IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
26.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 870 (1.7.2008 alkaen)
Koko
68 jäsentä
Tyttöjä: 23 (34 %)
Poikia: 45 (66 %)
Keski-ikä
31,0 vuotta
Otos: 52 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,3 vuotta
Ylläpitäjä
Einea

Jäsenet (68)

ValerioPellukkaKaitsu_feliansoroTurpasaunaII_RedMiTHSiipisupit[h]eme[HeiZuz]jeahaaOnppaVentrillogueMawqusDreamnation
« Uudemmat - Vanhemmat »

Tott111 Snes-peliäLuonut: TottMaanantai 29.03.2010 03:56Uusista peleistä Congo's Caper, Dino City ja Sky Blazer olivat ennestään tuntemattomia. Dino City oli haastava, Sky Blazer helppo ja Congo's Caper siltä väliltä. Läpipeluu kestää kullakin pari tuntia.

Olen pelannut aikaisemmin Super Mario All-Starsin jo, mutta jos tarkkaan katsoo on tässä pelissä mukana myös Super Mario World. Pyhitin kolme päivää yksinomaan tälle pelille. Se siis lasketaan röyhkeästi mukaan vaikka useaan otteeseen kyseiset pelit muuta kautta olen jauhanut. >:)

Tuli pelattua myös taivaisiin asti suositeltu Secret of Mana. Yritin vuosi tai pari sitten pelata sitä, mutta kyllästyin. Tällä kertaa peli ei tuntunut tylsältä, mutta välillä ärsyttävältä. Enimmäkseen partyn muista jäsenistä johtuen, jotka juoksentelivat seiniä päin ja jouduin muutaman kerran käynnistämään pelin uudelleen, kun olin joutunut nalkkitilanteeseen josta ei päässyt heidän takia liikkumaan pois. Juoni oli myös melko heikko. Tykkään kovasti vertailla pelejä, ja sanoisin Crono Triggerin hakkaavan tämän helposti pelattavuudessa, musiikissa, juonessa ja myös pituudessa. Se toki ilmestyikin kaksi vuotta myöhemmin, joten voimme kai antaa tälle anteeksi. Silti 4/5:stä enempää en antaisi.

Secret of Manaakin puhutumpi peli jota on kehotettu moneen otteeseen pelaamaan läpi on Super Metroid. Säästelen kuitenkin suuria nimiä ja pelailen never höördejä välissä.

Tott80 Snes-peliä pelattuna.Luonut: TottKeskiviikko 25.11.2009 01:23En jaksanut joka kerta kun pelasin uuden pelin läpi päivittää tänne, joten pistän useamman kerralla. Kuten näkyy olen pelannut viimeaikoina paljon Snes-pelejä. Myönnän, että suurin osa on pelattu emulaattorilla Wiin kautta, ja save stateja on kulutettu. Osa peleistä on hankala luokitella läpi mennyiksi, mutta esimerkiksi Mario's Early Yearsien (-__-) kohdalla kunhan kävi kaiken läpi luokittelin sen läpimennyksi.

Kokoelmasta puuttuu muutamia pelejä kuten Battletoads in Battlemaniac mutten laske niitä mukaan, koska en ole pelannut lopparille asti.

Pitäisiköhän jatkaa taas Nes-peleistä, joita olen pelannut 51? Vai mega drivesta, jolla hädin tuskin 20 olen tahkonut läpi? Todennäköisesti jatkan silti Snes-linjalla. :O
« Uudemmat - Vanhemmat »