IRC-Galleria

markowski

markowski

Mark Grassland

Kesäkuntoon -09Torstai 30.10.2008 01:07

Viikko sitten aloitin laihdutusprojektin. Ajattelin, että voisin aina viikottain kertoa miten hommaa etenee.

Olen muutama vuosi sitten Painonvartijoissa saanut pudotettua 28 kiloa 115 kilosta 87 kiloon, mutta tavoitteeni oli 80 kg, Jostain syystä paino vaan ei laskenut niin alkoi pisteitten ja päiväkirjan pito vituttaa, joten homma jäi sikseen sillä hinnalla, että läskistyin korkojen kera pahimmillaan 121 kiloon.

Muutama viikko sitten kävin paita ostoksilla. Aivan turha mennä tavalliseen vaateliikkeeseen, sieltä mitään isoja kokoja mulle löydy. Vain isojen miesten liikkeistä löytyy koot mulle. Vantaan Jumbossa on kaksi isojen kokojen liikettä MR. BIG ja Living Large by Dressmann. Kokoja löytyy, mutta niin myös hintaa. Esmes keväällä ostin kahdet housut 120 egellä Living Largesta, kun tavan Dressmannista ois saanut NELJÄT samat pöksyt! Siellä vaan ei ole isoja kokoja (koot loppuu vyötärön mitassa 44, kun tarviin 52).

Tästä kyrpiintyneenä PÄÄTIN TEHDÄ ASIALLE JOTAIN! Nyt loppuu mässyn mussutus sun muu ylen syöpöttely!

Aloitan painon pudotuksen itsenäisesti ts. menen myöhemmin Painonvartioihin. Eka pudotan ilman pisteiden laskua ja ruokapäiväkirjaa 8 kg. Sen jälkeen pudotan 10 kg noudattamalla Painonvartioiden MP5-ohjelmaa (miehelle tarkoitettu paketti omatoimiseen painonhallintaan) ja tämän jälkeen päätän urakan Painonvartioissa.

Tänään oli eka punnitus, joka hieman jänskätti. Tässä tulokset:


Aloitus paino 118,1 kg, tavoite paino 80 kg, kokonais painonpudotus tavoite 38 kg

1. viikko: -2,1kg
Kokonaispudotus -2,1 kg
Jäljellä 36,1 kg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.