IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
19.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 2 411
Koko
60 jäsentä
Tyttöjä: 55 (92 %)
Poikia: 5 (8 %)
Keski-ikä
30,6 vuotta
Otos: 36 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,8 vuotta
Ylläpitäjä
claire

Jäsenet (60)

UiGGaaneisharamune_Roguer_Alice-hattivatti-Vihvare^Kyoko^GayBear-EdhelairTiiaNeeChan96norarobertsrei-naSaaraZwauhti[Nameless]RedPrincess
- Vanhemmat »

ElyseWanhat are now the pastLuonut: ElyseLauantai 20.02.2010 01:26

Njuu, eli tänään meillä oli Vanhojen tanssit. Tein pukua aamu kahteen asti. Sain sentään tällä kertaa valmiiksi kunnolla! Tai no, olihan siinä yksityiskohdissa karsittu. Puku oli siis Madam Red tanssiaisasussa. Kyseinen asu tulee paranneltuna ja kaikki yksityiskohdat lisättynä Bakaconiin.

Eniveis, tanssit sujuivat hyvin ja mieli lepäsi. Kävimme katsomassa Emilian ja Ma-chanin kanssa asut päällä kaiken päätteeksi The Imaginarium of Doctor Parnassuksen. Kuulemma oli hiukan liian outo, mutta minusta se oli juuri mahtavaa ja ymmärsin hyvin sitä outoutta. Hyvä juoni ja Saatana oli saatanan hyvin näytelty.

Kirjoittelen kai myöhemmin tilanteista lisää. Huomiseen. o7 Tämä menee nukkumaan.
Okei, okei. Aluskorsetti ei vieläkään ole valmis, koska sisko ei suostu auttamaan sovituksessa, mutta hyvältä se näyttää. Otin paljon kangasta pois mahan kohdalta, koska se oli siitä kohtaa jotenkini pömpöttävä, eikä nauhoja pystynyt oikeastaan enää kiristämään.

Lisään kuvan kun korsetti on kokonaisuudessaa valmis.

ElyseMadam, MadamLuonut: ElysePerjantai 15.01.2010 00:31

Madam Redin kanssa on odotettua vähemmän hommaa. Eilen tein alushameen, tosin en ole siihen vielä hankkinut vanteita ja tänään ihan kohta käyn aluskorsetin kimppuun. Kai olisin päässyt vähemmällä, jos vain olisin ostanut alle korsetin. Mutta haluan tehdä sen itse. Tämä on sitten toinen korsetti koko elämässäni. Siitä kyllä tulee varmasti parempi kuin edellisestä Lulun korsetista (,jonka olisi pitänyt olla korkeampi).

Minulla on muuten tekninen ongelma: Vaikka on ihan selvää, että Madam käyttää korsettia tanssiaisasussaan, missään ei näy nauhoja. Ja niitähän ei sitten näy. Piste.

Huomenna on vapaata, ja koska ei ole rahaa, eikä lisää materiaaleja Madam Rediä varten, painan Fumikaa vain reilusti eteenpäin. Sain muuten Redin peruukin jo, Fumika ei ole vieläkään saapunut. Harmi. Pelottaa, että se ei ehtisikään ajoissa. Madam Redin peruukki on väärän värinen. Sen piti olla ihanan punainen, mutta se on jotenkin... laimea ja jossain valossa näyttää hiukan oranssihtavalta. Kannatan Copictäyttöpullo värjäämistä ehdottomasti.
Tähän on kyllä vielä aikaa mutta silti. ;) Tämän laitan nyt uuestaan, kun päivittelin noita cossaajia.En oo vielä varma, mutta ois kiva saada kokonainen Kuroshitsuji ryhmäcosplay kasaan viimeisen aconin kunniaksi. Eli tarkoitus olisi ainakin näin alustavasti hengata yhdessä jne, ja ehkä osallistua ryhmäcosplayhin ihan kilpailemaan ? Itse ainakin idea on mainio, että saisimme kaikki kuroshitsuji cossaajat yhteen ryhmään jossa liikumme yhdessä, saisimme tutustua toisiimme ja olisi kiva kuvata ryhmäpotretissa jne. (: Eli itse aion cosplayta Ciel Phantomhive'a animeconissa 2011. Tässä on alustavasti liuta ketkä cossaavat kutakin. Ja voitte myös lisätä meseen ja keskustella asiasta lisää tai kommentoi. Jos vähääkin tulee joku hahmo mieleen ketä haluaisit cossata kurosta niin ota ihmeessä yhteyttä. :) Ja kuroshitsujiahan tulee tietääkseni toinen tuotantokausi, joten odotetaan sitä myös jos sieltä tulee joku mielenkiintoinen hahmo. ;) Kiva ainakin olisi saada ainakin Sebastian, ja Elizabeth.Sebastianiksi toivomme pitkää, ja sopivaa henkilöä, itse olen n.157cm tällä hetkellä.Himoitsisimme myös mukaan Drocell, Angela/Ash ja muut palvelijat. :) Rohkeasti otatte yhteyttä vaan jos kiinnostaa osallistua ryhmäämme.

Ciel Phantomhive - MUSTATIIKERI ~ minä
Paula ~ alias Elizabethin palvelija - R1ko
Grell Sutcliff ~ Madame Red'in ex hovipalvelija - http://irc-galleria.net/view.php?nick=%5Ejas_su%5E
ei ole 100% varmaMadame Red ~ http://irc-galleria.net/user/%7CMoonFairy%7C
Undertaker - crucifer


toi ova on kyllä niin ah.
Suunnitelmana on tässä ollut saada Cosplaygaalaan suunniteltu cosplay suunnilleen valmiiksi ennen joululomaa, sillä joululoman aikana taion Madam Redin koulun Vanhoja tansseja varten. Ihan tosi en haluaisi mennä sinne! Äiti pakottaa. Kaipa tuo cossaaminen tekee siitä jotenkin siedettävämpää. Auttakaa minua valitsemaa: Kumman Madam Redin minä sitten toteutan? Tanssiaisasun, joka sopisi Vanhoihin huomattavasti paremmin, vai arkiasu, joka on juhlava sekin krinoliineineen:



AUTTAKAA! Ylempi vai alempi? Kun tuo alempi on tavallaan mukavampi incharacter -totetuttaa.... Toisaalta tuo ylempi olisi TÄYDELLINEN Vanhoihin.

Edelleen tiedote: Jos joku pystyy auttamaan löytämään Sebastianin, tai Grellin tuonne minun kanssani tanssimaan (asun Tampereella), niin kertokaa! Help! Cielkin minulle kelpaa. Mikäs siinä tädin kanssa tanssimisessa. :D

MUSTATIIKERIMADAME REDLuonut: MUSTATIIKERIPerjantai 30.10.2009 00:55


Madame Red saadaan aika varmasti mukaan.

Ei ole vielä 100% varma vielä.

Eli

Madame Red ~ http://irc-galleria.net/user/%7CMoonFairy%7C

Ja tämä check
MUSTATIIKERI
Aah, Madam Red~ Niihihihi. Siitä tulee mahtavaa cossata. Tuli vain pieni este... Jonka voi ylittää. Menin vahingossa samassa sivussa mainitsemaan äidille, kun näytin kuvaa Madam Redistä Vanhojen tanssit. Äiti pillastui, kun sanoin, etten aio osallistua yksinkertaisesti koska en halua. *STOMP* Äiti pudotti eteeni betonipaalun. "Et saa tehdä tota asua, jos et osallistu Vanhojen tansseihin tuossa asussa." Ääh, on kai pakko sitten osallistua kerran kun pakotetaan. Parempi vetää keikka kunnolla ja hankkia itselleni pari:

SEBASTIAN TAI GRELL NAISTEN HAUSSA TAMPEREEN SEUDULTA! : 'D
- Vanhemmat »