IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
12.6.2007
Tilastot
Käyntejä: 185 (1.7.2008 alkaen)
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 2 (40 %)
Poikia: 3 (60 %)
Keski-ikä
28,4 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,1 vuotta
Ylläpitäjä
Naarassusi
Valvojat
Naarassusi, zmetanana, Sydo

Jäsenet (5)

serialdevilzmetananaNaarassusiSydoDei
« Uudemmat - Vanhemmat »

YaoiGirl...Luonut: YaoiGirlSunnuntai 20.03.2011 16:58

Eilen ko pelattiin mun synttäreillä Oujiaa, nii saatiin tietää et jokasella ihmisellä on oma 'suojelia'... Henki joka suojelee sua.... Vaikka se kuulemma on vaikeeta ja rasittavaa x)
Eile illalla ko mentii nukkumaan nii mulla pyöri sen yön/päivän tapahtumat päässä filminä.. Sit menin peiton alle ko pelotti.. Vaik yritin aatella et se henki ei tee mitää pahaa... Mut pelkäsin silsi ihan vitusti! Sit mua alko ahistaa ja henki meinas loppuu ja halusin itkee.. Ja mennä äitin viereen nukkuu... Halusin juosta pois ja toistelin mielessä sille mun 'suojelialle' et mee pois.... Mua pelotti ihan helvetisti! (Henget osaa lukee ajatuksia) Koetin rauhottuu ja kyl mie sit lopulta sain unta... :/// Sit lupasin etten enää pelaa Oujiaa... Mut haluan silti kerran viel koettaa puhuu tälle mun 'suojelialle'... :///

ErQSpiritismLuonut: ErQSunnuntai 23.01.2011 14:05

Kuten tiedätte, yritän joka kuukausi kokea jotain uutta avartaakseni maailmankatsomustani ja ihan vain kokeilun halusta, voinpahan sitten ainakin kerskua myöhemmin kokemuksillani heh. Ja jos prkl ette tienneet niin nyt ainakin tiedätte! :D
Mutta niin! Nyt tuli siis kokeiltua eilisiltana kavereiden luona teinien suosikkipeliä eli spiritismiä!

Jos joku siis ei tiedä niin kyseessä on jonkinasteinen rituaali, jolla pyritään ottamaan yhteys kuolleisiin, henkiin. Eräs kokeilijoista oli tehnyt netistä löytämien ohjeidensa mukaisen laudan, olimme poistaneet sääntöjen mukaisesti huoneesta peilit, peittäneet ikkunat verhoilla, pistäneet valot kiinni, laittaneet kynttilöitä huoneeseen ja varmistaneet, ettei huoneessa ollut kissoja. Laudalle asetimme juomalasin (lue: desimitan) ja kokeilimme pitää eri sormia lasin päällä.

Kuinka yllättävää, lasi ei lähtenyt liikkeelle eli henki ei ilmestynyt paikalle. Lieneekö johtunut siitä, ettei lähialueilla ollut ketään henkeä, vai olimmeko tehneet jotain väärin, eikö kukaan seurueestamme ollut tarpeeksi kokenut meedioksi, tai ehkä jopa mahdollisesti sekin vaihtoehto ettei henkiä olekaan olemassa... hmm.

Kokeilimme myös "koputusspiritismiä", jossa siis istutaan ringissä pentagrammin ympärillä ja odotetaan hengen vastaavan ei (yksi koputus) tai kyllä (kaksi koputusta). Henki oli varsin hiljainen, mutta saimme yhden hyvän keskustelun aikaiseksi.
"Oletko hyvä henki?"
...hiljaisuus
"Oletko paha henki?"
Samassa kännykästäni kuului piippaus joka valitti akun olevan vähissä ja viereisessä huoneessa kissa raapaisi ovea. Kaksi neljästä pelaajastamme alkoivat kirkumaan (uskokaa tai älkää mutten minä ollut kumpikaan heistä!) mutta rauhoittuivat pian. KAKSI KOPUTUSTA! Sattumaa, vaiko pahan hengen läsnäoloa.....?

Barbara_Annroflmao/copterLuonut: Barbara_AnnSunnuntai 25.10.2009 03:47

nauraa spiritismille räkäisesti.
« Uudemmat - Vanhemmat »