IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

SpiritismSunnuntai 23.01.2011 14:05

Kuten tiedätte, yritän joka kuukausi kokea jotain uutta avartaakseni maailmankatsomustani ja ihan vain kokeilun halusta, voinpahan sitten ainakin kerskua myöhemmin kokemuksillani heh. Ja jos prkl ette tienneet niin nyt ainakin tiedätte! :D
Mutta niin! Nyt tuli siis kokeiltua eilisiltana kavereiden luona teinien suosikkipeliä eli spiritismiä!

Jos joku siis ei tiedä niin kyseessä on jonkinasteinen rituaali, jolla pyritään ottamaan yhteys kuolleisiin, henkiin. Eräs kokeilijoista oli tehnyt netistä löytämien ohjeidensa mukaisen laudan, olimme poistaneet sääntöjen mukaisesti huoneesta peilit, peittäneet ikkunat verhoilla, pistäneet valot kiinni, laittaneet kynttilöitä huoneeseen ja varmistaneet, ettei huoneessa ollut kissoja. Laudalle asetimme juomalasin (lue: desimitan) ja kokeilimme pitää eri sormia lasin päällä.

Kuinka yllättävää, lasi ei lähtenyt liikkeelle eli henki ei ilmestynyt paikalle. Lieneekö johtunut siitä, ettei lähialueilla ollut ketään henkeä, vai olimmeko tehneet jotain väärin, eikö kukaan seurueestamme ollut tarpeeksi kokenut meedioksi, tai ehkä jopa mahdollisesti sekin vaihtoehto ettei henkiä olekaan olemassa... hmm.

Kokeilimme myös "koputusspiritismiä", jossa siis istutaan ringissä pentagrammin ympärillä ja odotetaan hengen vastaavan ei (yksi koputus) tai kyllä (kaksi koputusta). Henki oli varsin hiljainen, mutta saimme yhden hyvän keskustelun aikaiseksi.
"Oletko hyvä henki?"
...hiljaisuus
"Oletko paha henki?"
Samassa kännykästäni kuului piippaus joka valitti akun olevan vähissä ja viereisessä huoneessa kissa raapaisi ovea. Kaksi neljästä pelaajastamme alkoivat kirkumaan (uskokaa tai älkää mutten minä ollut kumpikaan heistä!) mutta rauhoittuivat pian. KAKSI KOPUTUSTA! Sattumaa, vaiko pahan hengen läsnäoloa.....?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.