IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
5.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 789 (1.7.2008 alkaen)
Koko
20 jäsentä
Tyttöjä: 3 (15 %)
Poikia: 17 (85 %)
Keski-ikä
31,0 vuotta
Otos: 12 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,6 vuotta

Jäsenet (20)

HortonoomiDarchonnFDNatanieltethpossu39Nooa76kohtlaulattesnoepRuka_HuskyFirefly82[kevin]jan_kristianUrologi666Stadi88JariWolf
« Uudemmat - Vanhemmat »

KayinAir is gay!Luonut: KayinTorstai 06.12.2012 22:35

73228_509503212404028_1184139693_n.jpg


... MITÄ HELVETTIÄ??!!

"jos joku murhaaja pystyy tekeen parannusta niin miksei joku homoki"

VITTU. Homous ei oo mikää helvetin synti. Ja että lesbosuhteessa ei saa kokea olevansa tarpeeks naisellinen?? no vittu saa jos haluaa. Ja ei helvetti jotku naiset haluaa olla maskuliinisia?? vittu ihmiset on erilaisia.
VITUN SLEY
VITUN USKONTO

Homous ei oo mikää asia mistä tarvii tehdä jotain helvetin parannusta?? parannusta mihin?? Mitä parempaa on hetroseksuaalisuudes??

Ja vittu likasta rakkautta... sitä ei oo helvetti olemassakaan.. rakkaus on aina puhdasta.. jos se on oikeeta rakkautta.

"pitää olla sujut homoutensa kans ja viedä se jumalan eteen" no oon kuule vieny ja tässä ollaan!!! AUTTAA VAAN HYVÄKSYMÄÄN ITTENSÄ. VITTU EI SILLOIN TARTTE MITÄÄ MUUTOSTA


VITTUKU TEKI YLPEEKSI TÄÄ VIDEO

Tuo oli rukoillu ettei sen tunteet tyttöjä kohtaan tuu takas.. niin tähän loppuun multaki rukous:

Hyvä Jumala auta minua hyväksymään itseni ja opeta ihmiskunnalle että homous on oikein. Toivon että pysyisin aina tällaisena ja että tunteeni tyttöjä kohtaan evät koskaan muuttuisi. Aamen


Tiettekö... mä tajusin... että uskon Jumalaan... mutta en ton vitun raamatun jumalaan... Ja jos homous oliski väärin... niin joo en halua parantua.. elän vittu syntisenä ja vitun onnellisena ja muutan tän maailman paremmaks paikaks elää ja sitte jos en pääse taivaaseen niin voi voi sitte palan helvetin liekeis mutta myös aiva vitun ylpeenä!


_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalKeskiviikko 16.06.2010 01:42

Homous pois pillereillä

Tiistai 15.6.2010 klo 13.03

Espanjalainen klinikka lupaa parantaa homoudesta kärsivät potilaansa tableteilla.

- Kukaan ei halua olla homoseksuaali. Jos pillereillä voi vaihtaa oman suuntautumisensa, 99 prosenttia haluaisi tehdä sen, espanjalaisen klinikan psykiatri Joaquin Muñoz väittää El Pais -lehdessä.

Muñoz uskoo, että homoseksuaalisuus on sairaus, minkä vuoksi hän kirjoittaa potilailleen reseptejä, jotta he paranisivat taudistaan.

Espanjalainen terveyden neuvonantaja Marina Geli korostaa lehdelle, ettei ole tieteellisiä todisteita siitä, että homous olisi sairaus. Hän tutkii parhaillaan, tarjoavatko muutkin psykiatriset hoitolaitoksen vastaavaa, homouden poistavaa hoitoa.

Terveysviranomaisilla on nyt kuukausi aikaa tutkia Muñozin Tibidon-klinikkaa. Jos ilmenee, että klinikka todella tarjoaa palveluja homous-nimisestä sairaudesta paranemiseen, odottavat klinikkaa taloudelliset sanktiot.

KayinRintamien piirtelyä.Luonut: KayinMaanantai 17.05.2010 12:53

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010051711680403_uu.shtml
Nyt se joukkojen järjestäytyminen alkaa siis tässäkin maassa?

Viimeksi eilen näin Tampereen juna-asemalla kaksi tyttöä pusimassa laiturilla. Molempien kasvot säihkyivät onnea ja rakkautta. Ihmettelin siinä ohi kävellessäni miten jotkut ihmiset voivat olla niin sairaita, että haluaisivat erottaa nuo kaksi toisistaan, ja kieltää heiltä rakkauden?

Tällaisina hetkinä sitä melkein alkaa uskoa paholaisen olemassaoloon. Sillä jos joku korkeampi voima ohjaa näitä "kristillisiä" liikkeitä, niin se on itse paholainen.
« Uudemmat - Vanhemmat »