IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
18.3.2007
Tilastot
Käyntejä: 1458 (1.7.2008 alkaen)
Koko
21 jäsentä
Tyttöjä: 21
Keski-ikä
23,2 vuotta
Otos: 17 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,2 vuotta

Jäsenet (21)

RyzzFreddyeelmeeriiKammlehcallebader-dorianFichwer-wetrozzzojjbRenmiriYoosteippiAredhelSnowcat_89Purrrimintyfresh
« Uudemmat -
20. Do you ever get bunnied from other people's stories or art in the same fandom?

Itse asiassa kyllä, vaikkakin tätä tapahtuu harvemmin.

Joskus lukee esimerkiksi ficin, jossa on hyvä idea, mutta joka ei sitten menekään niinkuin olisi halunnut sen menevän ja pettyy. Tällöin tulee halu kirjoittaa jotain saman tapaista ja ikäänkuin siten korjata vääryyden.

Ja sitten joskus törmää sellaiseen fan artiin, että se saa mielikuvituksen liikkeelle ja haluaa oikeasti kirjoittaa jotain sen inspiroimana. Aina artin ei tarvitse edes olla mitenkään "erikoista", riittää, että siinä on jotain mikä jää mieleen. Esimerkiksi tosi hienosti tehty kuva saattaa ihan sellaisenaan saada halun kirjoittaa jotain siihen liittyen, tai sitten artissa on kuvattu jokin sellainen kohtaus, joka houkuttelee.

-->PSoH fanart<--

Yllä olevaa linkkiä klikkaamalla löytyy yksi esimerkki fanartista, joka inspiroi mua, ja selitän seuraavaksi miksi näin on.

En siis edelleenkään ole aloittanut Pet Shop of Horrors ficciä... mutta tämä kuva kiinnostaa mua kauheasti. Mangassa D:lle ei ikinä käy todella huonosti, vaan yleensä se on Leon, joka kolhii itseään ja tulee ammutuksi sun muuta mukavaa ja D sitten vierailee sen sairasvuoteen äärellä herkkukoreineen kaikkineen. Siksi varmaan tämä kuva: D haavoittuneena ja Leon huolehtimassa siitä, on mun mielestä niin inspiroiva. Haluaisinkin siis kirjoittaa ficin jossa olisi tämä asetelma. :)
12. Have you ever attempted an "adaptation" fic of a favorite book or movie but set in a different fandom?

Hahahaha, ainut mitä mulle tulee mieleen on se, kun joskus kauan sitten vielä Diru-fandomin parissa vielä puuhastellessani sain hetkellisen ahaa-elämyksen, että kirjoittaisin "Kaunotar ja hirviö"-teemaisen ficin. Onneksi se jäi kuitenkin kirjoittamatta, koska siitä ei olisi voinut seurata kerrassaan mitään hyvää. :'D

Siis miettikää nyt, tämä asetelma:
1041_Beauty-and-the-Beast.jpg

ja nämä hemmot:
Dir-En-Grey.jpg
yhdistettynä...? o___O;

Sen sijaan olen kyllä lukenut muutamiakin ficcejä, missä hahmot on heitetty jonkun kirjan/leffan/sadun tapahtumiin, ja osa niistä on ollut jopa ihan viihdyttäviä. XD
Jep, eli päätin alkaa tekemään tällästä nyt sitten. Ja koska pidän memeistä ja pidän fanficcien kirjottamisesta (vaikkakin olen surkea mitään valmiiksi asti saamaan [koska taidan olla lievästi ADHD tai jotain, kyllästyn niin helposti]), tämä vaikutti kivalta aloittaa. Osa kysymyksistä on samoja mihin olen jo ennen jossain toisissa fanfic-aiheisissa postauksissani vastannut, mutta suurin osa oli uutta, joten mikä ettei.

Kaikki kysymykset olen jättänyt englanninkielisiksi, lähinnä siksi, että fanfic-sanasto on fanfic-sanastoa ja sitä on huono suomenkielelle mennä kääntämään. Vastaukseni ovat kuitenkin suomeksi.


1. How did you first get into writing fanfic, and what was the first fandom you wrote for? What do you think it was about that fandom that pulled you in?

Mä aloitin ficcien kirjottamisen varsinaisesti lukiossa, sitä ennen olin lähinnä kirjotellut jotain omia tarinankyhäelmiä. Se oli sitä aikaa kun innostuin japanimusasta ja jotenkin sitten etenkin Dir en greyn äijät oli jotain ylitsepääsemättömän loistavaa silloin mielestäni. Siitä se lähti se kirjottaminen, kunnolla band slashilla vaan.
Jotenkin se oli niin eksoottista sillon kun miehet näytti naisellisilta ja fanservice siihen vielä lisäksi, plus kun vielä eksyin Diru-ficcien pariin netissä ja tajusin että hitto, en olekaan ainoa jolla on noista tyypeistä keskenään tällasia ajatuksia. Ja sitten se vaan jotenkin jäi se ficcien kirjottaminen päälle kun kerran olin aloittanut, mutten ole varma olisko näin käynyt, jos en oliskaan lukiota jatkanut jostain syystä. Koska tuolloin lukioaikana tuli tavaksi, että kirjoitin aina tylsien oppituntien aikana ja tylsien oppituntien aikana myös sain parhaat ideani.

Dir20en20Grey20ness.jpg
Tällaisilla naamoilla varustetut tyypit siis tutustuttivat minut fanficcien maailmaan noin vuosina 2004-2005.

violet--wings-Luonut: violet--wingsSunnuntai 27.02.2011 23:08

Enää ei tarvitse valehdella kun ficcejä lukiessa kysytään oletko varmasti yli 18-vuotias.

YoosteippiNäppäimistö sauhuamaan.Luonut: YoosteippiSunnuntai 03.10.2010 19:55

Minulla on kerrankin kirjoitusinspiraatio, ja outo sellainen. Sain eilen ihan randomin ficciajatuksen ja ensimmäistä kertaa elämässäni aloitin kirjoittamisen samana päivänä! Nyt kirjoitan ficini toista lukua, enkä tiedä vieläkään kunnolla, mitä siitä tulee. Muutama pakollinen tapahtuma on, mutta esim. lopetus on vielä epäselvä. Tämä ficci ei vaikuta ollenkaan sellaiselta, mitä yleensä kirjoitan, mutta vaihtelu virkistää. Sitä paitsi on ihanaa, kun on pitkästä aikaa isnpiraatio!

FallingMangoTeach me how to write ArashiLuonut: FallingMangoKeskiviikko 04.08.2010 00:49

Haluun kirjoittaaa

kirjoitin jo tänään pienen Sakuraibarepäleen ja nyt awwittaa liikaa KOSKA

Aibapieniii näyttää niin nätiltä tuossa.......♥

haluun ideoita ; __ ; okei vois joskus kirjoittaa jotain muutakin kuin fanfictionia.


Kirjoitan teininovellin aiheesta jarrumies. Piste.

JANNAKUUyhyyLuonut: JANNAKUUMaanantai 07.12.2009 22:27

mun on oikeesti _PAKKO kirjottaa tänää

PAKKO PAKKO PAKKO PAKKO ;_____;

miten ihminen voi olla näin aikaansaamaton. -...-

JANNAKUU[Ei aihetta]Luonut: JANNAKUUPerjantai 07.08.2009 23:46

Joo mä päätin et alan kirjottaa joskus kröhömm.. Ehkä illalla nii SuG ficciiii. :----)

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisiePerjantai 19.06.2009 01:22

kirjotan songficciä wrap myself around yousta. voi vittu mitä emokliseitä. -.-

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieKeskiviikko 17.06.2009 16:33

WHOAA. haastakaa kirjottamaan ficcejä. mulla on finissä haasteena kirjottaa tapa hannahin biiseillä ficcejä ja yhteensä niitä on olisko joku 35, joten auttakaa. mie kirjotan ficcejä mieluiten ja mcr on lempparifandom, mutta kyllä kirjotan mistä tahansa tuntemastani bändistä :D en suomalaisista kylläkään, minen kirjota kenestäkään joka voisi tulla livenä miut hakkaamaan, joten se siitä. haasteet tänne siis immeiset kiitos (:
« Uudemmat -