IRC-Galleria

tänäääKeskiviikko 21.10.2009 16:25

uus tatskaa

koht poksahan

lolTorstai 08.10.2009 20:28

"Ylläpidon toimesta koko galleriassa järjestetään maailmanloppu, kaikkien valittajien syystä. Ensin kaikki kritisoijat sahataan kahtia ja muut saavat katsoa sitä vierestä. Sen jälkeen galleriaan tehdään vilkkuva ulkoasu, niin että kaikki epileptiset ja migreeniset saavat kohtauksen. Sen jälkeen jäljelle jääneet laitetaan pieneen kanahäkkiin ja galleria räjäytetään ilmaan.
terveisin Ylläpito"

Ratigan tosiaan kuoli eilen..=(Tiistai 06.10.2009 23:24

Että näi..

joo vihaan tätäTiistai 06.10.2009 16:07

Tää koko paska on iha perseestä. Se että mulla oli eilen yks maailman paskimmista päivistä ni tää on viel paskempi ku galleria on iha totaalisen perseestä. Tekis mieli vetää yht kovat kännit ku eilenki. Vittu mikä krapulaki.

Ylläpito vois syödä päänsä vittu!!!

joo vihaan tätäTiistai 06.10.2009 16:07

Tää koko paska on iha perseestä. Se että mulla oli eilen yks maailman paskimmista päivistä ni tää on viel paskempi ku galleria on iha totaalisen perseestä. Tekis mieli vetää yht kovat kännit ku eilenki. Vittu mikä krapulaki.

Ylläpito vois syödä päänsä vittu!!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.09.2009 21:37

Ratigan alkaa olemaan siinä kunnossa, ettei mun sydän enää kestä pitää sitä hengissä, pakko viedä se pian lääkäriin eutanasiaan. Sen kasvain on edennyt vatsan seudulta jo virtsarakolle. Sen takajalat tärisee ja mä oon vaan ihan romuna, en haluis ikinä sen kuolevan mutta nyt se on alkanut kärsimään.. vittu vittu.

[Ei aihetta]Lauantai 04.07.2009 18:30

Oli eilen parhaint Kisun kanssa<3 Purr raksutan sua tyttö<3

Kunpa mäki osaisin kirjottaa näinTorstai 18.06.2009 15:26

Wainamoinen#blogcomments
Rotta vs. lapsi

Kyllä se rotta on aina voittaja. Verrattiin sitten lapseen tai jyrsijöihin. Totuus saattaa kuitenkin olla hiukan toisenlainen:

1 Rotan hankkimisen jälkeen sinun ei tarvitse kuntoilla hullun lailla, jotta saat itsesi siihen kuntoon, jossa olit ennen rotan hankkimista. (Mutta mikäli luoksetulo ei ole hallussa ja kunto pettää niin haavi ei ole pahitteeksi)

2 Rotta ei herätä sinua keskellä yötä mitä ihmeellisimmistä syistä. (Rottaooppera ei välttämättä ole osa jokaisen musiikkimakua)

3 Rotta papanoi siististi, eikä siis tarvitse vaippoja, niiden vaihtamisesta puhumattakaan. (Laatikkoon tai laatikon viereen. Kingit paskoo seinälle)

4 Rotta tulee huomattavasti halvemmaksi kuin lapsi. (Varmasti juu, jos rotta ei erehdy tuhoamaan koko taloa)

5 Voit jättää rotan yksikseen vaikka koko viikonlopuksi, ilman pelkoa heitteillejättösyytteistä.(Mitäs se eläimen kunnon tarkistaminen päivittäin tarkoittaa?)

6 Rotta ei jätä lelujaan lojumaan paikkoihin, jossa kompastut niihin 100 prosentin varmuudella. (Rotta piilottaa sinunkin lelut, joita et paikanna edes uhkailulla, lahjonnalla tai kiristyksellä)

7 Rotta pysyy kiltisti häkissään, eikä ryntäile ympäri taloa ilman lupaa. (Ehkä abloylukolla lukitussa häkissä, kun olet nielaissut avaimen)

8 Rotta ei järjestä raivokohtauksia esimerkiksi kesken kauppareissun. (Rotta aiheuttaa raivokohtauksen olemalla kauppareissulla)

9 Rotta ei häiritse elämän perusaktiviteetteja, kuten television katselua, biletystä, seksiä, pitkiä aamu-unia jne. (Jos häkki on abloylla lukittu ja johdot pellitetty niin sitten ehkä ei)

10 Rotan kasvattaminen on huomattavasti yksinkertaisempaa kuin lapsen kasvattaminen. (Mutta silti lapsen kasvatukseen ryhtyviä on enemmän)

11 Rotta viihtyy omissa oloissaan eikä kerjää koko ajan huomiota. (Omistatko varmasti rotan?)

12 Rotta syö mitä vaan ilman nirsoilua. (Paitsi, jos se rotta sattuu olemaan nirso ja haluaa höyrytettyjä vihanneksia broilerpyöryköillä)

13 Rotta ei melua eikä häiritse naapureita eikä näin ollen hanki sitä kolmatta varoitusta. (Ellei sitten syö tietään naapuriin)

14 Rotta ei piirtele seiniin, revi verhoja, liimaa purukumia sohvaan tai kisko naapurin kissaa hännästä. (Ei piirtele, ei. Kynät ovat osa ruokavaliota verhojen ja sohvien ohella)

15 Rotta matkustaa junassa huomattavasti halvemmalla kuin lapsi. (Jos pysyy boksissaan niin kyllä)

16 Rotta ei kysele sinulta tyhmiä kysymyksiä, joihin et osaa vastata. (Sinä esität niitä rotalle saamatta koskaan vastauksia)

17 Rotasta ei tule ärsyttävää teini-ikäistä, joka vanhempiaan vastaan kapinoidakseen liittyy kirkkoon. (Liekö ikuinen rottakakara sen parempi vaihtoehto?)

18 Rotan kanssa ei tarvitse tapella nukkumaanmeno- tai kotiintuloajoista. (Rotta tekee niin, kuin itse parhaakseen näkee. Käviskö yöbileet?)

19 Rotta ei halua jotain vain siksi, että naapurin rotallakin on. (Rotta haluaa koko naapurin rotan, ellei vienyt jo)

20 Tiedät aina, missä rottasi on perjantai-iltaisin. (Ellei se juuri kaivautunut keittiön kaapin takaa olevasta kolosesta talon syövereihin)

21 Voit nimetä rottasi miten haluat. (Laina ja Maila, Lainaa Mailaa?)

22 Rotta ei soita kolmekymppisenä pyytääkseen lainantakausta. (Onhan rotta fiksu eläin, tuskin soittaminenkaan tuottaa tuskaa)

23 Rotta ei laita sinua vanhainkotiin, kun olet vanha ja raihnainen. (Jos raihnaisuus on rotan syytä niin rukoilet polvillasi paikkaa vanhainkodista)

24 Pieni, pörröinen ja nappisilmäinen rotta on paljon söpömpi kuin rääkyvä, kuolaava ja haiseva ihmisenpentu. (Totta, kuin rotan potta! Vai käyttikö rotta pottaa?)

25 Rotta pitää anopin poissa kotoasi huomattavasti tehokkaammin kuin lapsi. (Entä, jos se tulee vain rotan takia?)

26 Jos huomaat rottasi olevan raskaana, se ei ole läheskään niin paha asia kuin jos kyseessä olisi lapsesi. (Tokihan se parikymmentä lastenlasta on yhtä kivempi)

27 Rotta elää vain muutaman vuoden. (Ja tämäkö on sitten plussaa näinkin täydelliselle otukselle!?!)


Rotta vs. lapsi © Janiika Aaltonen, 2002-2003
(sulkeet) © Jemps, nyt tai vähintäänkin heti