IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
7.10.2010
Koko
24 jäsentä
Tyttöjä: 18 (75 %)
Poikia: 6 (25 %)
Keski-ikä
26,0 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,2 vuotta

Jäsenet (24)

Rizwanjannajosefinalindaa--delta88[Arttuuzz]vuorovesiviivibitchempppuhihiSumuinenAstrumserkkU-markka1994-Krisu-sanee-The-Emisminnimanni
- Vanhemmat »
Aurinko paistaa ja on lämmintä. Kouluissa toukokuun päivät ovat vilkasta työn ja toiminnan aikaa. Koe- ja juhlapäivät hurahtavat nopeasti ohi ja loma kouluista alkaa.

Joillekin koulujen loppuminen tarkoittaa kesätöiden alkamista tai opiskelua ja taas joillekin lähes täydellistä vapautta.

Työ-tai opiskelupäivät/vuorot ja miksei myös lomapäivät menevät mukavammin, jos on nukkunut riittävästi n 8-10h :). Säännölllistä syömistäkään ei kannata unohtaa ja riittävällä nesteytyksellä välttyy päänsäryltä. Paras janojuomahan on vesi. Kotimaisissa marjoissa ja vihanneksissa on paljon tehoaineita ja auringosta saa D-vitamiinia. Muistathan kuitenkin suojata ihoasi voitein ja vaattein, ettet pala.

Kaiken työn ja touhun keskellä yritäthän ottaa rennosti. Oikein kivaa kesän odotusta!

Ilta-InkeriHyvä, paha perheLuonut: Ilta-InkeriKeskiviikko 20.04.2011 16:08

Tällä viikolla keskustelun aiheena on hyvä, paha perhe. Mitä mieltä sinä olet perheestäsi? Millainen se on? Ketkä kuuluvat perheeseesi? Mikä ärsyttää tai mikä on hyvin?

Tulethan juttelemaan näistä tai ihan mistä vaan Verkkoterkkareiden kanssa kahdenkesken tai Verkkoterkkarit yhteisöön kommentoimaan ?



Verkkoterkkarit jatkavat tuttuun tapaan kahdenkeskistä keskustelua viikottain alku kesään asti.Tänään terkkari on paikalla klo 14- 20 ja ensi viikolla alku viikosta. Keskusteluun pääset kun menet IRC- Gallerian Verkkoterkkarit yhteisöön ja klikkaat laatikkoa Tervetuloa - chat on auki.

Tulethan juttelemaan- ihan mistä vaan.

Ilta-InkeriHei,Luonut: Ilta-InkeriPerjantai 08.04.2011 20:11

Tule juttelemaan tänään terkkarin kanssa klo 21 asti.Merkkarin kanssa voit jutella klo 17-21..Kahdenkeskiseen keskusteluun pääset kun menet Verkkoterkkari yhteisöön ja klikkaat Tervetuloa-chat on auki.

Ilta-InkeriHyvä Cityelämä !Luonut: Ilta-InkeriTorstai 07.04.2011 12:18

Narinkkatorilla tapahtuu .Ensi viikolla pystytetään teltta terveystapahtumaa varten kaikenikäisille. Tarkka tapahtuma aika on 12.4.2011 klo 12-18. Myös Walkers-talo on mukana. Walkersissa voit tulla moikkaamaan myös Verkkoterkkaria klo 16 eteenpäin ja tietty olemme telttailemassa aiemmin päivällä.

Nähdään... :)
- Vanhemmat »