IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Madam, MadamPerjantai 15.01.2010 00:31

Madam Redin kanssa on odotettua vähemmän hommaa. Eilen tein alushameen, tosin en ole siihen vielä hankkinut vanteita ja tänään ihan kohta käyn aluskorsetin kimppuun. Kai olisin päässyt vähemmällä, jos vain olisin ostanut alle korsetin. Mutta haluan tehdä sen itse. Tämä on sitten toinen korsetti koko elämässäni. Siitä kyllä tulee varmasti parempi kuin edellisestä Lulun korsetista (,jonka olisi pitänyt olla korkeampi).

Minulla on muuten tekninen ongelma: Vaikka on ihan selvää, että Madam käyttää korsettia tanssiaisasussaan, missään ei näy nauhoja. Ja niitähän ei sitten näy. Piste.

Huomenna on vapaata, ja koska ei ole rahaa, eikä lisää materiaaleja Madam Rediä varten, painan Fumikaa vain reilusti eteenpäin. Sain muuten Redin peruukin jo, Fumika ei ole vieläkään saapunut. Harmi. Pelottaa, että se ei ehtisikään ajoissa. Madam Redin peruukki on väärän värinen. Sen piti olla ihanan punainen, mutta se on jotenkin... laimea ja jossain valossa näyttää hiukan oranssihtavalta. Kannatan Copictäyttöpullo värjäämistä ehdottomasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.