IRC-Galleria

Good evening everyone! :)Keskiviikko 08.03.2006 00:03

Ja hiihtoloma on ohi.. :( No ei vaa, en kyl juurikaa ehtiny lepäileen, ku äiti oli sairaalassa melkein koko viime viikon... että tuli sit sairaalassa käytyä ja murehdittua, ku ei voinu auttaa niin paljon ku ois halunnu.. ett vähä täs henkisesti väsähtäny fiilis! Mut onneks äiti pääsi eilen kotiin, joten nyt jo kaikki paljon paremmalla mielellä! :)

Oon aikas ylpee itestäni, ku oon tällä viikolla saanu jo aika paljon tehtyä kouluhommia.. on mukavaa, ku saa kasaantuneita töitä tehtyä! :D Oon tänään muutenkin ollu tehokas, ku laitoin kahteen eri paikkaan työhakemukset.. :) Yritän saada osa-aikatyötä nyt nii kauaks aikaa ku on koulua ja sit kesäks kokoaika.. Toivottavasti mulle soitetaan jommasta kummasta paikasta! :)

Mut kyllä se rakkaus on sit niin ihanaa.. mun kulta on pitäny mut koko viime viikonki järjissäni ja tällä viikollaki oon jaksanu koulussa ihan vaa sen voimalla, ett oon niin onnellinen meistä! :) Meillä on niin ihanan mahtava suhde, ett ei uskois! Toki pieniä riitoja ja huonoja päiviä on välillä, mut nekin tuntuu niin pieniltä, ku kaikki asiat on suhteessa muuten niin hyvin! :) Ja niitä riitojakin on niin harvoin ja ne on niin mitättömän pieniä! On ihanaa kun on joku jonka kanssa voi olla näinkin onnellinen.. :D

Mutta minäpä painun suihkuun ja nukkuun.. pitkä päivä huomenna! :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.