IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 510 (1.7.2008 alkaen)
Koko
24 jäsentä
Tyttöjä: 19 (80 %)
Poikia: 5 (20 %)
Keski-ikä
22,2 vuotta
Otos: 11 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,8 vuotta

Jäsenet (24)

SpidermänXDTerrorOfNemesissombbuRAJATIETOmiesDeiOskar666Winqutumee94idaaäökatjadaahpiupapaShinoyaSamiRatDaturStramoniumYaoiGirlMimosaliisa
« Uudemmat - Vanhemmat »

Lauriufoja vitutLuonut: LauriufoTorstai 21.04.2011 00:04

Pelattiin koulus,sit lainattii köksän luolasta pari kynttilää. Köksän ope ei kysyny mitää. Sit hyvin mielin pelataan kuviksen varastosa. Sit kuuluu semmone kips,kaps,kips,kaps. Joku pyrkii avaimil sisään (siit ovest). sit lopetaan nopeesti,ilman lupaa. Se siin kyselee et miks poltetaan kynttilää ja tämmöstä. Yritetään nopeesti selittää jotai,sit keksin hätävalheen"" kato kerrottiin kauhutarinoita" . Se ei oirei näyttäny uskovan,no sit se lähti.
Sit myöhemmin kuultiin et muutama nimeltä mainitsematonta kersaa päättää sanoo ne sille haukalle et ne on pelaamas sitä. Ja mikä niiden puolustelu??! "Me ei haluta et niistä tulee hulluja" Ja vitut,pahimmassa tapaukses voidaan erottaa väliaikasesti koulusta,et vittu kiitti välittämisestä! Älkää välittäkö noin!!
et semmosta tänää

ErQSpiritismLuonut: ErQSunnuntai 23.01.2011 14:05

Kuten tiedätte, yritän joka kuukausi kokea jotain uutta avartaakseni maailmankatsomustani ja ihan vain kokeilun halusta, voinpahan sitten ainakin kerskua myöhemmin kokemuksillani heh. Ja jos prkl ette tienneet niin nyt ainakin tiedätte! :D
Mutta niin! Nyt tuli siis kokeiltua eilisiltana kavereiden luona teinien suosikkipeliä eli spiritismiä!

Jos joku siis ei tiedä niin kyseessä on jonkinasteinen rituaali, jolla pyritään ottamaan yhteys kuolleisiin, henkiin. Eräs kokeilijoista oli tehnyt netistä löytämien ohjeidensa mukaisen laudan, olimme poistaneet sääntöjen mukaisesti huoneesta peilit, peittäneet ikkunat verhoilla, pistäneet valot kiinni, laittaneet kynttilöitä huoneeseen ja varmistaneet, ettei huoneessa ollut kissoja. Laudalle asetimme juomalasin (lue: desimitan) ja kokeilimme pitää eri sormia lasin päällä.

Kuinka yllättävää, lasi ei lähtenyt liikkeelle eli henki ei ilmestynyt paikalle. Lieneekö johtunut siitä, ettei lähialueilla ollut ketään henkeä, vai olimmeko tehneet jotain väärin, eikö kukaan seurueestamme ollut tarpeeksi kokenut meedioksi, tai ehkä jopa mahdollisesti sekin vaihtoehto ettei henkiä olekaan olemassa... hmm.

Kokeilimme myös "koputusspiritismiä", jossa siis istutaan ringissä pentagrammin ympärillä ja odotetaan hengen vastaavan ei (yksi koputus) tai kyllä (kaksi koputusta). Henki oli varsin hiljainen, mutta saimme yhden hyvän keskustelun aikaiseksi.
"Oletko hyvä henki?"
...hiljaisuus
"Oletko paha henki?"
Samassa kännykästäni kuului piippaus joka valitti akun olevan vähissä ja viereisessä huoneessa kissa raapaisi ovea. Kaksi neljästä pelaajastamme alkoivat kirkumaan (uskokaa tai älkää mutten minä ollut kumpikaan heistä!) mutta rauhoittuivat pian. KAKSI KOPUTUSTA! Sattumaa, vaiko pahan hengen läsnäoloa.....?

Double-Shot[Ei aihetta]Luonut: Double-ShotSunnuntai 31.10.2010 00:22

Wiiiuuuu... jännä ilta xd

+ lisää tulos :D

KieroIeroIHA MAHTI VAPPU!!Luonut: KieroIeroLauantai 01.05.2010 19:32

aluks kaikki tuntu menevän perseellee, mut jyl se sit siit ja OLI HAUSKAA!

RierHYVÄ FIILIS!:)Luonut: RierMaanantai 28.09.2009 23:51

Oon onnellinen, tuntuu et kaikki on onnistunu tänään. :>

Nyt enää spiritismin oikeet ohjeet tulostukseen ja sit kutsumaan henkiä.

<3

juliammmsjestas sentäänLuonut: juliammmsKeskiviikko 24.06.2009 16:36

Elikkkäää nonnii, mun piti kyl kuolla tos eilen yöl mut ei siin pahasti käyny. Kynttilän liekit vaa heilui kuin vammaset. Joo ymmärätte. myötätuntoa hey.oltiin kaikki kuset housus. Meijän mummo ja pappa on venäjäl nii kämbbä oli vapaana. Piti mennä kaikkien sinne, mun piti pölliä ensin avain kotoa. Keksin äkkiä suunnitelman että joo roosan koru jäi sinne että tarviin ne avaimet. No iskä tietenkin vei meidät sinne, ja tunki mukaan. en saanu ees koskee siihe avaimee. Etittii siel jotain vitun korua jota ei ees oo olemassa. sit se vei meidät kotii ja ite lähti töihin. Sit nähtii kuinka se vei salaa avaimet meijä pihaa. No minä ja roosa hiivitää salaa pusikost läpi sinne pihaan ja ruvetaa ettii. Sit huomaan että äiti on siel sisäl kattelemas. olin vähä aikaa sillain OU NOU! nii sit se avas mulle oven ja hirvee kysely kaikesta.Luulin että äiti oli jo menny nukkumaa mut se oliki hereil. nii elikkä homma kusi ja me lähtii tosi iloisina ettimää yöpymispaikkaa kun olin sanonu aikasemmi että meen jertalle yöks. Mentii kuitenki lopuks jertalle ja joo riehuttii vähä.iha vähä &lt;virne&gt; Sit lähdettii kolmen aikaa roosan kaa kylille grillille. Mut meidän tuuria. Grilli oli kiinni. No en minä voinu tietää! että sillain. ainii oltiin roosan kaa suklaasotaa, meijän vaatteet oli iha ruskeet sen jälkee nii mun piti lainata roosalle uusia. mut se pöljä menikin kaatumaan puskaan pyörän kaa nii mun antamis housuis on ihanat ruohon jäljet. Kiitos rakas &lt;pusu&gt; &lt;toru&gt;

Hiittanahuomio nuorukaiset !Luonut: HiittanaMaanantai 13.04.2009 18:09

älkää pelatko spiritismiä !


eilen saimme kokea kauhunhetkiä kun Pahahenki ilmoitti olevansa paikalla RIKKOMALLA lasin !!1

se oli pelottavaa ja ystävämme MarySue sai suuret traumat... toistaiseksi kukaan ei ole vielä kuollut..

juliammms[Ei aihetta]Luonut: juliammmsKeskiviikko 11.02.2009 14:28

Pelattaisko spiritismii? ;D <333333
« Uudemmat - Vanhemmat »