IRC-Galleria

[Cin]

[Cin]

Romantically challenged

[Ei aihetta]Maanantai 23.04.2007 17:47

Enää huominen log.oikeuden koe ja sit lomille! :)
Sain yhen harkkatyön tehtyä koulussa ku käytiin se läpi kohta kohdalta (kopsasin samaa tahtia), sanoin et palautan harkat huomenna kun ne jäi kotiin. Nyt sit vaan viimeset vielä valmiiks ni se olis sit siinä. Tai no, nekin on jo melkein tehty ku Uxo lähetti ne omansa miulle, muuttelen vaan vähän. ;)
Tietysti olis vielä pari Sepon harkkatyötä palauttamatta, mut ne nyt ehtii tehä.. Eikä ne oo niin justiinsa koska se ei todistetusti lue kun otsikot.

Mie taidan muuten alkaa olla toipunu tästä flunssasta, koska oon taas ihan oma itteni: Puhuin tunnilla ihan suht kauan siitä, millon ja miten Kolumbus on liittyny johonkin kv-sopimukseen mukaan (ainut asia jonka olin ettiny siihen harkkatyöhön), ennen kun tajusin miks porukka naureskelee ja natsimummo pyörittelee päätään; se taiskin olla Kolumbia..
Tais mennä peräti viikko ilman että kukaan pääs sanomaan et miun pitäis joskus ajatella vähän tarkemmin mitä puhun. Mut minkäs teet. 8)
Viimeeks väittelin poikien kaa siitä, onks pikaluistelijoilla happipullot reisissä vai ei. Tai itekseni väittelin, muut nauro veet silmissä. Ilmeisesti niillä ei oo, se on sittenki pelkkää lihasta. Hitto.

Olin tänää reipas ja siivosin koko kämpän. Ois vaan tarvinnu apua kalujen siirtelyyn, varsinki arkkupöydän jota en saa yksin hievahtamaankaan. Mut joku toinen kerta sit. Kukatki muistin kastella, ne on vielä ihan hengissäkin, ihme.
Muutenki on ollu ihan onnistunu päivä: tein tosi hyvin onnistunutta ruokaa, ihan yllätin itteni, ja sit ne soitteli sieltä työpaikasta missä kävin haastattelussa; pääsin sinne. Ei mikään hehkee kesätyö, mut onpahan jotain... Nii ja sit nuo harkkatyöt on hyvällä mallilla. :)

Ainut miinus tähän mennessä on ollu naapurin PP:n jatkuva meuhkaaminen. Se oli monta päivää ihan hissukseen ja nyt se taas kai alko. Äsken se kävi käytävässä huutamassa, käveli rappusia edestakasin ja meuhkas jostain pakolaisista ja autoista. Muuten miuta ei haittais miten paljon se huutaa, kunhan lopettais ennen puoltayötä eikä alottais heti aamusta eikä estäis miun rappukäytävässä liikkumista. Vituttaa ku ei pääse kauppaan tai lenkille tai mihinkää jos se seisoskelee käytävässä. Tai pääsis kyllä, mut en mie uskalla jos sillä on joku juttu siellä kesken. Pitää olla telkkari taas täysillä et kuulee jotain ton mylvimisen yli, ihan pimeetä.. Hyvin kuulee melkein kaikki sanatki seinien läpi, nyt sitä tuntuu kiukuttavan lääkkeet... Popsis vaan suihinsa niin helpottais.
Kai yheks miinukseks vois laskee myös sen aamun kokeen, mut se nyt ei oo miun maailmaa kaatamassa. :)

Huomenna vois käydä kattelee polttareita varten upeita kuteita kirppikseltä, kaikki muu alkaakin olla kunnossa.. Ne on siis lauantaina ja vetosin jo mein luokkaan ettei kukaan tulis sillon baariin näkemään miuta. :)) Mut ihan samahan se on, kännissä ei hävetä vaikka mitä olis päällä. Ja Lelulla kuulemma on bachelorit, et eiköhän ne oo porukalla baarissa..
Vielä kun tuntisin jonkun mikkeliläisen joka osais kertoo vähän paikkoja sieltä, pitäis sielläki pyörähtää lauantaina.
Ja sit kun joku keksis mitä mie teen vappuna, ni kiva. Ei mitään suunnitelmia. :-/ Tai no on sen verran et viinat on hankittu jos sitä tekee mieli. :D

Ainii, Lardesta on juttua huomisessa lehdessä; se oli kolmossijallaan parhaiten menestynyt eteläkarjalainen otus mein viime koitoksessa. Aika upee lärpytin. ;)

Alkais olla iltalenkin paikka, moro.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.