IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 08.02.2010 09:05

Moikka ny kaikill 2 viikoks<3 Nähtäillää sitten taas! Mä lähen ny.

Ei minun kirjoittamaSunnuntai 07.02.2010 16:28

Kun kasvamme, opimme, että se ihminen kenen ei koskaan pitänyt pettää meitä, luultavasti tekee sen. Tulet särkemään sydämesi luultavasti useammin kuin kerran ja se on rankempaa joka kerta. Tulet myös särkemään sydämiä, joten muista miltä tuntui kun omasi oli särkynyt. Tulet taistelemaan parhaiden ystäviesi kanssa ja syyttämään rakastasi asioista mitä entinen rakkaasi teki. Tulet itkemään koska aika menee liian nopeasti ja menetät jonkun ketä rakastat.
Joten ota kuvia, naura liikaa ja rakasta niin kuin sinua ei olisi koskaan loukattu. Koska jokainen 60 sekuntia, jotka vietät vihaisena on minuutti onnellisuudesta pois jota et koskaan tule saamaan takaisin. Rakkaus on voiman antamista ärsyttääkseen sinua, mutta luottamaan siihen ettei hän tee sitä.
Oikeilla rakkaustarinoilla ei ole onnellista loppua, koska oikea rakkaustarina ei koskaan lopu. Tiedät olevasi rakastunut, kun vaikein asia on sanoa hyvästi. Älä koskaan anna kenellekään kaikkeasi, sillä kun hän on poissa, on sydämesi viety. Kun elämäsi rakkaus jättää sinut ja sanoo "voimme edelleen olla ystäviä" se on sama asia kun koirasi kuolisi ja äitisi sanoisi "voit edelleen pitää sen". Jos et saa jotain ihmistä ajatuksistasi pois, ehkä hänen kuuluukin olla siellä. Kun todella rakastat jotain, olet valmis päästämään irti ja jos hän tulee takaisin se on tosi rakkautta. Koska tosi rakkaus on aina vaivan arvoista. Älä koskaan luovu asioista jotka saavat sinut hymyilemään. Se satuttaa kun rakastat jotain, mutta et saa pitää häntä sylissäsi.
Elämän suurin haaste on löytää joku, joka tietää kaikki virheesi, eroavaisuutesi ja mokasi, mutta edelleen rakastaa sinua. Rakkaus on kuin sota, helppo aloittaa, vaikea lopettaa ja mahdoton unohtaa. Maailman hienointa ja kauneinta asiaa ei voi tuntea, eikä nähdä, vaan se pitää kokea sydämellä.
Älä koskaan riko sydäntä joka oikeasti rakastaa sinua. Mutta muista et tule olemaan rakkaasi ensimmäinen, viimeinen tai ainoa. Hän on rakastanut aiemmin ja tulee rakastamaan uudelleen. Mutta jos hän rakastaa sinua nyt, niin millä muulla on väliä. Hän ei ole täydellinen, mutta et ole sinäkään ja te ette tule olemaan koskaan täydellisiä. Mutta jos hän saa sinut nauramaan, koska joudut miettimään kaksi kertaa ollaksesi ihminen ja tekemään virheitä. Pidä hänestä kiinni ja anna hänelle osa itsestäsi. Hän ei tule ajattelemaan sinua joka hetki, mutta hän antaa sinulle osan itsestään, jonka tietää sinun pystyvän rikkomaan. Älä satuta häntä tai vaihda toiseen. Älä odota enempää kuin hän voi antaa. Hymyile kun hän tekee sinut onnelliseksi, huuda kun hän tekee sinut vihaiseksi ja kaipaa kun hän ei ole kanssasi.

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.02.2010 16:08


Kirppu kuoli tänään. Mulla on sitä jo mitä kauhein ikävä. Pidin sitä eilen koko illan sylissäni ja tiesin sen lipuvan mun luotani pois. Itkin vaan ja toistelin kuinka rakastan sitä. Kun menin nukkumaan, pistin senki häkkii nukkumaan ja aamulla Jani tuli kertomaan, että se on kuollu.. Vincent on ny ihan yksinään, pitää löytää sille kaveri.

[Ei aihetta]Perjantai 05.02.2010 23:36

Aion olla rehellinen 24 tuntia. Voit kysyä minulta mitä vaan. Mitä se on, vastaan totuuden. Haastan sinut tekemään saman itse ja katsomaan mitä saat kysymyksiin!

[Ei aihetta]Torstai 04.02.2010 02:39

ku tuun seuraavan kerran täs talven/kevään aikan käymää pk-alueel, ni ketkä on valmiit antaa punkkaa yöks?

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.02.2010 16:44

Keh tää viikko on kivoin pitkään aikaan<3

Antakaa nimii ni lisään facebookiin!<3

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.02.2010 01:43

Tietääks kukaan miks Ezcada ei oo käyny gallerias 22 päivään?

[Ei aihetta]Tiistai 02.02.2010 21:31

pelkään tosi kovasti yhen kaverini puolesta.. =(

[Ei aihetta]Maanantai 01.02.2010 23:40

Pur mä tykkään<3

Oot mulle tärkeä<3

Tule pian tänne!<3

keheehee kovempi versioSunnuntai 31.01.2010 01:20btw wuhuu osasin lisät!