IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
15.3.2010
Tilastot
Käyntejä: 1 275
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 8 (89 %)
Poikia: 1 (11 %)
Keski-ikä
22,0 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,7 vuotta
Ylläpitäjä
hiipia
Valvojat
Lapsonen, _-Layra-_, Joshu, Sähkönukke, winse, Nemotuss, Ewrad

Jäsenet (9)

EwradSähkönukkehiipiaNemotussLapsonen_-Layra-_winseJoshu
- Vanhemmat »

hiipia<3Luonut: hiipiaTiistai 13.07.2010 20:51

Mins kirjoitti hienon reissumerkinnän ja pakko jakaa tää, kun vetäisin melkein vedet henkeen kun aloin nauraa:

Nemsin kutiavat itikanpuremat:
vol 1.
Hips "Käsi pois housuista!"
Nems - Miul ei ees oo housui siin kohti.
vol 2.
Hips "Ota nyt ne kädet sieltä housuista pois!"
Laa ~ *hönk* On se kyllä kumma, kun ei meinaa totella!
"Niin, koko ajan hinkkaa."
Olen kotiutunut~!

Traconista lähtien tuli kierittyä pitkin Tampereen kukkaketoja med Nems, Aura, Laa, Mins, viu, Josh ja Miia (kaks viimeksimainittua tosin lähtivät "jo" eilen) ja oli huippua. Säästyin epämääräisiltä vitutuskohtauksilta suurimmilta osin ja nauroin itseni kyyneliin aaaaika monta kertaa. Meidän photoshootit vähän floppailivat, kun maanantaina ei ollut fiilistä ja keskiviikkoaamu hämäsi meitä huonolla säällä, joka sitten muuttuikin ykskaks mitä ihanteellisimmaksi keliksi, joka loppujen lopuksi ajoi porukan kameroiden kanssa pihalle pörräämään. Saatiin kuvattua jopa Kuroshitsuji ja CG tuolla, Minato- ja Shizuo-cossit siis olivat turhaan mukana eikä päästy leikkimään hylätylle tehtaalle joka olisi romahtanut meidän niskaan. Dääm~! Ensi kerralla..!

Traconissa oli siistiä, vaikka ihmettelin koko ajan sitä miten vähän porukkaa siellä oli. Törmäiltiin kuitenkin aika mukavasti tuttuihin ja puheskeltiin kaikenlaista ja läppä oli laadukasta aina. Ank-.. Sorsia piti rakastaa. <3

Tykkään ihmisistä ja olen elossa. Loppu.

Ottakaa CG-shootin ajan kivasti nurmella nukkuvat Mins ja Laa: Ja Traconin sunnuntailekottelua:



ps. JES OON VAPAALLA HUOMISEN JA ENSI VIIKON. \o/ *tanssii*
Päivän alkuperäiset suunnitelmat menivät vähän pilalle, mutta siitä seurasi hienoakin hienompi Code Geass -photoshoot! Kukkaniitty auringonlaskussa. Oliko edes nättiä! Kuvia tuli yli 800. Kyllä niistä varmasti tulee löytymään monia julkaisukelpoisia, vaikka touhu meni välillä leikkimiseksi. Taas Tampereen hurjat prätkähiiret välttämättä halusivat huudella meille viisauksiaan. Olemme larppaajia ja meidän täytyy haistaa vittu. Okei!

Eilen oli Kuroshitsuji-shoottaus, joka päättyi vähän ikävästi, mutta tuli varmaan ihan hienoja kuvia sieltäkin! CG meni silti paremmin.

Njaa. Porukka alkaa jo hajaantumaan eri teille, vää. Tänään lähti Miia ja Josh ja huomenna loputkin seuraavat perässä. En halua jäädä yksin tänne suureen ja kylmään kaupunkiin. ;_;
Oli hieno viikko, se vain meni aivan liian äkkiä. Kiitos teille. <3

Kohta päätetään hieno yhdessäolo katsomalla Hercules.

hiipiaAll day I dream about sexLuonut: hiipiaMaanantai 28.06.2010 02:20


Näissä merkeissä meni meidän juhannus, mites teidän? 8D; Melkein saatiin naista. Sotkettiin kans lattiat ja seinät ja katto tekovereen (katto oli vahinko.. ;_; Eikä edes huomattu ennen kuin Nems sattui ihmisten rakastamisen välissä vilkaisemaan ylös, näyttämään järkyttyneeltä ja älähtämään että VOI HERRAJUMALA.) ja sit moppailtiin hartaasti aamuyöllä, et oltais saatu peti laitettua. Aura nukahteli ennen aikojaan ja mie kärsin vakavista naurukohtauksista, kun Nems valvotti.
Ja tänään siivottiin ja tyhjennettiin koko kämppä, maalattiin se katto (khm) ja ajelin alle viiteen tuntiin Lappeenrannasta Pielavedelle, vaikka heitin Auran kotiinsa ja pysähdyin Juvallakin vielä kahvittelemaan (kun alkoi väsyttää heti kun seuraneiti katosi). Olen mestari, kumartakaa.

Huomenna pirteenä töihin.

Oli tosi siistii, normaalisti miun juhannuksissa ei ole mitään hohdokasta. ;<; <3

hiipiaDesu~Luonut: hiipiaTiistai 15.06.2010 18:34

Desu tuli, oli ja meni. Tykkäilin tänäkin vuonna ihan tosi paljon, Sibeliustalo rokkaa ja la-su-yö oli siiisti.

Perjantaina saatiin pari randomia vänkäriä oppaiksemme majoitukseen, raahattiin niskat limassa enemmän tai vähemmän jättimäisiä matkalaukkuja ja makuukamppeita pitkin kaupunkia ja päästiin jopa perille johonkin aikaan. Sit löydettiin itsellemme kiva loukko perimmäisestä luokasta, lisäännyttiin (oli jänniä ihmisiä joilla oli jännät jutut) ja käytiin grillillä. Kahden aikoihin nukkumaan jopa, melkein kaikki oli cossien osalta siihen mennessä saatu väännettyä kasaan.

Lauantaina sit pientä paniikkia aamusta, kun jonkun (khmmrhr) kello saattoi olla tunnin etuajassa. Sit rynnättiin pois majoitukselta tunti etuajassa, jakaannuttiin kolmeen taksiin ja kurvattiin Sibeliustalolle. Ulkona sit viimeiset viimeistelyt cosseille, onneks siinä vaiheessa ei vielä satanut. 8D; Päivän mittaan tuli tehtyä yhtä jos toistakin, käytiin hakemassa pitsat ja todettiin Sebastian ihan äärettömän käytännölliseksi cossiksi; miulloli mukana veitsiä (jotka soveltuivat pitsansyöntiin), tarjotinhäkkyrä (jolla oli hyvä kantaa karkkien lisäksi hanskoja ja kännyköitä ja muuta sälää) ja taskukello (joka oli kaiken aikaa saatavilla ja piti meidät ajan tasalla). Jeeess. Oli tosi siistiä olla pitkä, mut jalat tekivät ihan tosissaan kuolemaa. Ylitin kuitenkin itseni enkä valittanut melkein ollenkaan (paitsi salaa, Nemsille lähinnä). Ehdin nukkumaan siinä päivällä jonkin aikaa, kivasti mahduttiin Nemsin kanssa penkille kaksistaan. Watashi wa aku made shitsuji desu kara ja sillai. B<
Piirsin Hassusetä-Juholle tatuoinnin vatsaan ja miun oikean käden syrjä värjäytyi ihan täysin mustaksi, vieläkin harmaa.
Törmäiltiin majoitustuttuihin ja muihin kivoihin siinä kaiken aikaa ja olin onnellinen ja sosiaalinen lapsi. ...Miun toffeet syötiin enkä ehtinyt päivän mittaan tunkemaan kuin muutaman suuhuni, yhyy vääryyttäää~ ;_;



Yöllä tanssimattoiltiin taidolla, oli tosi kivaa. Normaalistihan en suostuis tuollaiseen julkiseen nöyryytykseen, mut siihen aikaan ei ollut niin paljoa porukkaa ja. Sit piti vaan huolehtia ettei mikään yyber ollut jonossa edellä, muuten piti jänistää.
Jossain vaiheessa hävisin hetkellisesti pelin ja nukahdin hetkeksi Nemsin olkapäätä vasten, kun Juho oli kivasti lämpimänä siinä selän takana.

Joskus aamusta edettiin vaihtamaan cosseja, majoituttiin pukuhuoneisiin pitkäksi ajaksi ja Laa ja viu kuvionukkuivat kovaa ja kylmää pöytää vasten. Ja nyt oon todennut, et pukkarit on oikeasti ihan törkeän hyvä keksintö. Ei ollut ahdasta ja oli kunnon peilit ja valoa ja oohmigood hulluutta. Loppujen lopuksi ei pidetty DRRR!!-cosseja päällä kuin jotain neljä tuntia, öö. Ei oikein ollut fiilistä, kun stressasin syystä x ihan hulluna kaikesta. Ja sen ansiosta oltiin tuntia liian aikaisin rautatieasemalla, miut ei kyllä haitannut ollenkaan mut muu porukka vinesi vähän. Ennen lähtöä ehdin taas torkahtamaan, jatkoin sit junassa ja heräsin vasta melkein Lappeenrannassa pyyhkimään unikuolia naamaltani.
Ajeltiin btw sen ekan kävelyn jälkeen koko ajan taksilla, ökyjä kun ollaan. 8D..

Joshilta kyyti Nemsille, syötiin ja kateltiin olevinaan kuvia ja aloin nuokkumaan. Sit nukahtelin Nemsiä odotellessa ja lopulta pääsin kietoutumaan peittoonkin. ("Saanks mie nukahtaa jo? XI")
Maanantaina joskus ihmeellisen aikaisin ylös, oltaiskohan edetty kaupungille yhden maissa. Kierreltiin epätoivoisina kangaskauppoja ja saatiin todeta, et keinonahat sun muut olivat jo suurimmaksi osaksi poistuneet myynnistä, itkettiin henkisesti pitkään ja hartaasti, ostettiin lohtumansikoita sun muuta. Pähkäiltiin vähän aikaa, ja nyt vaikuttais siltä et lykätään Variaa syksylle/talvelle ja toivotaan, et nahkoja sit kans tulee. Harmittaa, mut kun toi tulee kuitenkin olemaan ihan törkeän kallis cossi, ei huvita tehdä sitä vääristä väreistä. >_>
Eilen sit tosiaan olin kotona joskus vähän ennen yhtätoista, istuin mesessä palaveeraamassa melkein koko yön ja seiskalta nouseminen oli mahdottomuus. Vartin yli kahdeksan sit, ehdin jopa sinne töihin. Bileet~! Oli melko epämääräinen olo koko päivän, eh eh, onneks pääsin aikaisin pois.

Oli kivaa, ihmiset oli kivoja, ens vuonna uudestaan eiksje, jee, rakastan kaikkia, öö, nii.

hiipia<3Luonut: hiipiaSunnuntai 16.05.2010 09:59


OKEI OISKO JO PÖLJÄILTY TARPEEKS. Aloitettiin photoshoottaaminen tos eilen joskus kolmen ja neljän välillä, oltiin pystyssä yö ja viimeiset kuvat napsittiin tuossa äsken..! Oli väkivaltaa (Nems on mustelmilla) ja lämpöä (kuuumaaahhh ja ihanat aromit. Ihoteippikin haisi.) ja liikaa tupakkaa (meinasi tulla huono olo) ja, no, maitoa. Haistan sen vieläkin.
Juho kivasti täällä myös toistaiseksi.. 8>/

hiipiaCAN'T HEAR YOUUULuonut: hiipiaSunnuntai 09.05.2010 21:17

JulsIAW | "Life's greatest happiness is to be convinced we are loved." sanoo:
ainii muute.
voi olla et kylvän yleistä paniikkia mut Desuun on 34 päivää

Hiipiä sanoo:
LA LA LA EN KUULE MITÄÄN

Nem-otus. sanoo:
8'''''''''''DDDD

DaKyu sanoo:
hiljaa
DDx

Nem-otus. sanoo:
Ahaha.
Ahahahaha.

JulsIAW | "Life's greatest happiness is to be convinced we are loved." sanoo:
no ei se mitää, kyl mieki tajusin et miule tulee kiire Scepun kanssa
sain tänää nuo kankaat ja vaahtomuovit tänne
aattelin et vois tutkii tota vaahtomuovii jo tänään
jos jaksan

Hiipiä sanoo:
LALALAA

DaKyu sanoo:
;______; kiire missäääään

Hiipiä sanoo:
LA LA LAAAAAAAAAA...
Oli Bakacon ja oli kivaa (vaikka vituttikin suurimman osan ajasta lauantaina ja oli ylisuuret kengät ja jalat tuli kipeiksi ja oli kylmä ja binding puristi kuten aina... ilman noita juttuja olisi ollut siis ihan huisin hienoa 8>/), kiitos kovasti kaikille seurasta~! Tykkään teistä hirveästi. ;v;

Lauantain aamupäivä oli jees, poledancingia liikennemerkin kanssa, pesistä sillä samaisella merkillä ja Nemsin veitsellä (joka haavoittui siinä), randomeita stalkkereita ja kaikkea muuta hienoa. Illemmalla photoshoot katkesi melkein siihen, että alkoi sataa ja piti mennä sisälle, mut kunhan saatiin siellä levättyä hetki ja vallattua käytävänpätkä homma jatkui vielä vähäsen. Lattialla möyrimistä ja Nemsiä olkapäällä, ah. <3 Tuli todistettua, etten olekaan ihan makarooni tai voimaton! Oli kyllä hienoa kannatella Nemsiä aina viimeiseen hetkeen asti, sitten kun oma kroppa alkoi täristä liikaa ja Izaya-kun meinasi luisua alas piti laskea se lattialle, venytellä ja ottaa uusiksi.

"Miusta tuntuu et miusta otettiin just kuva."

"Izaya hei, voisitko sä pyöriä tossa tolpan ympärillä vielä vähän et voisin ottaa videota?"

Ja sit toki se hieno kohtaus, kun kurkittiin auditorion ovelta jotain ohjelmaa pikkuisen, Nems ja mie, ja kun käännyttiin kohdattiin saman tien pari hassua ihmistä kameroidensa ja koiranpentusilmiensä kanssa.
"Voisitteko te vielä mennä tohon niin kuin olitte äsken?"

"Saanks mä ottaa teistä kuvan kun syötte nuudeleita?"
- ...En mie voi syödä näitä kun nää on kuumia. ;_;


Yö vietettiin ihmeen mukavasti autossa, en tiedä muista mut miulla oli ainakin hämmentävän mukavat oltavat. Kääriydyin takkeihin, paitoihin, makuupussiin ja peittoon ja nukuin katkoitta aamuun asti. Sit kyllä taas nauratti herätessä, kun coniporukkaa kävelee auton ohi ja oli niin hehkeä olo että uuh. Ei tullut edes paikat kipeiksi, whaat.

Sunnuntai oli taas tyypillinen jumituspäivä, kuten noilla conisunnuntailla vähän on ollut tapana. Sain kuitenkin perinteisen conijuoksupyrähdykseni, Auraa ei ollut saatavilla joten pingottiin Nemsin kanssa. Ja oon melko varma, että saan syyttää sitä miun illallisesta reisikivusta. >8< Sinä päivänä miulla ja Nemsillä oli muutenkin suurimmaksi osaksi vain toisemme, oli aika yksinäistä välillä. ENNEN LÄHTÖÄ SAATIIN ILMAISTA PULLAA. Ehkä parasta. <3

Selvittiin taas ajomatkasta hengissä ja päästiin perille Lappeenrantaan, auto purkautui kummallisen suosiolla enkä tietääkseni unohtanut mitään elintärkeää minnekään. Jee! Väsytti ihan homona ja nukuin varmaan sen 12-14 tuntia ja ryömin tänään kunnolla ylös vasta joskus vähän ennen iltakuutta, öööö. Nyt taas aika kypsä olo, voisin nukkua lisää.












Laa - sanoo:
Aamulla jossain päin ABCtä neljä-viisi tukkaharakkapesää kipittää makuupusseineen vessaan mukanaan sata peruukkia

Bakacon vaikuttaa lupaavalta. <3 MUT SITTENPÄHÄN PÄÄSTÄÄN KOKEMAAN AUTOSSA NUKKUMINEN FUCK YEAH. (Oletan, et meidän autonsaanti on nyt varmaa. Muuten on perkele.)
DaKyu sanoo:
voi Hipsss :''D
*taputtaa selkää*
Nem-otus. sanoo:
Hips, tiedän tunteen 8'''D
Hiipiä sanoo:
en tiiä oonks vaa ujo vai yksinkertasesti idiootti 8I
DaKyu sanoo:
oot tositositosi ujo
ja ehkä hitusen idiootti
kaikella rakkaudella~
:'3
- Vanhemmat »