IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
5.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 4921 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
223 jäsentä
Tyttöjä: 105 (48 %)
Poikia: 118 (52 %)
Keski-ikä
32,3 vuotta
Otos: 125 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,4 vuotta
Ylläpitäjä
sahtipeikko

Jäsenet (223)

JesseKmawika^TzzTZookeeperMokkhajumalkompleksiHerrasmiespummiexoheadfaultyAnquuMO||TopuhKeiZariJockhererBlissy_Swallow_kettunen
« Uudemmat -

Kayin-.-Luonut: KayinTiistai 15.11.2011 14:11

http://nwohavaintoja.blogspot.com/search?updated-min=2005-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&updated-max=2006-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&max-results=6

Löysin mielenkiintosen sivun joka keskittyy kuvaamaan maailmaan näkökulmasta, jossa maailmaa hallitsee salassa toimiva maailman hallitus Illuminati, joilla on käytössä suuri luonnonmullistuksia synnyttävä skalaari ase HAARP. Mielenkiintosta sivussa on että se onnistuu olemaan aika vakuuttava. Näkökulmat tuntuvat mielenkiintoisilta ja mahdollisilta. Mutta täytyy muistaa että kyseessä on vahvasti asennoitunut joukko ihmisiä joka katsoo jo maailmas salaliitto linssien läpi ja tuskin edes yrittää olla objektiivinen. Jos joku nyt tästä sivustosta innostuu, niin lainaan yhtä kohtaa kirjoitettu 8.8.2005 "San Andreas vajoaa muutaman vuoden päästä meren alle ja koko Hollywood vajoaa meren syvyyksiin." Tämä osoitukseksi siitä kuinka luotettavaa, harkittua ja faktapohjaista tietoa kyseinen sivu todella sisältää. Tähän voisi todeta että erehdyksiä sattuu ja jos jossain kohin on ollut väärässä, voi hyvin olla silti muissa jutuissa oikeassa. Siitä tosin seuraa myös että jos tuossa jutussa on ollut väärässä, niin voi yhtä hyvin olla väärässä kaikessa muussakin. Ehkä on, ehkä ei tai ehkä osittain.Lisäksi henkilökohtaisena päättely sivun osaan joka syyttää about kaikkia luonnonmullistuksia HAARP aseen tekosiksi. Niin siinä voisi miettiä vaikka jos sulla on helvetin tehokas iso salainen ase jota käyttää vielä salaisempi organisaatio, niin menisitkö sä ja ampusit sillä aseelle ympäriinsä luottaen vaan siihen omaan valta-asemaas että ei kyllä kukaan varmaan hoksaa. Vai piilottelisitko sä sitä asetta tiukan paikan varalle. Ja jos se sun ase on niin helvetin salainen niin käyttäisitkö sä sitä vastustajies pelottelemiseen. Jos se on niin helvetin salainen ni kuka siitä säikkyy jos ei edes tiedä mitä sä oot tehny.
http://www.sovereignindependent.com/?p=16628

Euroopan Parlamentti, osia mietinnöstä 14.1.1999 27. Katsoo, että HAARP (High Frequency Active Auroral Research Project) on maailmanlaajuisesti tärkeä hanke, koska sillä on laajamittaiset vaikutukset ympäristöön, ja vaatii, että riippumaton kansainvälinen elin tutkii oikeudelliset, ekologiset ja eettiset vaikutukset ennen lisätutkimusten ja -testausten aloittamista; pitää valitettavana, että Yhdysvaltojen hallinto on toistuvasti kieltäytynyt lähettämästä edustajaansa kuultavaksi julkiseen kuulemistilaisuuteen ja sen jälkeen pidettyihin asiasta vastaavan valiokunnan kokouksiin, joissa on käsitelty Alaskassa toimivan High Frequency Active Auroral Research Project (HAARP) -hankkeeseen liittyviä ympäristö- ja terveysriskejä;
28. Pyytää, että STOAn (tieteellisten ja teknologisten vaihtoehtojen arvioinnin) paneeli tutkii kaiken olemassaolevan HAARPia koskevan tieteellisen ja teknisen tutkimusaineiston arvioidakseen hankkeen todellista luonnetta ja sitä, miten suuren riskin HAARP muodostaa sekä paikalliselle että globaalille ympäristölle ja kansanterveydelle yleensä;
29. Kehottaa komissiota yhteistyössä Ruotsin, Suomen, Norjan ja Venäjän federaation hallitusten kanssa tutkimaan, miten HAARP-ohjelma vaikuttaa Euroopan arktisten alueiden ympäristöön ja kansanterveyteen, ja kertomaan tuloksista parlamentille;
30. Vaatii erityisesti kansainvälistä sopimusta, jolla kielletään kaikki tutkimus ja kehittäminen niin siviili- kuin sotilaallisiin tarkoituksiin, joilla pyritään soveltamaan tietoa kemiallisten, elektronisten, äänen väreilyn tai muiden keinojen vaikutuksesta ihmisen aivoihin sellaisten aseiden kehittämisessä, joiden avulla voidaan jotenkin vaikuttaa ihmisen toimintakykyyn, mukaan lukien edellä mainittujen järjestelmien kaiken todellisen tai mahdollisen käytön kieltäminen; HAARP - ilmastoa pilaava asejärjestelmä Euroopan parlamentin turvallisuusasiain ja aseidenriisunnan alivaliokunta piti 5. helmikuuta 1998 kuulemistilaisuuden, jossa käsiteltiin mm. HAARPia. NATOn ja USA:n edustajia oli kutsuttu paikalle, mutta he päättivät olla osallistumatta tilaisuuteen.
Valiokunta pahoittelee sitä, että USA ei lähettänyt tilaisuuteen ketään eikä käyttänyt tilaisuutta kommentoida esitettyä materiaalia. (lähdeviite 22) HAARPia, suurtaajuisen säteilyn tutkimukseen liittyvää tutkimusohjelmaa (High Frequency Active Auroral Research Project) johtavat Yhdysvaltain ilmavoimat ja laivasto yhdessä Fairbanksissa sijaitsevan Alaskan yliopiston geofysikaalisen laitoksen kanssa.

Vastaavanlaisia kokeiluja on käynnissä myös Norjassa, todennäköisesti Etelämantereella, mutta myös entisessä Neuvostoliitossa. (23) HAARP on tutkimushanke, jossa ionosfääriä (24) lämmitetään voimakkaiden radioaaltojen avulla käyttäen apuna maanpäällistä lähetinverkkoa. Näin synnytetty energia lämmittää tiettyjä ionosfäärin osia. Tämä synnyttää ionosfääriin aukkoja, minkä jälkeen lämmitetty alue käyttäytyy keinotekoisen linssin tavoin. HAARPia voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Ilmakehän sähköisiä ominaisuuksia manipuloimalla voidaan hallita valtavia voimia. Jos järjestelmää hyödynnetään sotilaskäyttöön tarkoitettuna aseena, seuraukset voivat olla tuhoisia viholliselle.
HAARPin avulla voidaan välittää miljoonia kertoja enemmän energiaa tietylle alueelle kuin millään muulla perinteisellä keinolla. Energia voidaan lisäksi suunnata liikkuvaan kohteeseen, mitä voitaisiin käyttää hyväksi vihollisen rakettien tuhoamisessa. Hankkeen johdosta on myös mahdollista olla entistä paremmin yhteydessä sukellusveneisiin ja manipuloida maailmanlaajuisia sääolosuhteita. On toki mahdollista toimia myös päinvastaisesti eli aiheuttaa viestintään häiriöitä.

Ionosfääriä manipuloimalla voidaan estää maailmanlaajuinen viestintä samalla kun käyttäjän oma viesti menee perille. Järjestelmän toinen mahdollinen sovellutus on maapallon röntgenkuvaus useiden kilometrien syvyydessä (maan läpi tunkeutuvan tomografian avulla) öljy- ja kaasukenttien, mutta myös maanalaisten sotilaallisten varusteiden löytämiseksi. Tutka, jolla voidaan katsoa horisontin yli ja määritellä esineitä suureltakin etäisyydeltä, on vielä yksi HAARP-järjestelmän sovellus. Sillä voidaan etsiä tulossa olevia kohteita topografisten esteiden takaa.

USA on suorittanut 50-luvulta lähtien ydinräjäytyksiä Van Allen -vyöhykkeillä (25) tutkiakseen, millainen vaikutus tässä korkeudessa tehtävillä ydinräjäytyksillä on radioviestintään ja tutkan toimintaan räjähdyksessä syntyvän sähkömagneettisen sykäyksen johdosta. Tuloksena syntyi uusia magneettisia säteilyvyöhykkeitä, jotka kattoivat lähes koko maapallon. Elektronit liikkuivat magneettisia kenttiä pitkin ja loivat keinotekoisia revontulia Pohjoisnavan yläpuolelle. Näiden sotilaallisten kokeiden tekemiseen liittyy se riski, että Van Allen -vyöhykkeen tasapainoa järkytetään vakavasti pitkäksi aikaa eteenpäin.
Maapallon magneettikenttä voi tuhoutua laajoilta alueilta ja se voi estää radioviestinnän. Amerikkalaisten tiedemiesten mukaan Van Allen -vyöhykkeen palautumiseen normaalitilaansa voi kulua monta sataa vuotta. HAARP voi aiheuttaa muutoksia myös säämalleihin. Se voi vaikuttaa myös koko ekosysteemiin, etenkin herkällä Etelämantereen alueella. HAARPin vakavista seurauksista on mainittava vielä ionosfääriin syntyvät aukot, jotka aiheutuvat sinne lähetettävistä voimakkaista radioaalloista. Ionosfääri suojelee meitä kosmiselta säteilyltä. Yleisesti toivotaan, että aukot sulkeutuvat jälleen, mutta otsonikerroksen aukoista saadut kokemukset antavat aihetta uskoa päinvastaista. Tämä tarkoittaa sitä, että suojaavassa ionosfäärissä on suuria aukkoja.

Koska HAARPilla on ympäristöön laaja-alaisia vaikutuksia, se on maailmanlaajuisesti tärkeä asia, ja on syytä epäillä, että näihin järjestelmiin todellakin sisältyy enemmän riskejä kuin etuja. Ekologiset ja eettiset vaikutukset on tutkittava perinpohjaisesti, ennen ryhtymistä jatkotutkimuksiin ja - testaukseen. HAARP on yleisölle miltei täysin tuntematon hanke ja sen vuoksi onkin tärkeää lisätä yleisön tietoisuutta siitä. HAARP on yhteydessä 50 vuotta käynnissä olleeseen intensiiviseen ja selkeästi sotilaalliseen avaruustutkimukseen, jota on tehty mm. osana "tähtien sota"-ohjelmaa ja jolla pyritään valvomaan ilmakehän yläosaa ja viestintäyhteyksiä.
Tällaista tutkimusta on pidettävä ympäristöä vakavasti vahingoittavana, ja sillä voi olla arvaamattomat vaikutukset ihmisten elämään. Kukaan ei tiedä varmasti vielä tässä vaiheessa, millaisia vaikutuksia HAARPilla voi olla.

Sotilaalliseen tutkimukseen liittyvää salassapitokulttuuria on vastustettava. Tässäkin yhteydessä on edistettävä avoimuutta ja sotilaallisten tutkimushankkeiden demokraattista ja parlamentaarista valvontaa.

Tietyt kansainväliset lait (yleissopimus ympäristön muuttamismenetelmien sotilaallisen tai muun vihamielisen käytön kieltämiseksi, The Antarctic Treaty (Etelämannerta koskeva sopimus), yleissopimus valtioiden toimintaa johtavista periaatteista niiden tutkiessa ja käyttäessä ulkoavaruutta, siihen luettuna kuu ja muut taivaankappaleet ja YK:n merioikeusyleissopimus) saavat HAARPin näyttämään erittäin arveluttavalta, ei vain inhimillisestä ja poliittisesta, vaan myös oikeudellisesta näkökulmasta katsottuna.
Etelämannerta koskevassa sopimuksessa määrätään, että Etelämannerta saa hyödyntää vain rauhanomaisiin tarkoituksiin (26).

Tämä merkitsisi sitä, että HAARP on kansainvälisen oikeuden vastainen. Uusien asejärjestelmien kaikki vaikutukset on annettava riippumattomien kansainvälisten elinten tutkittaviksi. On laadittava uusia kansainvälisiä sopimuksia ympäristön suojelemiseksi sodassa tarpeettomalta tuhoutumiselta.

- suom. Isto Porkka
Pakollinen purkautuminen valtamedian informaatiota vastaan.
Norjan terrori-iskut lyhyesti omin päätelmin:

Norja pyrkii eroamaan Natosta, johon USA vastaa. USA todennäköisesti lahjoo puolelleen vapaamuurari Anders Behring Breivikin.

Norjan hallituskorttelille asennetaan kolme pommia ja kaksi päivää ennen iskuja tehdään harjoitusevakuointi kyseisissä rakennuksissa terrorismin varalta. Rakennukset räjäytetään ja ihmisille uskotellaan Breivikin räjäyttäneen autopommin. Breivik tunnustaa teon ja ihmiset ovat saaneet syyllisen.

Saadakseen maailmanlaajuista huomioita Breivik murhaa lähes sata ihmistä Utöyan leirisaarella. Hän ei vastusta pidätystä ja siitä hyvästä mahdollisesti pääsee Norjan uuteen luxusvankilaan, jossa on paremmat oltavat kuin monissa normaaleissa kodeissa. Samalla Breivik saa oman manifestinsä julkisuuteen ja mahdolliset USAn lahjukset.

Helvetillistä kun valtiot leikkivät ihmishengillä...

407460095_bdef648a21_o.jpg

Keskustelua/vastustusta/mielipiteitä saa kertoa.

kusimyrskySupersonicLuonut: kusimyrskyTiistai 18.01.2011 08:55

Kaikki tietää kyseisen biisin, mutta jos sanan ympärille liittyy jotain salaliittoteoriaa tms. niin olkaa hyvät ja valaiskaa minua linkein.

DaealisLemiee = Trilidium.Luonut: DaealisTiistai 24.08.2010 23:13

Mikäli herra itse tämän näkee ja kokee jotenkin yksityisyyttään loukatun, niin ota huomioon, että nämä tiedot ovat vapaasti jaossa netissä. Oman galleria-sivustosi sisällä löytyy nimesi, ja google näytti kaiken lopun. En ole loukannut näillä tiedoilla yksityisyyttäsi yhtään sen enempää kuin mitä itse olet antanut mahdollisuuksia, enkä edes aio kertoa missä siellä nimesi löytyy.

Ilmeisesti haasteeni oli hieman liian kinkkinen kyseiselle Lemiee-käyttäjälle, koska kaikki hänen kommenttinsa olivat kadonneet, sekä linkki profiiliin ei enää toiminut. Pikainen tutkinta asiaan paljasti, että herra vaihtoi takaisin paljon pidempään ja yleisesti käytössä olleeseen nickiinsä, Trilidium. Tämän lisäksi joko omat vaatimukseni osuivat arkaan paikkaan tai vain hatuttivat liikaa tätä henkilöä, koska kommentointi sekä henkilön profiiliin että blogiin on yllättäen poistettu käytöstä.

Ilmeisesti jumala ei sitten halunnutkaan tänään puhua suuria salaisuuksia kanssaihmisistä, tai ehkä jumala katsoi minut tarpeettomaksi, vaikka en kysynyt kuin yksinkertaista todistusta hänen suuruudestaan. Ehkä Trilidium ei sitten ollutkaan riittävän vahva uskossaan, kun jumala katsoi aiheelliseksi kieltäytyä kertomasta kissani tietoja hänelle tänä päivänä.

Tai ehkä Trilidium itse on hieman maustanut muistojaan. Noin puolen minuutin googletuksella löytyi miekkosen uskoontulon tarina, joka eroaa gallerian päiväkirjamerkinnöistä löytyvästä pätkästä melkoisesti. Tarina kuitenkin selventää henkilön taustoja sen verran, että kyseessä on epävakaa henkilö, jota käytettiin lataamossa yläasteikäisenä. Täällä hän kertoo kuulleensa jeesuksen äänen huoneessaan sanovan "minä olen jeesus", kun taas Kotisataman tarinassa hän sai halvalta kauhuleffalta kuulostavan vision, välähdyksiä päänsä sisälle, jotka lupailivat sitä ja tätä ja näyttivät elon varrelta "best of" -kokoelman, kunnes heittivät sekaan hieman raamatullista proosaa ja kourallisen lohtua.

Joten mitä sanoo yleisö, kun vasta-kommentoijana on henkilö, joka lapsena kävi parantolassa väitettyään muiden kiusaavan häntä, vaikka opettajat ja kaikki muut koulun oppilaat väittivät toista, missä hän vietti yli vuoden aikaansa(eikö pelkällä kuvitteellisella vaivalla sieltä olisi päästy nopeampaa ulos? Eikö masennuksellakin pääse pois parissa kuukaudessa, riippuen vakavuudesta tietenkin), joka väittää kaikkien ateistien olevan pessimistisiä ja sokeita evoluutio-uskonnon seuraajia ja joka väittää ATEISTIEN SALALIITTOTEORIAN PIILOTTELEVAN JUMALAN OLEMASSAOLOA... Eikö tältä henkilöltä ala hiljalleen olla uskottavuus mennyt?

En tietenkään väitä, että pelkästään mielenterveydelliset ongelmat riittäisivät herran väitteiden kumoamiseksi, onhan niitä sekoboltseja historian suuruudet puolillaan. Mutta kun tällaisen historian omaava henkilö kertoo nähneensä fysiikan lait kummottuina(ihmeitä) ja kuulevansa jumalan äänen, niin yllättäen henkilökohtainen todistus ei ole edes sitä vähää painoarvoinen, mitä se voisi olla.

http://www.kotisatama.fi/fi/usko/todistajat/todistaja.php?julkaisupv=2006-11-13&otsikko=Jumala+hyv%E4ksyi+-+maailma+ei

/edit: Mikäli miekkonen vielä vaihtaa nickiään, niin hän on "Ateismi on uskonto", "Jeesus pelasti minut uskonnolta" ja "Uskon jumalaan" -yhteisöjen valvoja. Sieltä nick löytyy mikäli haluatte lukea blogista vähintäänkin... Mielenkiintoista settiä.
Yhdennäköisyys on hämmästyttävä, vaikka kuvien välillä on kymmeniä vuosia aikaa, sama hienostunut nenä, pienet sierainaukot, samat korvalehden muodot, samat kulmakarvat vasemassa kulmakarvassa jopa sama "arpi", sama leuka, samat huulet, sama korkea otsa ja hiusraja, sama lovi leuassa ja nenän alla jne


JUUTALAINEN Alan Greenspan (s. 6. maaliskuuta 1926) on yhdysvaltalainen ekonomisti, joka oli Yhdysvaltojen keskuspankin puheenjohtaja 1987–2006.
Eläkkeelle jäätyään Greenspan johtaa omaa konsulttiyhtiötään ja on Britannian pääministeri Gordon Brownin neuvonantaja.

JUUTALAINEN Herschel Feibel Grynszpan (s. 28. maaliskuuta 1921, KUOLINPÄIVÄ TUNTEMATON) tuli tunnetuksi murhattuaan vuonna 1938 Pariisissa toimineen saksalaisen lähetystöneuvos Ernst vom Rathin. Saksan kansallissosialistit käyttivät murhaa propagandassaan ja nostattivat Saksan juutalaisia vastaan valtakunnanlaajuisen pogromin, niin kutsutun kristalliyön. Grynszpanin sukunimi esiintyy joskus myös saksalaisessa kirjoitusasussa Grünspan.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/08/1174619
DNA-tutkimus: Hitlerillä afrikkalaiset ja juutalaiset sukujuuret

The Great Diktator

Illuminaatin korkein aste 33 juutalainen
http://aijaa.com/2mvhd7
http://img33.imageshack.us/img33/732/thegreatdictator1.png

Doubble Cross = Kaksoispetos
http://myagic.files.wordpress.com/2008/04/sjff_03_img1003.jpg

Mussoliini, arpakuutiot 1 + 6 = 7, seitsenhaarainen kynttilä, jumalan valtaistuin numero seitsemän, mihin arpakuutiot
viittasivat, onnistuuko juutalaisten vedätys vai ei, no onnistuihan se.
http://www.russellbranca.com/AriaAperta/Projects/images/OakieasMussolini.jpg

http://www.lewrockwell.com/spectator/spec90.html
"Mussolini pelasti enemmän juutalaisia kuin Schindler" Oliko Mussoliinikin siis juutalainen?

Mussolini saved more Jews than Schindler! For once, the word ‘controversial’, so often used to describe any old bit of routine leftism, is justified. That Mussolini saved Jews has long been known, especially to non-left-wing Italians, though that includes few Italian intellectuals. But not known widely; it is not something which Anglo-Saxons emphasise about Mussolini. Was not Mussolini Hitler’s ally? How could he have saved Jews?

RonssoNAussie TV: Fluoride is poisonLuonut: RonssoNLauantai 07.08.2010 14:40

FucusaMistä tulee illujen juoksupojat?Luonut: FucusaKeskiviikko 05.05.2010 10:03

Suomen presidentiksi valitaan epätavallisesti päivänpolitiikan ulkopuolelta tuleva Sosiaalidemokraattien Martti Ahtisaari, joka on toiminut Usan kumileimasimen YK:n tehtävissä mm. Namibiassa.
Presidenttikautensa jälkeen Ahtisaari sanoo "Nyt aletaan tekemään rahaa"
Ahtisaari "neuvottelee" Kosovon itsenäistymisen emämaa Jugoslaviasta.
SDP:n Martti Ahtisaari uhkaa ja kiristää Jugoslaviaa 500 000 siviilin joukkotuholla.
http://www.transnational.org/Resources_Treasures/2008/Oberg_Ahtisaari_2.html
Milosevic took the papers and asked, ?What will happen if I do not sign?? In answer, ?Ahtisaari made a gesture on the table,? and then moved aside the flower centerpiece. Then Ahtisaari said, ?Belgrade will be like this table. We will immediately begin carpet-bombing Belgrade.? Repeating the gesture of sweeping the table, Ahtisaari threatened, ?This is what we will do to Belgrade.? A moment of silence passed, and then he added, ?There will be half a million dead within a week.?
Mara: Belgradista tulee yhtä tasainen kuin tämä pöytä. ME aloitamme välittömästi Belgradin mattopommitukset. Puoli miljoonaa tulee kuolemaan viikossa.

No nyt Mara on tyytyväinen, Kosovosta tuli järjestäytyneen rikollisuuden keskus ja kansainvälistä huumekauppaa pyörittävä juutalaisvetoinen ja siionistinen Usa/CIA sai sinne uuden tukikohdan vahvistamaan jo 60 vuotta jatkunutta Euroopan miehitystä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Terrorismi
Terrorismi (ransk. terrorisme, latinankielisestä sanasta terrere, 'aiheuttaa kauhua, pelotella') on yksilön tai ryhmän harjoittamaa väkivaltaa, jonka tarkoitus on viranomaisten uhkaamisen ja yleisöön kohdistuvan pelon avulla vaikuttaa päätöksentekoon.

Serbit sanovat Ahtisaaren saaneen hommasta lahjuksia 42 miljoonaa euroa.
Illuminaatit palkitsevat Ahtisaaren palveluksistaan Nobelin-rauhanpalkinnolla.

Suomen presidentiksi valitaan taas päivänpolitiikan ulkopuolelta täysin tuntematon henkilö, SAK:n asianajaja Sosiaalidemokraattien Tarja Halonen, jonka presidentinvaalikampanjaan kulutetaan miljoonia, kukaan ei kerro mistä rahat tulevat, jotkut epäilevät rahojen olevan SAK:n kassasta.

Puolivuotta ennen toista vaalikampanjaansa Copterlinen turmassa kuolee useita SAK:n johtohenkilöitä, silminnäkijät kuulevat ennen kopterin putoamista kopterista kaksi kovaa pamausta.

Tony Halme kritisoi maahanmuuttoa ja Halosta, Tony sanoo mm. "Suomessa on kaikki mahdollista kun meillä on lesbo presidentti ja minä kansanedustajana" puoli vuotta tämän jälkeen Halme myrkytetään (Normi ravintolailta, joku laittaa myrkkya Tonyn lasiin) ja hän vaipuu koomaan, Tony herää mutta retardina jonka ulosanti ei koskaan palaudu entiselleen.

Halosen Anna tytär käy illuminaatin yliopiston Englannissa, Kentin yliopiston logon K ja e kirjaimet muodostavat Horuksen kaikkinäkevän silmän.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/12/Uok_Logo_PMS294_PC.png
http://images.google.com/images?q=horus%20eye&biw=1152&bih=761
Illuminaatin seuraava kohde on Iranin öljykentät, Anna oli Teheranissa yliopistomellakoiden aikaan.

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/maakuntalehdet-halonen-on-huolissaan-paattajien-laheisista/193278
Tasavallan presidentti Tarja Halonen on huolissaan päättäjien läheisten yksityisyydestä, Poliitikkojen puolisoiden ja perheenjäsenten elämään tulee entistä enemmän vaatimuksia ja rajoituksia.
Presidentin mukaan julkisuuden paineet päättäjien perheitä kohtaan näkyvät jo monissa maissa.

Ihmisoikeusaktivisti ja asianajaja Matti Wuori kirjoittaa, ennen koalition hyökkäystä Irakiin, Ilta-Lehteen artikkelin "Sokea taluttaa Ramboa", Sokea=Bush Rambo=Usan armeija, jossa hän kritisoi Usan sotavalmisteluja, Matti ei elä montaa vuotta kirjoituksensa jälkeen.

Englantilainen asetarkastaja David Kelly yrittää vakuuttaa ettei Irakilla ole joukkotuhoaseiita, David löydetään metsästä kuolleena, on kuulema puukottanut itsensä, puukosta ei tosin löydy kenenkään sormenjälkiä, tapaus painetaan villaisella, ja juttu julistetan salattavaksi 70 vuodeksi.

Kevään 2003 eduskuntavaalikamppailun aikana oppositiojohtaja Anneli Jäätteenmäki arvosteli pääministeriä sosiaalidemokraattia Paavo Lipposta mm. siitä, että Lipponen oli antanut USAn presidentille George Bushille liian pitkälle meneviä lupauksia Suomen osallistumisesta Irakin kriisiin. Myöhemmin tuli ilmi, että Jäätteenmäki oli lainannut arvostelussaan UM:n salaisia asiakirjoja.

Sosiaalidemokraattien Paavo Lipponen siis liitti Suomen laittomaan hyökkäys- ja öljynryöstösotaan ja teki Suomesta näin taas sotarikollisen.

Varovaisimpienkin arvioiden mukaan Irakissa on kuollut 72 537–79 128 siviiliä. Lokakuussa 2006 tiedejulkaisu The Lancetissa julkaistussa tutkimuksessa siviiliuhrien määräksi arvioitiin 390 000–940 000 ja syksyllä 2007 sodanvastustajat puhuivat jo miljoonasta kuolleesta.

Alkuvuodesta 2008 The Center for Public Integrity -tutkimuslaitos selvitti että Yhdysvaltain johto esitti kahden vuoden aikana ennen sotaa kaikkiaan 935 valhetta Irakin joukkotuhoaseista ja 532 totuudenvastaista väitettä perusteiksi oikeutukselle hyökätä Irakiin.

Tokihan sosiaalidemokraatit fiksuina tiesivät asioiden oikean laidan, sen että Usa halukkaiden koalition kanssa menee Irakiin öljyä ryöstämään, ja tokihan he myös fiksuina osasivat ennakoida sadat tuhannet siviiliuhrit...mutta eivät välittäneet.


http://www.foxnews.com/story/0,2933,296938,00.html

Usan keskuspankin johtaja sanoi, öljy oli pääsyy Irakiin hyökkäykseen.

EU-kriittisenä tunnettu poliitikko Nigel Farage arvostelee kovin sanoin EU:n presidenttiä Herman van Rompuya "En tiedä kuka te olette, enkä tiedä missä vaaleissa teidät on valittu..."

http://www.youtube.com/watch?v=bypLwI5AQvY Nigel Farage harangues EU President Herman van Rompuy

6.5.2010 Nigel Faragen kone putoaa ja hän loukkaantuu vakavasti.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/northamptonshire/8664260.stm
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/northamptonshire/8664260.stm

http://keskustelu.suomi24.fi/node/8881788#comment-42810005
Saksalaisen huoltoyhtiön epäillään salakuljettaneen huumeita Afganistanista Eurooppaan. Nato oli palkannut yhtiön käsittelemään muun muassa pyykkejä ja jätteitä, Saksan NDR-radio kertoi perjantaina.
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/86183-naton-firmalla-yhteyksia-mafiaan-%E2%80%9Dmahdollisesti-huumeita%E2%80%9D

Juutalainen Ken Adelman alias Abdallah Al-Nafisi, yllyttää muslimeja siirtämään jihadinsa/sodat Eurooppaan.
http://www.bayscripts.com/YouTubeAPI2/video/MJXJFXRNlPg/
"Muslimien siirrettävä sota Eurooppaan"

Ken pukeutuu vapaa-ajallaan arabipukuun, ja hauskuuttaa ystäviään pernaruttovitseillä.
Why Ken Adelman is dressed like arab?

http://www.youtube.com/watch?v=AzI_UQbSq2Y Former Reagan adviser Ken Adelman voting Dem
http://www.youtube.com/watch?v=uBG3vMC3Z6s Islamic Radical In Kuwait Thanks USA For Freedom
http://www.youtube.com/watch?v=AGu03FlaWq4&feature=related ?????? - ??????? ??????? - ?????? ???????

http://farm1.static.flickr.com/223/452884282_80a8498df0.jpg
http://www.bookmark2007.com/images/ken_adelman.jpg
http://z.hubpages.com/u/6955_f520.jpg

Arabixi pukeutunut KEN tekee Freudilaisen lipsahduksen kahdesti. Humalassa oleva Ken käsittelee arabien rukousliinaa kuin tavallista länsimaista kaulaliinaa, joka huiskautetaan kädellä seläntaa.

http://www.youtube.com/watch?v=5oSptfJUQMI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=lL7OKYAnUyk Abdallah huivi2

Ensin vasemmalta 00:15 sitten oikealta 04:52 CIA/Mossad agentti tulee, pistää mikrofonin kiinne ja huomauttaa asiasta.
« Uudemmat -