IRC-Galleria

[Cin]

[Cin]

Romantically challenged

Huono itsekuri..Keskiviikko 09.05.2007 23:02

Tekis hirveesti mieli käydä kaupassa ostaa sipsipussi. En oo aikoihin syöny mitään herkkuja. Ja nyt sit meinaan ratketa. :-( Tai no, kai siideritkin on tavallaan "herkkuja".. nytkin yks tuossa puolillaan vieressä. Mie meinaan nimittäin lähtee tänää baariin. 8-)
Jos vaan sais vielä Tiuden houkuteltua mukaan vaik sillä(kin) onkin huomenna töitä.. Se lupas harkita jos alkaa vitutuskäyrä nousta, eli pitää vaan alkaa miettiä mikä sitä vituttais oikein paljon. Jenniäkin kysyin, mut yllättäen sen äijä ei haluu jäädä Laurin kaa kaksistaan. No, hätätapauksessa meen sit yksikseni, aina sieltä on tuttuja löytyny. Jopa keskiviikkona, jospa nytkin..

Mietin muuten aamulla et tapahtukohan tää siinä miun Huippumalli-unessa vai oikeesti, mut todennäkösesti unessa; Tyra Banksilla oli ihan TODELLA valtava takapuoli ja se esitteli sitä mustat bikinit päällä. Ja sit sillä oli reidet täys selluliittia, mie olin ihan hämmästyksestä mykkänä kun se alko heiluttamaan persettään. :-O
Joo, on se ollu unta. :-D

Viime yönä näin ainaski kaks unta; oltiin Marin kaa kyttäilee jotain vankilakundeja vankilan pihalla (nähtiin muurin yli ja sit jostain ihmeen aukosta) ja ne oli kaikki ihan tosi hot ja myö oltiin ihan sekasin kun mietittiin et kenet sitä ottais sit kun ne pääsee pois. :-D
Ja sit toinen uni oli aika kiihkee ja hikinen muuten, mut siinä oli myös Elias joka vähän väliä harjas miun hiuksia vaikka sanoin sille et se häiritsee.
Mut oli niin kivoja unia et olin ihan posket punasena vielä aamullaki. ;-)

Ainii! Miulla on hyvin pieni mahis päästä Ilosaareen; Jenska from Helsingfors lupas harkita et jos se sittenki lähtis, ihan perinteen vuoks. Ja sit meinasin pistää rahani myös IBB:n Apulannan keikalle, vaikka viime kesänä ne riisti miun viimeset rahat ihan hurjan hintasilla juomilla. Mut pitää taas käydä ulkona baareissa juomassa ku on halvempaa. Ja jospa vaik tällä kertaa miettis valmiiks et millä pääsee takas Lpr:aan ettei tarvii aamuyöstä soitella ympäriinsä ja kysellä et voisko joku kuskata. Onneks sattu olee maailman paras "Poju" järkkärinä ja päästiin samalla kyydillä kotiin. Tai siis baariin...
Siinä ne miun festarit sit kai onki...paitsi et kai pitää oman kaupungin "festareita" tukea ees yhtenä iltana jos sattuu ok bändit. Tai no, kuuleehan ne vaik istuis SS:lla tai Armadalla.

Joo kyl mie taidan lähtee sinne kauppaan ja ruoskia sit itteeni kun syön niitä sipsejä. Hyi hyi miuta. Mut eipähän tarvii stressata siitä ettei oo hyviä bikineitä ku ei oo uimaan menossa koko kesänä. ;-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.