IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Ihan ok maanantai, kerrankin!! :)Maanantai 21.11.2005 21:17

aamu alko tietysti parhaalla mahdollisella tavalla, kun heräs oman kullan vierestä!! :) Oli nimittäin vapaa päivä koulusta, niin pysty menemään kullalle yöks!! Kyllä on mukava avata silmät ja ensimmäinen mitä näkee, on oma rakas tuhisemassa unissaan! ;)
Kahekstoista kultsi sit heitti mut keskustaan autokoululle, nimittäin mulla oli kakkosvaiheen arvioiva ajo.. jännitin jopa sitä vähän, koska oon aina pitäny itteeni tosi huonona ajajana, ja mietin vaa, ett mitäköhän se autokoulun setä sanoo! ;) Loppujen lopuks kävikin sit niin, että se vaan kehuikin mun ajotaitoja ja taloudellisuutta.. ja sitähän siinä haettiinkin!! :) Että hyvä mieli tuli kaikinpuolin!! :)
Ajotunnin jälkeen suuntasin kotiin lukemaan sopimusoikeuden uusintatenttiin, joka on torstaina... kyllä, on just niin kuivaa, miltä kuulostaakin.. en saanut ees paljoo luettua, koska rupes väsyttämään se teksti niin pirusti!! Tos tuli sit nukuttua päikkärit ja nyt sit vaan tääl lässytetään IRCissä, vaik olis kyl hyvä olla tenttikirja naaman edessä! ;)
Jeps, mutta enköhän lähe tästä vielä treffaan frendejä, joten palaan joku päivä, kun ehdin!! :) Mukavaa loppu maanantaita kaikille!! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.