IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

"Patrick Swayze is dead"Tiistai 15.09.2009 22:19

Taksikuski kaahas aika sairasta kaasua lentoasemalle. Eipä siinä mitään. Ehtipä ainakin nauttia pitkästä paskasta.

Airbus 320 ei ollu ihan mua varten rakennettu kone. Mulla on niin pitkä, että oli vaikee saada itseään mahtumaan niihin penkkeihin, jotka on muutenkin valmistusmalliltaan "Ergonomia on niille, jotka ei kestä kipua".

Mitä Irlannissa oli? Aika oma maailmansa. Hyvää ja huonoa ihan kuten muuallaki. Roskakoreja oli paljon verrattuna Suomeen. 30 metrin välein viimeistään oli roskis joka kadulla. Autot kaahas ihan kivaa tahtia noin kotioloihin verrattuna, mutta vähemmän siihen kiinnitti huomiota, kun irlantilaisten jalankulkijoiden tapaan liikkua. Siellä jalankulkioille on käytännössä vaan yks valo: keltanen. Eli aina voi mennä autotien yli. Erotti helposti turistit, kun ne, eli minä myös, jäi aina venaamaan, että punaset valot muuttuis vihreeks. Ja vihreä kesti aina sen 3 sekuntia.

Irlantilaiset... En koko matkani aikana nähny yhtään oikeesti herkun näköstä irlantilaista. Kaikki ne niiden naiset oli hyvin... hyvinhyvin, niinno. Semmosia ku ne nyt oli. Ja "aina" kauheet rytkyt päällä. (Sovin itse hyvin joukkoon, ku mulla oli semmosen mallin sporttifleecee, joka oli joka toisella Paddyllä.)

Howthissa näin kauniin naisen. Katoin ensin, että se ois irlantilainen, mutta sit tajusin, että se oli siellä turistina. Noo, en menny kysymään mitään. Se jäi kuitenkin mieleen. Saman päivän iltana ihan eri puolella kaupunkia nään sen saman naisen Temple Barissa. Kun huomasin sen, ni tajusin, että olis loisto tilaisuus käydä jututtamassa, että mistä se oli kotosin. Menin takas käymään kavereiden luona vaan todetakseni, että kaikilla oli juomat loppu ja oltiin lähdössä seuraavaan baariin. Ja sit ne "autto" mua tyhjentämään mun oman juoman. ...eli ovesta ulos ja tyttö jäi sinne baariin enkä ikinä saa tietää mistä päin se oli. (Ja että oisko se ollu hyvä ottamaan... osaa.)

Saatanallisen kallista. Viis euroa pintti ja sitähän piti litkiä joka mestassa. Joutu nostaa rahaa aika reippaanlaisesti. Mut oli se sen arvosta. Hyviä musabaareja. Tosin maanantaina vikana iltana kun kierreltiin niitä kapakkeja, ni todettiin, että maanantaisin niissä esiintyvät soittajat on ihan vitullisen huonoja. Pl. Temple Barissa oli ihan kovahko nuorempi jannu kitaran kanssa ja yhessä toisessa mestassa oli yks nainen, joka osas laulaa aika hienosti. Himmeellä vibralla.

Käveltiin ihan homona. Ensin kiivettiin Howthissa sunnuntaina perkeleellisen korkeelle mäelle, jonka varrella oli liian rikkaiden ihmisten asuintaloja. Mäen päällä baariin ja rantanäkymällä varustettua vuorenrinnereittiä takasin alas. Oli upeet näkymät. Aikaa palo ku ois vedelly kerosiinilla. Seuraavan päivän aikana mentiin tutkimaan Phoenix Parkia, jossa oli sit illalla Coldplay. Tultiin siihen lopputulokseen, että Phoenix Park on ihan SAIRAAN iso mesta. Otettiin loputa taksi takas, koska ei pystyny enää kävelee takas. Ja maisemat siellä puistossa ei ollu nyt kummosemmat. Ku puistoks siellä ei oikeestaan ollu mitään. Mitään.

Full Irish breakfast. Tarkotti sitä, että ateria oli hyvin lihaisa. Ei ollu ihan mun juttu. Ruoka sinänsä oli perhanan hyvää. Käytiin kapakoissa syömässä ja se mättö oli uskomattoman maukasta, ja sitä oli PALJON. "Sulla on aika pieni annos" --> tarjoilija mättää lautaselle lisää kamaa, niin että reunoilta valuu pitkin lattioita. ...ja lammas oli namia.

Spermac. Ei enää sinne. Vaikka paikka onki 24/7 auki, ni ei semmosissakaan mestoissa nyt ihan kaikkea roskaa pitäis myydä.

Joka paikassa vartijoita. Kun liikkeet meni kiinni, ni ovelle tuli joku läski tai musta mies seisomaan kiinni olevan oven eteen koko yöks. Kai se tulee halvemmaks maksaa siitä jollekki, ku korjata ikkunoita ja korvata esineistöä harva se päivä. Perushäirikköporukkaa oli kyl sen verran. Narkit roks. Työttömyys ja vittuuntuneisuus on IN. Kakkaa katanaan. Ja päälle banaani.

Helvetin hauskaa oli, mutta olisin halunnu olla muualla. Hyvin mä priorisoin päässäni. ...no kai känni Suomessa on sit aina jotenki helpompaa. Ja mitäkö tein heti Suomeen päästyäni? No saman tien, kun astuin ulos lentokentän bussista, niin astuin sisään lähimpään Alkoon ja ostin pullon Kossua.

Kossua, kossua...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.