IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
12.11.2010
Tilastot
Käyntejä: 2892
Koko
28 jäsentä
Tyttöjä: 18 (65 %)
Poikia: 10 (35 %)
Keski-ikä
30,4 vuotta
Otos: 17 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,2 vuotta

Jäsenet (28)

[4NTT1]marzaaPossessed_GirlHeqmakrisbu_FriidsQ-piia1991Janmeeba^Chocobo^wolkennixeLituska]telokvovimrepsyAbsynthianazzeNatkuli
« Uudemmat -

ArmandAngry BirdsLuonut: ArmandSunnuntai 03.05.2015 19:40

Peli: Angry Birds

Alusta: Androidpohjainen täppäri

Muut alustat: PC ja Lähes kaikki muut laitteet paitsi taskulaskin.

Julkaistu: 2009

Ensimmäinen tällä hivutuslaitteella kokemani peli ei liioin varmaan ihmetytä moniakaan. Nimittäin kärtylintujen ensimmäinen tuleminen päivitettynä versiona oli se pakollinen ensitäppäily tälle leikkikalulle. Alussa haparoin kovasti koko täppäritouhua, mutta yllätyksekseni olen jo oppinut jonkin verran paremmaksi näytön hinkkaajaksi. Edelleenkin konsoli ja pc-ohjaimet ovat enemmän mieleen mutta johan tälläkin ohjaustavalla näyttää pärjäävän. Liekö kehittyneisiin taitoihin ollut syynä tämän pelin ankara hakkaaminen.

Kaikki ovat tietenkin jo saaneet selvyyden miten tätä peliä pelataan. Kerrataan silti hiukan. On joukko vihaisia lintuja, possuja jotka varastivat munat ja piiloutuivat rakennusten sisään. Pelaajan tehtävä on yksinkertaisesti singota linnut ritsalla kohti possuja, rikkoa heidät ja samalla heidän rakennuksensa. Yhden tähden saavuttaminen on yleensä helppo nakki mutta suurempien pisteiden ja kolmen tähen saanti vaatikin jo sitten hiukan päättelykykyä ja aavistuksen tuuria. Tuurista puheenollen voisin mainita että kerran yhdessä kentässä en ampunut yhtään lintua, Vaan koko takennelma alkoi huojumaan itsestään, romahti ja tuhosi possut. Kolme tähteä ja seuraavaan kenttään. Toisinaan rakennusten kestävyys uhmaa fysiikan, hermojen ja järjen rajoja.

Näyttää tämä kärtylintuilu sujuvan aika hyvin tälläkin alustalla, vaikka olen tottumaton kaveri hivutustouhuihin ja lomamatkamme tuntikausien autoiluosuus pelkääjänpaikalla meni kuin siivillä lintujen parissa. Tosin tulomatkalla jouduin ajamaan itse ja haikailin täppärini perään koko paluumatkan ajan.

Hienoa lintutoimintaa ja kannattaa kokeilla jos moisen laitteen sattuu omistamaan. Ehkä paras mahdollinen peli tällaiselle hivuutuslaitteelle. Ainakin sillä perusteella kun kokeilin yhtä vähän "kehittyneempää" peliä ja totesin sen ohjauksen olevan aivan kamalan. Eli tällekkin laitteelle voi tehdä hyvää pelattavaa mutta pitää ottaa huomioon laitteen heikkoudet ja vahvuudet. Tällä hetkellä voin antaa puhtain sydämmin kympin tälle täppäyspelille, mutta myöhemmin voi olla että suhteeni peliin muuttuu kun kokemus karttuu tämänkin laitteen käyttäjänä.

Arvosana: 10 (asteikolla 1-10)


Arvosteluni perustuu omaan mielipiteeseen ja yli kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand

ArmandAngry Birds Star WarsLuonut: ArmandSunnuntai 04.08.2013 21:34

Peli: Angry Birds Star Wars

Alusta: PC

Muut alustat: iOS, Android, OS X, Windows Phone.

Julkaistu: 2012

Suomalainen menestystarina jatkuu ja saa uuden sulan jo kovin sulkaiseen hattuunsa. Änkyrät linnut on tällä kertaa naitettu tuttujen tähtiensotahahmojen kanssa. Lopputuloksena on toimiva ja omaperäinen tulkinta tuosta nörttien märkiin uniin kuuluvasta avaruuseepoksesta. Star Trekfanit tosin taitavat olla vielä asteen pari nörtimmästä päästä, mutta se onkin toinen tarina.

Peli on melko pitkälle samaa kauraa mitä aikaisemmatkin osat. Eli ritsa ja linnut ja heidän vihollisensa possut ovat pääosassa. Taustoina tällä kertaa toimivat tähtien sodasta lainatut maisemat ja itse linnut on myös päivitetty aiheen mukaan. Esim tavallinen punalintu on valosapelia heiluttava Luke ja pommari on tällä kertaa vaimaa käyttävä Obi. Myös muut perusjannut ovat saaneet lintukuosit. Kekseliäintä antia tosin ovat possut ja heidän imperiumipahisalteregonsa.

Viimeisen päälle hiottu pelimeganiikka kruunataan tällä kertaa toimivalla juonella ja itse pelikin on enempi oikea peli. Tästä ei välttämättä kaikki tavikset tykkää mutta kaltaiseni pelaaja oli piirun verran innokkaampi kuin aikaisemmissa lintukokemuksissa.

Äänet, graafinen anti ja muu ulkokultaus ajaa asiansa, enkä enempää peliltä kaipaa. Tämän tapauksen painopiste on aivan muualla kuin ulkoisessa hapituksessa.

Tuttuun tapaan Rovio julkaisee tähänkin peliin uusia päivityksia tasaisn väliajoin. Minä pelasin jääplaneetan juuri läpi ja ilmeisesti seuraava episodi on jo ilmestynyt siihen mennesää kun julkaisen tämän.

Pitemmittä puheitta paras lintukokemukseni tähän mennessä ja kyllä tätä ainakin kannattee kokeilla vaikkei olisikaan mikään erityinen kärtylintujen ystävä. Tietenkin uutuudenviehätystä ei enää ole ja lintujen kaupalliset aikomukset vaikuttavat jo ulkoavaruuden olentojen hyökkäykseltä rakkaalle kotiplaneetallemme.

Arvosana:
8 (asteikolla 1-10)

Arvosteluni perustuu omaan mielipiteeseen ja yli kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand

DiltWasneyAngry birdsiä manuaalisestiLuonut: DiltWasneySunnuntai 05.05.2013 14:38

ArmandAngry Birds SeasonsLuonut: ArmandTorstai 13.12.2012 01:05

Peli: Angry Birds Seasons

Alusta: PC

Muut alustat: Lukuisille alustoille.

Julkaistu: 2010

Meille suomessa asuville tuskin tarvistsee selitellä mistä tässä pelissä on kyse. Ne harvat tynnyrissä majailleet jotka ekaa kertaa kuulevat koko touhusta voivat vapaasti mennä göögleen ja gööglettää kärtylinnut ja johan ifoa sataa vastaan. Minä olen pyrkiny välttelemään tallaista kasuaaliroskaa kuin ruttoa, mutta pieni poikani ei ajatellut minulla olevan mitään vastustavia mielipiteitä häntä itseään niin kovasti kiinnostavia lintuja kohtaan. Joten Syntymäpäivieni aikaan hän päätti äitinsä kanssa käydä ostamassa itse lahjan pelihullulle isälleen ja se oli tämä peli. Tokihan minä aina pelaan kaikki pelit mitkä kasiini saan ja poikani hieno lahja ja etenkin hieno ajatus sai routaisen sydämmeni sulamaan ehkä hiukkasen näille vihaisille siipiveikoille. Sain myös isänpäivälahjaksi pojaltani siipiveikkopelin,nimittäin sen avaruusversion. Mutta se on sitten toinen tarina toisena aikana ja toisella arvostelukerralla.

Kuten jo huomasitte minulta on jäänyt se alkuperainen pelaamatta, mutta uskon tietäväni tämän tahkonneena mistä suurinpiirtein mahtaa olla kyse. Nimittäin tarina on yksinkertainen. Pahat possut ovat varastaneet linujen munat ja linnut tästä kimpaantuneena päättävät ritsan avulla tuhota possujen rakenteet ja räjäyttä itse siat taivaantuuliin. Seasons versiossa seikkaillaan eri juhlateemojen parissa kuten ystävänpäivän, joulun ja pikkuhiljaa oman asemansa härmässäkin saavan halloweenin parissa. Mukana on myös muutama hiukan edellisiä eksoottisempikin juhla, kuten kristittyjen pääsiäinen pupuineen ja munineen ja se lähinnä irlantilaisten viettämä vihreä menninkäinen silinterihatussaan festivaali.

Pelin idea on yksinkertaisuudessaan hieno. Kenttien läpäisyyn vaaditaan possujen rakennelmien ja itse possujen ankara rankaiseminen. Apunaan suunnitelmassa per kenttä pelaajalla on tietty määrä kärtylintuja jotka kukin käyttäytyvät tietylla tavalla ja ritsa jolla singota linnut kohti rakennelmia. Kentät ovat nopeatempoisia ja helposti läpäistäviä. Mutta jos mielii todella hyviä pisteitä on suorituksen oltava täydellinen. Joissakin kentissä se kolmannen tähden saavuttaminen tuntuu lähes mahdottomalta. Siihen vaditaan sekä taitoa että myös ripaus onnea. Sitten kun sen viimein saavuttaa, tuntuu se suurimmalta palkinnolta päällä maan.

Pakko on myöntää se tosiseikka että peli osaa koukuttaa myös tallaisen ei niin hyvällä kasuaalipelejä katsovan muka aidon pelaajan. Fysiikalla leikittely, sopivasti outo huumori ja anargistinen lintuasennne voi yllättää näköjään kenet tahansa ja vietinkin aikaani pelin parissa pitkiäkin toveja. Nimittäin se kolmaskin tähti on pakko saada jos mielii päästä nukkumaan ilman että miettii vielä sängyssä makoillessaan kuinka se tehdään. Jä alkää luulko että kontrollit kangertelevat, kyllä se on se teidän oma käsi joka epäonnistuu vielä 300:nenkin yrityksen jälkeen.

On suorastaan vaikea keksiä mitään erityisen hyytävää paksaa tästä teoksesta. No joissakin kentissä tuntui siltä että täydellinen läpäisy vaati enemmän pelkkää onnea kuin taitoa mutta toisaalta epäilen sen heikkouden löytyvän omasta päästä.

Teoksen Graafinen anti on pelkistettyä mutta toimivaa, paikoin jopa hienoa. Äänimaailma ja musiikit tukevat pelin asennetta ja teemoja. Tekninen puoli on yksinkertaisuudessaan toimivinta mitä olen pitkään aikaan nähnyt. Oikeastaan pidän peliä käsittämättömän hienona kokonnaisuutena sen yksinkertaisesta rakenteesta huolimatta. Näköjään ei tarvitse keksiä kokonnaista uutta virtuaalimaailmaa jotta peli olisi kiinnostava. Hieno suoritus Roviolta, ja anna lintusi lentää korkealla ja kovaa!

No parempi kai lopettaa tämä arvostelu tähän. Sillä viimeisten lauseiden jälkeen kaikki luulevat minun tärähtäneen pahemman kerran tai vielä pahempaa muuttuneeni kasuaaliksi. Hmm taidan pelata jonku kunnon aikaa vievän roolipelin enen ko tartun avaruuslintuihin käsiksi.

Arvosana:
10 omassa genressään, ja uskokaa pois en keksi mitään syytä laskea pisteitä. (asteikolla 1-10)

Yhteenveto:
Simppeli, toimiva ja koukuttava lintubongarin unelma.

Arvosteluni perustuu omaan mielipiteeseen ja yli kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand

QuatermassEihLuonut: QuatermassKeskiviikko 12.12.2012 13:54

Siitä ei ole kauaa kun ihmettelin naapurin kanssa rumaa angry birds -krääsää, ja tokaisin että kohta ne tekevät leffankin noista rasittavista muoviolennoista. Naapuri ei uskonut.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kulttuuri.shtml/2012/12/1673298/vihaiset-linnut-lennahtavat-elokuvaan

Totta kai... eh. En jaksa edes rantata kunnolla. Kirjoitin juuri 20 minuuttia ranttausta kyseisestä suomen ylpeydestä ja yleisestä brändiuskollisuudesta, mutta koko aihe on niin saatanan typerä että aivot menivät solmuun ja luovutin. Tuntui siltä kuin osoittelisi paskakasaa ja yrittäisi selittää hienoin sanankääntein että se haisee.
"Ihan tosi?" jotkut sanovat.
"Eikä haise!" sanovat toiset ja heittäytyvät kieriskelemään siinä.

Joten olkoot. Joinakin päivinä en jaksa edes raivostua.

MadCraftAngry Birds SpaceLuonut: MadCraftMaanantai 02.04.2012 22:00

Jaamitäettä!?

killerpopSaatoin jäädä koukkuun...Luonut: killerpopSunnuntai 06.11.2011 21:11

ja nyt ongelmana on, että levelit loppui :/

Pelituntuma ei tietenkään yhtä mukava kuin PS3:lla. Mutta tarvii tässä koittaa saada maksimaaliset pisteet eri radoista.http://chrome.angrybirds.com/

^Larza^Weirdo things 002 - ANGRY BIDS!Luonut: ^Larza^Perjantai 28.10.2011 21:48

Tänää sit mietin et vois kattella mitä kaikkee on keksitty tehdä Angry Birsistä :D

...

20110911205.jpg

...

Siinä siis kaiuttimet, joita on saatavilla erilaisinam ja näköjää siihen voi liittää kännykkää tai ipodia :D

...

20110222402.jpg

...

20110222403.jpg

...

20110222407.jpg

...

20110222404.jpg

...

tossa sitten kehitelty realistinen peliki siitä, tuskin se on yht hauskaa kuin kännykäl >:)

...

20110222415.jpg

...

20110222410.jpg

...

tossa sitten vähä pehmeempään laitaan, tosiaan pipoa ja toi toinen on kuva golfmailojen suojuksista, mut miks ei niistä vois tehä myös sukkia, jos vaan osais ;)

...

20110222405.jpg

...

20110222408.jpg

...

20110222409.jpg

...

joulukuusen koristeeksi, golfpalloiksi ja kännykkä suojiksi...

...

20110222411.jpg

...

20110222406.jpg

...

viimeinen kuva on siis KAKKU! joku on nähnyt vaivaa, ja sen hinta onki 130 dollaria, harkitse siis tarkkaan haluuko tollasen kakun :))

AissiFiilis.Luonut: AissiLauantai 23.07.2011 15:15

vrghw1.gif
MÄ EN KOSKAAN PÄÄSE TOTA YHTÄ KOHTAA LÄPI. JADSAKLF¤#JHDWJ
Päätin mainostaa Yhteisöäni blogimerkinnällä, kun se oletettavasti häiritsee vähemmän kuin viesti Yhteisön etusivulla. :)

Eli:

Peleissä sekoileminen.

Tonne kaikki pelaavat sekopäät! ;)
« Uudemmat -