IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
12.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 265 (1.7.2008 alkaen)
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 2 (40 %)
Poikia: 3 (60 %)
Keski-ikä
24,6 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,2 vuotta
Ylläpitäjä
Jultsu

Jäsenet (5)

borc-Katastrofi^^MasterToolJultsu_Farfalla_
« Uudemmat - Vanhemmat »
Tämä siis lisäksi (joukko-)raiskauksien ja lasten seksuaalisen hyväksikäytön hyväksyvään linjaan.

http://www.karjalainen.fi/Karjalainen/Uutiset_maakunta/oikeus_kumosi_sakot_ei_sovi_v%C3%A4rivikaisilleilmoituksesta_7028498.html

Jotenkin ei yllättänyt. Käräjäoikeus vaan noudattaa hovioikeuden lanseeraamaa linjaa. Tässä Itä-Suomen hovioikeuden alentamia tai hylkäämiä tuomiota:
http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/1479605-ita-suomen-hovioikeuden-alentamia-tuomioita-viime-vuosilta/

Täällä on kiva asua...
Suomi on oikeusvaltio, eikö niin?

Itä-Suomen hovioikeus on (jälleen) muuttanut lievän raiskaustuomion (jälleen) ehdolliseksi. Tekijänä oli (jälleen) poliisimies, joka (jälleen) raiskasi alaikäisen tytön.

Mieleeni tulee parin vuoden takainen hotellikeissi, jossa kaksi reilu viisikymppistä poliisimiestä olivat tanssittaneet kahta alaikäistä tyttöä, siskoksi jotka olivat mummonsa kanssa kylpylälomalla. Sitten mummo oli hukannut tytöt. Vähän ajan kuluttua pikkusisko juoksi mummon luokse ja kertoi että poliisisedät olivat vieneet heidät huoneeseensa, jossa sisko oli vielä vessassa toisen poliisin kanssa.

Karkuun päässyt tyttö luultavasti pelasti isosiskonsa, jonka toinen poliisesta oli lukinnut kanssaan vessaan. Vessassa ollut poliisi oli ensin yrittänyt saada penistään tytön sisälle, mutta tämä oli tilanteessa liian tiukka. Tämän jälkeen poliisisetä jatkoi tytön painostamisella suihinottoon.

Tytöt selvisivät poliisien kynsistä, ja samoin mukavat poliisisedät luonnollisesti selvisivät naurettavilla tuomioilla.

Itä-Suomen hovioikeus on aiemminkin erikoistunut lieviin raiskaustuomioihin, joista ei joudu edes kivensisään, ja lieventäviksi asianhaaroiksi luetaan jos henkilö on hyvä jätkä, käy päivätöissä, hänellä on (ilmeisesti oikeanlaisia) ystäviä eikä aiempaa rikostaustaa, kuten myös se jos teko ei kestänyt kauaa ja saatiin suoritetuksi ainoastaan lievää väkivaltaa käyttäen.

Miten olisi ratkaisu jossa Itä-Suomen hovioikeuden päättäviin tahoihin kohdistuisi lievä erottaminen joka saatettaisiin aikaan nopeasti ja vain lievää väkivaltaa käyttäen? Miten olisi että nämä mukavat poliisiherrasmiehet siirtyisivät kivensisään reippaaseen fyysiseen työhön?

Tottakai näin ei tapahdu. Sitäpaitsi, Suomen vankilat ovat tätä nykyä mukavuuslaitoksia, joissa vaan pelataan playstationilla, on omat kirjastot ja kuntosalit, katsellaan omia lempi tv-sarjoja vapaana arkihuolista. Opiskellaan jopa tohtoriksi.

Ei semmoinen ole todellinen vankila. Nykyjärjestelmässä yhteiskunta kustantaa näille mulkvisteille omaa aikaa ja mahdollisuuden kehittää itseään rauhassa ilman yhteiskunnan paineita, tehdä vaikka uusia suunnitelmia siiten vapaalle päästyään. Vapaan liikkumisen evääminen on ainoa rangaistus edes niille jotka Suomen mukavuuslaitoksiin joutuvat/pääsevät. Koska olen nykyään kauhea fasisti, minusta olisi hyvinkin kohtuulista kuohia pedofiilit, joiden elämän intohimona on tuhota puolustuskyvyttömien pikkulasten elämiä, samoin raiskauksenuusijat. Ulkomaiden kansalaiset jotka moiseen syyllistyvät voisi palauttaa kotimaihinsa tuomioitaan istumaan. Somalian, Eestin ja Venäjän vankilat kun tuskin ovat Suomen pullasorsaruokintavankeinhoitolaitoksen kaltaisia hoitokoteja. Suomesta kipataan jo ydinjätteetkin Venäjälle, miksei siis muutkin jätteet? Tulisi varmasti paljon halvemmaksi maksaa Venäjän valtiolle suomalaisen ihmissaastan vastaanootamisesta kuin elättää ja helliä näitä vuosikausia kotimaisissa vankiloissa, minne ainakin jotkut raiskaajistakin vielä nykyään onneksi päätyvät.

Oslon vuonossa olevalla saarella sijaitseva avovankila on lukemani mukaan tuottanut hyviä tuloksia, siellä eletään mahdollisimman normaalia elämää, opetellaan ottamaan vastuuta hoitamalla omia maaplänttejään ja kotieläimiään. Tämä varmasti soveltuukin tietyntyyppisille vangeille. Toisille parempi sijoituskohde olisi Vorkutan reippailuleiri pohjoisella Uralilla.
« Uudemmat - Vanhemmat »