IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
2.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 542 (1.7.2008 alkaen)
Koko
146 jäsentä
Tyttöjä: 37 (26 %)
Poikia: 109 (74 %)
Keski-ikä
33,4 vuotta
Otos: 100 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,8 vuotta

Jäsenet (146)

feuer-freiorange_man_tedroit_-Heze-makeinenJennifer^[kr1]^Korpisoturi^_Jounter_jojojoo^^SamskuMo^^santehiTONZA_^^`TöNzÄsininenenkeliojala_69

KayinEi vi**u...Luonut: KayinKeskiviikko 26.08.2009 23:00

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Poliisikoira+puri+pakenijaa+koirapoliisi+joutui+käräjille/1135248825533?ref=rss
Koira puri pakenevaa rattijuoppoa ja nyt siitä ollaan käräjillä? Toinen teki vaan työtään!!
Jos ei mies pysähdy käskystä, niin mitä sille pitäisi tehdä? Päästää menemään?
Vittu tätä rikollisten hyysäämistä!

Muutama kommentti uutiseen joiden kanssa olen samaa mieltä:

"Tuntuu aina huikelta seurata rikollisten suojelua.
Rosvot pitäisi ottaa kiinni vain kauniisti puhumalla.
Sama on oman omaisuuden puolustaminen. Ei
saa mennä ryysyihin kiinni, ettei rikollinen
parka saa traumoja."

"En todellakaan tue poliiseja jotka käyttävät valtaansa väärin mutta kyllä nyt taas ollaan menossa pahasti metsään, mitä ihmettä tossa tilanteessa olisi pitänyt tehdä ?? Joku helvetin rattijuoppo joka saattaa ajaa jonkun viattoman yli ja sitä taas silitellään päähän, voi kun kohdeltiin huonosti.

Suomen oikeusjärjestelmä = Vitsi."

"Koiralle ylimääräinen ruoka-annos ja poliisille kunniamaininta. Ja pakenijalle sakot poliisin työn hankaloittamisesta."

"Millä tavalla olisi sitten pitänyt pakenija pysäyttää?

Mietitäänpäs...

a) Ampua ei saa, se on ilmeisen selvää
b) Koiraa ei saa käyttää, voi tulla paha mieli pakenijalle
c) Tazeria ei saa käyttää, se voi tappaa (tämä on totta)
d) Autolla ei saa jahdata ainakaan, herranen aika!

Näen ainoaksi vaihtoehdoksi sen, että jokainen suomalainen suljetaan nyt metri kertaa metri koppiin, ettei pääsisi tekemään pahaa kärpäsellekään (koppiin ei saa päästää kärpäsiä). Kenelläkään rehellisellä kansalaisella ei pitäisi olla mitään tätä vastaan."
Ens maanantaina klo. 8:00 voi kortin hakee pois<3

RauhaRiutuliesiAction in Muurame-CityLuonut: RauhaRiutuliesiKeskiviikko 29.07.2009 00:10

Pyöräilin tänään jäätelölle :D Mut se ei nyt ollut tässä se juttu.
Kun mää tulin Muuramentien risteykseen, siinä tuli poliisi vastaan ja olin oikein tyytyväinen että olin tullu pyörällä (Vaikka tuskin poliisi Masaista kiinnostuisi). Mutta sitten mää huomasin, että siellä pusikossa kykki poliisi luotiliivi päällä ja kun poljin edemmäs, huomasin lisää poliiseja puskassa ja tiellä ja monta maijaa pysäköitynä tienlaitaan. Kaikki tuijotteli yhtä taloa. WTF?

Poljin eteenpäin ja ihmisiä alkoi tulla vastaan. Pieni kansainvaelluksellinen teinejä valui paikalle kattomaan, mistä oikein on kyse. Kaikki tuntui tietävän mutta kukaan ei oikein kertonu mulle :/ Joku sano että jollakulla on ase, toinen, että siellä on ammuttu. Ja lisää poliiseja tulee paikalle.

Ihmisiä kerääntyi siihen pikkukoulun viereen rivitalonpään parturin pihaan ja mää menin sinne myös lopulta. Kävelytienpätkä oli suljettu. Siinä tuijoteltiin ja sitten poliisit alkoi lähteä ja joku sanoi, että kyseessä oli aiheeton hälytys poliiseille tahi muu mikä. Lopulta mitään sen kummempaa ei taaskaan tapahtunut täällä Muurame-Cityssä. Yhden pidätetyn(kö) näin, kun se päästettiin pois sieltä maijan perästä.

Ei takaa-ajoa, ei ammuskelua, liekinheitintä, vaarallisia ja jännittäviä tilanteita ja pidätystä/rikollisen karkaamista kaapatulla poliisiautolla. Taaskaan.

Noh, ihan hyvä.
Suomi on oikeusvaltio, eikö niin?

Itä-Suomen hovioikeus on (jälleen) muuttanut lievän raiskaustuomion (jälleen) ehdolliseksi. Tekijänä oli (jälleen) poliisimies, joka (jälleen) raiskasi alaikäisen tytön.

Mieleeni tulee parin vuoden takainen hotellikeissi, jossa kaksi reilu viisikymppistä poliisimiestä olivat tanssittaneet kahta alaikäistä tyttöä, siskoksi jotka olivat mummonsa kanssa kylpylälomalla. Sitten mummo oli hukannut tytöt. Vähän ajan kuluttua pikkusisko juoksi mummon luokse ja kertoi että poliisisedät olivat vieneet heidät huoneeseensa, jossa sisko oli vielä vessassa toisen poliisin kanssa.

Karkuun päässyt tyttö luultavasti pelasti isosiskonsa, jonka toinen poliisesta oli lukinnut kanssaan vessaan. Vessassa ollut poliisi oli ensin yrittänyt saada penistään tytön sisälle, mutta tämä oli tilanteessa liian tiukka. Tämän jälkeen poliisisetä jatkoi tytön painostamisella suihinottoon.

Tytöt selvisivät poliisien kynsistä, ja samoin mukavat poliisisedät luonnollisesti selvisivät naurettavilla tuomioilla.

Itä-Suomen hovioikeus on aiemminkin erikoistunut lieviin raiskaustuomioihin, joista ei joudu edes kivensisään, ja lieventäviksi asianhaaroiksi luetaan jos henkilö on hyvä jätkä, käy päivätöissä, hänellä on (ilmeisesti oikeanlaisia) ystäviä eikä aiempaa rikostaustaa, kuten myös se jos teko ei kestänyt kauaa ja saatiin suoritetuksi ainoastaan lievää väkivaltaa käyttäen.

Miten olisi ratkaisu jossa Itä-Suomen hovioikeuden päättäviin tahoihin kohdistuisi lievä erottaminen joka saatettaisiin aikaan nopeasti ja vain lievää väkivaltaa käyttäen? Miten olisi että nämä mukavat poliisiherrasmiehet siirtyisivät kivensisään reippaaseen fyysiseen työhön?

Tottakai näin ei tapahdu. Sitäpaitsi, Suomen vankilat ovat tätä nykyä mukavuuslaitoksia, joissa vaan pelataan playstationilla, on omat kirjastot ja kuntosalit, katsellaan omia lempi tv-sarjoja vapaana arkihuolista. Opiskellaan jopa tohtoriksi.

Ei semmoinen ole todellinen vankila. Nykyjärjestelmässä yhteiskunta kustantaa näille mulkvisteille omaa aikaa ja mahdollisuuden kehittää itseään rauhassa ilman yhteiskunnan paineita, tehdä vaikka uusia suunnitelmia siiten vapaalle päästyään. Vapaan liikkumisen evääminen on ainoa rangaistus edes niille jotka Suomen mukavuuslaitoksiin joutuvat/pääsevät. Koska olen nykyään kauhea fasisti, minusta olisi hyvinkin kohtuulista kuohia pedofiilit, joiden elämän intohimona on tuhota puolustuskyvyttömien pikkulasten elämiä, samoin raiskauksenuusijat. Ulkomaiden kansalaiset jotka moiseen syyllistyvät voisi palauttaa kotimaihinsa tuomioitaan istumaan. Somalian, Eestin ja Venäjän vankilat kun tuskin ovat Suomen pullasorsaruokintavankeinhoitolaitoksen kaltaisia hoitokoteja. Suomesta kipataan jo ydinjätteetkin Venäjälle, miksei siis muutkin jätteet? Tulisi varmasti paljon halvemmaksi maksaa Venäjän valtiolle suomalaisen ihmissaastan vastaanootamisesta kuin elättää ja helliä näitä vuosikausia kotimaisissa vankiloissa, minne ainakin jotkut raiskaajistakin vielä nykyään onneksi päätyvät.

Oslon vuonossa olevalla saarella sijaitseva avovankila on lukemani mukaan tuottanut hyviä tuloksia, siellä eletään mahdollisimman normaalia elämää, opetellaan ottamaan vastuuta hoitamalla omia maaplänttejään ja kotieläimiään. Tämä varmasti soveltuukin tietyntyyppisille vangeille. Toisille parempi sijoituskohde olisi Vorkutan reippailuleiri pohjoisella Uralilla.

Moki^^Fuk te polise, saatanaLuonut: Moki^^Keskiviikko 17.06.2009 20:47

Postissa tuli kirje: "Kutsu ajo-oikeusasian käsittelyyn". "Syy toimenpiteisiin: Ajo-oikeudetta ajo, 8.3.2009".
haluun poliisikouluun:) ku katoin poliisi tv, niin päätin et aijon hakea sinne!:D

evejjii[Ei aihetta]Luonut: evejjiiSunnuntai 31.05.2009 13:16

mul on rautakärkiset ballerinat , taikka sit se poliisi
on aivan vitu ääliö, eiku siis ihana. mut en saanu
kyytii kotio vaiks matkaa oli kaks sataa metrii ja sit
jouduin kävelee "iskälle" :D no mut hyvin meni kuitenki vklp.
AINIIII enkä saanu nimmarii. :<

SS-ARAmainioiltaLuonut: SS-ARALauantai 30.05.2009 07:26

oli vallan mainio ilta! siis saatii poliisi koirat meijänkaa samaa puskaa ja päästii poliisien piirittämäks:DDDDDDD mutta onneks marttu pelast tilanteen! (L)

sitten kiitos kaikille jotkai viettikanssamme tätäiltaa ja kiitos niillejotkaei vastannu puhelimee ja extra kiitos miehelle joka heitti mutkotio!




ps. heidi on ihan fiiliksis poliisi koirista


pss. kiitos heidi ku huusit tukkasotkalle ja nolasit:DDD mut ei se mtnnnn:D

ehz<3Luonut: ehzTiistai 26.05.2009 02:48

sininenenkeliPoliisi on...Luonut: sininenenkeliTiistai 19.05.2009 21:24

Joo, loin tänä aamuna kuvakkeeseen gallupin, jossa kysyin mitä mieltä ihmiset ovat. Vastaus vaihtoehdot olivat: Ystävä, milliisi, sika, hot, palveluskoira, lainvalvoja, nuorten illan pilaaja ja täysin turha. Kommentteja kyseiseen galluppiin oli tullut tähän asti peräti 75, ja arvata saattaa, et pojat olivat vastanneet sika ja milliisi, muuten oli vastaus % oli aika tasa väkistä. Huomenna laitan väliaika tuloksen...

Joo nyt tarkat tulokset...
38,1% ( tytöt 13,7%, pojat 24,4% ) Lainvalvoja
15,6% ( tytöt 4,4%, pojat 11,2% ) Sika
14,2% ( tytöt 5,1%, pojat 9,1% ) Ystävä
13,3% ( tytöt 7,9%, pojat 5,4% ) Nuorten illan pilaaja
7,4% ( tytöt 6%, pojat 1,4% ) Hot
4,7% ( tytöt 1,2%, pojat 3,5% ) Palveluskoira
3,5% ( tytöt 1,4%, pojat 2,1% ) Täysin turha
2,1% ( tytöt 0,5%, pojat 1,6% ) Milliisi

natsi ja homo oli uusia, molemmissa alle % joten en laittanut niitä listaan mukaan...