IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
29.11.2009
Tilastot
Käyntejä: 36
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
16,7 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 16,7 vuotta

Jäsenet (1)

paukee`
« Uudemmat - Vanhemmat »

Firestarter13The BoxLuonut: Firestarter13Tiistai 06.04.2010 09:07

Vielä lyhyt arvostelu elokuvasta The Box jonka näin jo viime viikolla.

Elokuva oli hyvin taitavasti ohjattu draaman, scifin ja trillerin välimaastossa risteilevä hichcockin elokuvat mieleen tuova ohjaustyö jossa voi nähdä myös tiettyjä yhteyksiä David Lynchin tuotantoon. Kerronnallisesti, sekä tunnelman ja dialogin puolesta enemmän lynchiä, kun taas ohjauksen puolesta paikoin enemmän hichcockia.
Elokuvassa yhdistyi monta genreä sangen saumattomasti (draama/trilleri/scifi) ja kun vieläpä osissa loistivat lahjakkaat näyttelijät alkaen veteraani Frank Langellasta ja päätyen Cameron Diaziin niin näyttelijäsuoritukset olivat kyllä todella uskottavia ja hyviä.

Elokuvan eettiset ja moraaliset valintatilanteet joihin päähenkilöt joutuvat ja joiden merkitykset tuodaan mikrotasolta makrotasolle, myös nostavat sen esiin massasta. Elokuvan katsojakin kyllä tarvitsee hyvän tietopohjan ja yleisivistyksen ymmärtääkseen muutaman kohtauksen sijasta elokuvan kokonaisvaltaisesti, niin viestiensä kuin taiteellisen toteutuksensakin osalta. Leffassa kun siis koetellaan päähenkilöiden moraalista selkärankaa, niin elokuva itsessään myös koettelee katsojiaan.;)

Niin ohjaus kuin roolituskin elokuvassa toimi.
Jos haluat omaperäisen elokuvan joka herättää ajatuksia ja nostaa ilmaan kysymyksiä ja jonka muistaa pitkään niin katso tämä elokuva, jos taas haluat nähdä elokuvan jossa kaikki asiat selitetään kuin pikku lapselle ikään niin vältä tätä elokuvaa...


The Box 9
Shoppailin siis uudet treenihousut, urheilukassin sekä kaksi levyä (Tehiksen ja Leevi and The Leavingsien), bissee ja tiätty ruokaa. Ja aivan pian leffan The Box pariin.:)
Toivottavasti onkin sitten hyvä.:)
« Uudemmat - Vanhemmat »