IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
19.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 238 (1.7.2008 alkaen)
Koko
10 jäsentä
Tyttöjä: 2 (20 %)
Poikia: 8 (80 %)
Keski-ikä
26,3 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 16,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,7 vuotta

Jäsenet (10)

GRAZYPEOPLEBalverineMansikka15PedrichEpäkelpowerther34JohnnyZeroRepo_ManAlexandros
« Uudemmat - Vanhemmat »

stefu|aihetta käsikirjottajaks!Luonut: stefu|Perjantai 24.07.2009 03:41

noh.. barbi ja ken asuu hullun hienossa talossa ja tällei, sit siellä kaupungissa missä ne asuu on joku sotilas koulu. sitte barbin pikku veli haluu sinne ja se muuttaa niille asumaa kesäks. sitte aina barbi vie sen sinne sotilas juttuu ja näkee action manin, ja eka ne vihaa toisiaa. mut sitte barbille meinaa sattuu joku kauhee onnettomuus mut action man pelastaa sen, ja barbi tarjoo sille illallisen,sitte ne rupee aina salaa tapailee. sit kenillä menee hermot ku barbi ei oo ikinä kotona ja se rupee epäilee kaikkee.
sitten ken alkaa olemaan väkivaltanen töissä ja kaikkialla ja barbin ja kenin raha asiat alkaa menee huonosti,mutta barbi jatkaa vain pettämistä ja luulee ettei ken tiedä että barbi pettää sitä, mutta ken tietää eikä kerro sitä barbille !

By : Annu :DD D;:DD
STRANGERFESTIVAL

Oletko lahjakas videontekijä? Haluatko oppia kuinka voit parantaa videotarinasi kertomista? Silloin tämä on sinun tilaisuutesi! Osallistu StrangerAcademy 2009:ään lataamalla paras videosi sivulle http://www.strangerfestival.com

Osallistuaksesi StrangerFestival kilpailuun sinun tarvitsee vain noudattaa yksinkertaisia sääntöjä: videosi täytyy olla itse tehty, olet alle 25-vuotias ja videosi pituus on 1-5 minuuttia.

Ilmoittautumisten määräaika on 15. elokuuta 2009. Tarkempia tietoja kilpailusta ja lisätietoja StrangerAcademy 2009:stä löydät http://www.strangerfestival.com




UNICEF
haluaa tietää sinun mielipiteesi lasten oikeuksista! Lapsen oikeuksien sopimus täyttää 20 vuotta, asiakirja juhlistaa kaikkia tärkeitä oikeuksia, joita nuorilla ja lapsilla on.

Jos olet alle 25-vuotias, tee video, joka näyttää mitä lapsen oikeudet sinulle merkitsevät, joko koko maailman laajuisesti, maassasi, yhteisössäsi tai sinulle henkilökohtaisesti. Videon kesto on yksi minuutti, ja ammattilaiset ja nuoret ympäri maailmaa arvioivat ne. Voit osallistua yksin tai osana ryhmää. Voittajavideota käytetään 20-vuotisjuhlallisuuksissa ja mahdollisesti näytetään ympäri maailmaa vuonna 2010 kansainvälisenä lapsen oikeuksien päivänä. Videoiden määräaika on 1. elokuuta 2009.

Lue lisää Lapsen oikeuksien sopimuksesta ja kilpailusta täältä:
http://www.unicef.org/voy/takeaction/takeaction_4439.html




VALOKUVAKILPAILU"uusi maailma"

OpisKelijat ja kaikki muutkin EU:n jäsenvaltiosta, ehdokasvaltiosta, Islannista, Liechtensteinista tai Norjasta kutsutaan lähettämään valokuviaan. Ehdokkaita pyydetään lähettämään kahdesta neljään alkuperäistä kuvaa heidän visiostaan "uudesta maailmasta".

Tuomaristo valitsee kolme parasta, he ja yleisön suosikki saavat palkinnoksi valokuvaustarvikkeita sekä matkoja EU-kaupunkeihin. Heidät kutsutaan myös viralliseen palkintojenjakoseremoniaan, joka järjestetään Brysselissä marraskuussa 2009. Lähetä valokuvasi 31. elokuuta 2009 mennessä. Tarkemmat tiedot http://www.imagine2009.eu


KÄSIKIRJOITUSKILPAILU

Ajattelet sitä. Myönnä vaan. Ajattelet! Mutta puhutko siitä? Sanotko sen äänen? Kosketa TABUA ja se voi päätyä valkokankaalle kaikkien nähtäväksi. Jos olet 18-28-vuotias ja asut jossakin NISI MASA verkoston 19 maassa, voit kirjoittaa lyhyen elokuvakäsikirjoituksen (20 000 merkkiä) TABUSTA 31. heinäkuuta 2009 mennessä.

Valinnan tekevät ja organisoivat kokonaan nuoret eurooppalaiset. Onnelliset voittajat julkaistaan marraskuussa 2009. Kaikki tarvittava tieto (hakemuslomakkeet, säännöt jne) löytyy täältä:
http://www.nisimasa-scriptcontest.eu/

Kilpailun järjestää Nisi Masa – Eurooppalainen nuoren elokuvan verkosto http://www.nisimasa.com


Lähde: Euroopan nuorisoportaali http://europa.eu/youth/
« Uudemmat - Vanhemmat »