IRC-Galleria

[Cin]

[Cin]

Romantically challenged

Öisiä pohdintoja..Torstai 10.05.2007 05:06

Se baari-ilta oli ja meni, aika nihkeesti. Näin kokonaista viis kunnon tuttua, onneks Ippe oli töissä. Ja Noora kans. :-)
Joskus pitää viel ottaa joku videokamera mukaan et saa ikuistettua Hitaan Miehen tanssilattialla. :-D Sen kaa hengailin vähän aikaa ja sit päätin lähtee kotiin ku eipä siellä oikein mitään ollu.. jotain yliopiston vaihtareita täys koko paikka. Ja muutenki hirvee tungos.
Kotimatka oli oikein miellyttävä: eka kaikki ihanat kebab-miehet (anteeks jos loukkaa jotain kebab-miestä) ajeli kävelyvauhtia miun vierellä ja kyseli mihin meen, tuunko kyytiin, mitä kuuluu, missä poikaystävä ja miksei hymyilytä. On ne vaan hurmaavia. Sit joku aika ihku noin kuuskymppinen äijänkäppyrä seuras miuta koko loppu matkan pyörällä ja ehotteli kovasti et oltais menty panemaan. Harmi ettei miuta huvittanu. Ois voinu vaik oksentaa pelkästä ajatuksesta.

Mut sit niitä pohdintoja:
1) Miks kaikilla kauniilla naisilla on ihan karmeen näköset miehet? Ei niillä kaikilla voi olla hitosti rahaa tai sit olla hyviä sängyssä. Kun ne eukotkin yleensä näyttää niin pinnallisilta, ni luulis et ne haluis sit jonkun Becksin itelleen.
2) Miks kaikilla upeilla miehillä on ihan tavisnaiset (paitsi pissiksillä) ja miulla ei silti oo mitään upeeta miestä? :-D
3) Luuleeks nuoret tytöt (ite kun oon niin hiton wanha) että kun on tarpeeks nätti ja laiha ni pojat tykkää? Tänään taas näki sellasia nättejä ja tikkulaihoja 18-20v tyttöjä (joista aika monella oli miusta ihan teinipojan kroppa kun ei ollu persettä eikä tissejä) jotka pälyili epävarman näkösinä jossain nurkkauksessa ja lisäili huulikiiltoa. No kai niistä jonkinlaisen panon saa jos tahtoo, mut en usko et paljon muuta ennen kun ovat vähän itsevarmempia ja ennenkaikkea tyytyväisiä itteensä.
4) Kuvitteleeks varatut miehet oikeesti ettei niitten tyttöystävät/avopuolisot/vaimot saa koskaan tietää jos ne käy sillon tällön panemassa jotain toista? Ja luuleeks ne eukot oikeesti ettei niitten ihanat miehet koskaan pettäis niitä? Mie alan olla kypsä myös noihin pettämiskuvioihin. Miun kaveripiiristäkin löytyy vaikka miten monta tapausta ja melkein vois laskeskella et joka toinen pettää jollain tapaa; toiset menee seksiin asti ja toiset vaan melkein. Mut on onneks niitäkin jotka on ihan kunnollisia. :-)
Ja ettei mee ihan yleistämiseks niin pettäähän ne naisetkin, miun tuttavapiiristä vaan paljon useemmin miehet. Toisaalta en mie niitten kaikkien naisia ees tunne, et mistäs mie tiiän mitä ne touhuaa...
5) Onks miehet ihan yleisesti niin tyhmiä ettei ne muka tajua et kyllä myö tytöt puhutaan asioista keskenämme ja jos esim. miun parhaalle kaverille Sattuis voivottelemaan miten mie oon kylmä ja hankala enkä ollenkaan normaali, niin kyllähän se nyt jossain vaiheessa selviää miulle kans. Tai jos joku Sattuis lähettelemään miun kavereille viestejä missä pyydetään leffaan tai "iltakahville" ja sen pitäis muka pysyä miulta salassa, niin ei kai se nyt pysy. Haloo. Kaverit on kuitenki tärkeempiä.
6) Tää miuta vaivaa eniten: Jos joku kerta kehtaa väittää et mie oon joskus """seurustellut""" jonkun ääliön kaa, ni puhuisko sen puolesta et mie EN OO seurustellu ainaki nää faktat:
- mie en tiiä millon sillä on synttärit, en ees minä vuonna.
- tiiän et se ei oo kotosin Lpr:sta, mutten tiiä kyllä yhtään et mistä sit.
- en koskaan halunnu tutustuu sen kavereihin tai mihinkään sukulaisiin.
- suostuin käymään sen kämpässä kerran, pakotettuna.
- en koko aikana soittanu tyypille kertaakaan, vastasin kyllä sen puheluihin ja viesteihin.
- suostuin vaan kaks kertaa näyttäytymään julkisesti sen kaa.
- en kertonu sille muistaakseni yhtään mitään itestäni, nimen ja yhteystiedot vaan.
Eli miten olis jos kaikki vaan myöntäis et se oli sellanen yhen illan juttu, mikä venähti ihan liian moneks illaks.
7) Miks mie en vois vaan unohtaa kaiken tähänastisen ja alottaa alusta? :-/ En tahtois kaivata sellasta mitä en koskaan voi saada omaks.

Hyvää yötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.