IRC-Galleria

[Cin]

[Cin]

Romantically challenged

Meni hermo.Perjantai 20.04.2007 01:40

Ekakskin myöhästyin kaupasta, sinne jäi miun jugurtit. Sit iltalenkillä tapasin ihastuttavan mummon joka neuvo miuta koiran kouluttamisessa; ei kuulemma saa antaa kulkea pitkällä hihnalla kun ne on aina niin arvaamattomia ja koska Lara on selvästi metsästyskoira, pitää kattoa ettei se pääse syömään kissoja. Jep.
Noh, sit ihmettelin kun tuntu et kaikki vastaantulijat tuijottaa ihan sen näkösenä et miulla lukee ehkä otassa jotain tai sit valuu räkä nenästä. Pyyhkäsin lapasella nenää ja sit olikin valkonen lapanen verestä ihan punanen. Ja tietenkään miulla ei ollu enää nenäliinoja taskussa, joten kävelin sit loppumatkan verinen lapanen nenässä.
Ajattelin et kun oon kotona, heitän samantien vaatteet pois ja meen lämpimään suihkuun. Mut enpäs menny. Alaoveen oli ilmestyny lappu että koko kadulta on vedet poikki klo 21-07 jonkun ihmeen sortuman takia ja aamulla kannattaa veden antaa valua tunnin verran että jotkut ruosteet ja muut lähtee liikkeelle. Perkele.
Täällä sitä sit istutaan likasena tuppo nenässä kun tätä vertakin tuntuu riittävän. Hyvä fiilis kaikenkaikkiaan. Ja ne harkkatyöt siirty taas, ei oikein huvittanu tänää... nii ja kurkku on kipee varmaan siks kun miehän hitto poltin eilen Mosan kaa tupakkaa, kannatti.

Ainii, ainut ilonen asia on se, et ilmeisesti sain sen työpaikan. Se haastattelija-täti oli kuulemma ollu ihan innoissaan miusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.