IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
16.3.2007
Tilastot
Käyntejä: 613 (1.7.2008 alkaen)
Koko
10 jäsentä
Tyttöjä: 8 (80 %)
Poikia: 2 (20 %)
Keski-ikä
39,7 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 39,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 40,7 vuotta
Ylläpitäjä
Marqus92

Jäsenet (10)

kukkaruukku^^Sandels82markowskiwolf2janna85mipa^^^^KellY-Kaaka-ummoMarqus92
« Uudemmat - Vanhemmat »

_mam_PainonvartijatLuonut: _mam_Lauantai 17.10.2009 02:01

Perustin yhteisön pisteille:) Eli kaikki kiinnostuneet mukaan vaan :) Ja siis vain niille,joita oikeesti kiinnostaa:) Ja tätä tekee/haluaa kokeilla tai haluaa vaan tsemppausta yms. :)

markowskiKesäkuntoon -09, 2. viikkoLuonut: markowskiKeskiviikko 05.11.2008 21:42

Yllättävän helposti tämä laihdutus projekti lähti käyntiin. Tavattoman, jopa uskomattoman, vaikeaa sen aloittaminen on ollut. Helppo sanoa, että huomenna aloitan sen laihduttamisen, kuitenkin toteakseni huomenna, että huomenna aloitan ja niin edelleen.

Miksi rasvaiset ja suolaiset sekä sokeriset herkut ovat niin hyviä?

Laihduttaakseen on tehtävä valintoja, luovuttava jostain herkuista. On muutettava ruokatottumuksiaan kokonaisuudessaan. Aloitin tämän projektin kirjaamalla kaiken mitä tulee ostettua kaupasta, mitä kaikkea tulee syötyä ja mussutettua sekä milloin. Tämän jälkeen tein listan mitä ruokia ei enää osteta, millä se korvataan ja mitä suositaan sekä mitä ruokia en syö tai vähennän sekä mitä alan suosimaan. Esimerkiksi ostan nyt rasvatonta jogurttia, maitoa (oli jo ennestään) sekä vähärasvaisempaa juustoa, leikkeitä, lihaa, kanaa, margariinia jne. Leipänä syön ainoastaan ruisleipää, päälle tomaattia ja kurkkua. Syön kunnon aamupalan pelkän vaalean leivän sijaan esim. weetabixeja maidon kera sekä appelsiinimehua ja ruisleipää. Joka päivä monipuolinen ja vaihteleva lämminruoka mahdollisimman vähärasvaisena (ts. ei lisättyä rasvaa, raaka-aineet vähärasvaisia)

Kovasti saa taistella mielihaluja vastaan. Niin tekisi mieli mussuttaa karkkia tai jotain suolaista. Tehdä kasa voileipiä (paljon rasvaa, paksu siivu juustoa ja kasa leikkelettä päälle!). Nytkin jääkaapissa olisi lihapullia, mitkä on tarkoitettu ruokaa varten, mutta olisi niin kiva mussutella niitä kylmiltään :P

Viikko 2 takana ja äsken kävin vaa'alla. Tällä viikolla lähti maltillisesti, mutta samoin kävi ekana kertana Painonvartioissa, joten tämä oli odotettavaa vaikka tietysti pieni pettymys. Eikä tässä mikään kiire olekaan. Parempi hitaasti niin kroppakin osaa sopeutua muutokseen paremmin.

Kaikki pois saatu grammakin lasketaan! :)


2. viikko: -0,3kg
Kokonaispudotus -2,3kg
Jäljellä 35,8kg

markowskiKesäkuntoon -09Luonut: markowskiTorstai 30.10.2008 01:07

Viikko sitten aloitin laihdutusprojektin. Ajattelin, että voisin aina viikottain kertoa miten hommaa etenee.

Olen muutama vuosi sitten Painonvartijoissa saanut pudotettua 28 kiloa 115 kilosta 87 kiloon, mutta tavoitteeni oli 80 kg, Jostain syystä paino vaan ei laskenut niin alkoi pisteitten ja päiväkirjan pito vituttaa, joten homma jäi sikseen sillä hinnalla, että läskistyin korkojen kera pahimmillaan 121 kiloon.

Muutama viikko sitten kävin paita ostoksilla. Aivan turha mennä tavalliseen vaateliikkeeseen, sieltä mitään isoja kokoja mulle löydy. Vain isojen miesten liikkeistä löytyy koot mulle. Vantaan Jumbossa on kaksi isojen kokojen liikettä MR. BIG ja Living Large by Dressmann. Kokoja löytyy, mutta niin myös hintaa. Esmes keväällä ostin kahdet housut 120 egellä Living Largesta, kun tavan Dressmannista ois saanut NELJÄT samat pöksyt! Siellä vaan ei ole isoja kokoja (koot loppuu vyötärön mitassa 44, kun tarviin 52).

Tästä kyrpiintyneenä PÄÄTIN TEHDÄ ASIALLE JOTAIN! Nyt loppuu mässyn mussutus sun muu ylen syöpöttely!

Aloitan painon pudotuksen itsenäisesti ts. menen myöhemmin Painonvartioihin. Eka pudotan ilman pisteiden laskua ja ruokapäiväkirjaa 8 kg. Sen jälkeen pudotan 10 kg noudattamalla Painonvartioiden MP5-ohjelmaa (miehelle tarkoitettu paketti omatoimiseen painonhallintaan) ja tämän jälkeen päätän urakan Painonvartioissa.

Tänään oli eka punnitus, joka hieman jänskätti. Tässä tulokset:


Aloitus paino 118,1 kg, tavoite paino 80 kg, kokonais painonpudotus tavoite 38 kg

1. viikko: -2,1kg
Kokonaispudotus -2,1 kg
Jäljellä 36,1 kg
« Uudemmat - Vanhemmat »