repiä itsestäni irti jotain järkevää vaihteeks. Ja niin vielä: Olis vaikee poistaa sen numeroo, ku pitäis myös hävittää yks tekstari, jota pidän kännykässäni muistuttamassa mua siitä, että illat onnistuu yleensä parhaiten kun ei oo liian soseessa. Se oli yks niistä kauan aikaa sitte tapahtuneista hyvistä illoista.

Mutta. Näin yöllä ehkä yhden mielenkiintosimmista unistani tähän mennessä Tää on aika sekava. Eli pohjana oli, että seikkailin jollain ihme possella jossain vaihtoehtotulevaisuudessa, jossa hallitus oli ottanut semmosen totalitaristisen roolin ja kaikki sen vastanen toiminta oli kiellettyä. Jopa ajattelu. Oli sitte kiva liikkua sen porukan kanssa pitkin katuja, kun kadut oli täynnä ajatuksia lukevia poliiseja, jotka kävi kimppuun vääristä asioista. Sain juosta aika perkeleellisesti yön aikana. Mukana siinä unessa oli semmonen kohta, joka toi aika lailla kyyneleet silmiin. Joku munapää läimäs mulle semmosen laitteen turpaan, joka vei mut omaan lapsuuteeni. Siihen viattomaan turvalliseen tilaan isän ja äidin sylissä. Siinä oli pointtina sen unen kannalta, että se kesti noin minuutin ajan, ja se nollas ajatukset ajattelemaan kauniita asioita, joilla kusetettiin sitten ajatuspoliiseja.

Liikuin siinä unessa koko ajan jonkun porukan kanssa, mutta oli semmosen yksinäisyyden ja toivottomuuden tunne koko ajan mukana. Koko maailma oli jotenkin pilattu. Meillä oli koko ajan ideana jollain tavalla pistää hallitukselle kampoihin. Jotain me tehtiinkin. En enää osaa sanoa mitä. Se mikä toi mulle taas jotain isällisiä tunteita oli se, että mukana oli joku tyttö, joka meinas hajota paloiks yhessä vaiheessa. Sain sen sitten jotenki isällisesti rauhotettua. Tosin iskin sille sen ajatuksennollaajalaitteen naamaan. Se tyttö oli tosi sympaattinen. En osaa sanoa, ketä se esitti. Ehkä se oli mun visio mun täydellisestä chicksistä. Se oli tietty aika kovis, koska alunperin hengas siinä possessa.

Kuitenki toi uni kesti ihan sika kauan, ja koostu monesta eri osasta, jotka kietoutu järkevästi yhteen. Jos oisin kirjannu kaiken ylös, ni mulla ois leffakäsis edessäni. (Samanlaisia leffa-aiheitahan ei missään nimeesä löydy. V for Vendetta. --> Näin sen viime viikolla.) Kuitenki se uni loppu kesken. Kuten unet melkeen aina. Joku toinen väkivaltasempi posse räjäytti semmosen hotellin meidän nenän edestä. Siinä possessa oli mielenkiintosta kyllä yks intin aikanen koksu ja yks viulisti. Se uni loppu kuitenki siihen, ku juostiin sen yhen tytön kaa jonnekki vittuun ja törmättiin yhteen vanhempaan mustaan jätkään, joka oli aiemmin kadonnu.
Just ois selvinny jotain, mut sit heräsin. Ei vituttanu. Tänään on bileet. Mikan ja Heikin tuparit. Nyt aika under the weather -olo, mut kyl tää kohta paranee. Romanoon ensin syömään ja sit juomaan parit oluet, fiunat, boolit, kossubatteryt, siniset mitkälie ja vaaleenpunaset pantterit. Tai sit vois vaan juoda dynamiittia... NOT!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.