IRC-Galleria

[Cin]

[Cin]

Romantically challenged

[Ei aihetta]Maanantai 21.05.2007 21:49

Tää ja huominen päivä vapaata. Miulla oli suuret suunnitelmat et mitä kaikkee teen; piti olla koko ajan vaan ulkona, selvittää vähän Ilosaarijuttuja, ottaa uusia kuvia Löppösestä kasvattajalle, käydä kattomassa vaatteita häihin jne jne. Noh, tänään oon saanu niinkin paljon aikaseks et tein aamulenkin, söin aamupalaa, kattelin Frendejä, käveltiin L:n kaa porukoille syömään ja sit otin Pienet päikkärit (herätys oli soimassa puol neljä) ja just heräsin. Pakko sit huomenna olla pikkasen reippaampi ettei mee vapaapäivät ihan hukkaan.

Miun pitäis käydä kattoo kaverin sähköpostista kun yks mies lähetti sille jonkun ällön alastonkuvan, pitää vielä kerätä rohkeutta. :-)) Menee vielä yöunet jos se on niin kauhee mitä miulle sanottiin..

Vähän muuten harmittaa et meni laatusarja Päivien viemää taas ohi. En oo nähny sitä tai Salkkareita pariin viikkoon ku oon aina töissä. :-/ Tänää onneks on vielä Salkkarit nähtävissä ja Sinkutkin tulee, jee. Ellen intoudu lähtee satamaan istuskelemaan ja menee ohi..

Nii muuten. Mie en ehkä koskaan enää lähe lauantaina baariin jos on sunnuntaina töitä. Oli aika jännä olo koko päivän ja kaikenlisäks miun silmistä vuoti vettä ja näytin ihan siltä kun itkisin koko ajan. Ja ilmeisesti polttaminen ei sovi miulle kun kurkku on vielki kipee.
Näin muuten eilen töissä yhtä Luolamiestä joka näytti palanneen yhteen exänsä kaa ja oli tehny vielä toisen lapsenki sen kaa. Olin oikein onnellinen sen puolesta ennen kun tuli tuntemattomasta numerosta samanlainen ihan pimee viesti kun vuosia sittenki. Onnea vaan sille eukolle, on saanu oikeen helmen itelleen.
Mut nyt sunnuntaina on vapaata ku on joku sellanen päivä et kaupat on kii. Ja olis työpaikan bileilta sekä Jennin synttärit/tuparit. Rahaa vaan ei oo yhtään..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.