IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
10.4.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 143 (1.7.2008 alkaen)
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 3 (34 %)
Poikia: 6 (66 %)
Keski-ikä
32,0 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,8 vuotta
Ylläpitäjä
miryam

Jäsenet (9)

TersmanderFirestarter13loppatossuWesueLLöhve_simppi_Sunny_GirlmiryamShaviNgMaster
« Uudemmat - Vanhemmat »
Kovassa flunssassa olen ja puolentoistaviikon päästä odottaisi maraton.
Joku antibioottiresepti pitäisi vissiin hakea ja niitä lääkkeitä sitten popsia jotta varmasti paranee kunnolla maratoniin mennessä ja että ehtii lenkin tai pari heittääkin ensi viikolla.

Viime perjantaina olin vielä elämäni kunnossa ja juoksin tonnilla uuden ennätykseni 3:04:47 min. Lauantaina sitten olin jo kovassa flunssassa ja pyhänä tilanne vaan paheni, kuumetta oli 38,2 C. Tämä viikko ihan lepoa ja ensi viikkoon mennessä täytyisi parantua, muuten voipi maraton epäonnistua.

Eli semmoista herkistelyä se on ollut viime viikot ennen tuota sairastumista. Olen nopeammassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin ja kestävyyttä olen hankkinut 25-30km pituisilla lenkeillä.
Hyvältä siis näyttää, kunhan paranisi riittävän ajoissa.
Elikkä semmonen 38 kilsan lenkki tuli illalla juostua.
Kova vastatuuli lenkin alussa verotti voimia sekä turhautti ja juoksinkin ekat 12 kilsaa sangen rauhallisesti. Noin neljäntoista kilsan kohdalla sitten kun eräs pyöräilijä polki ohi varsin rivakkaa vauhtia, niin päätin käyttää häntä kiriapuna vauhtileikittelyyn. Juoksin hetken hänen kanssaan samaa vauhtia ja sitten painoin ohi ja jatkoin vielä hetken kovempaa vauhtia kunnes hidastin tarkoituksella.
Positiivista oli myös se, että vielä kolmenkympin jälkeenkin oli voimia aina välillä juosta jokin pätkä kovempaa vauhtia. Minkäänlaista kipua jaloissa ei tuntunut, eikä siis ollut mitään krampin vaaraa.
Lenkki oli myös puhdistava, meditatiivinen kokemus joka puhdisti minut kaikesta liasta, negatiivisista ajatuksista ja tuntemuksista. Kestävyysjuoksussa on aina myös meditatiivinen puolensa joka on yksi tärkeä syy siihen miksi harrastan sitä.

Firestarter13Vauhdikas yölenkkiLuonut: Firestarter13Perjantai 14.08.2009 07:18

Vedin vielä näin yöllä varsin vauhdikkaan juoksulenkin.
15 km kulki aikaan 58.31 min, joka kertoo erittäin hyvää tämänhetkisestä kunnostani.:)
Olosuhteet olivat jota kuinkin ihanteelliset, +9 astetta lämmintä ja lähes tyventä.
« Uudemmat - Vanhemmat »