IRC-Galleria

[huuru]

[huuru]

Saatanan säälittäviä kantarelleja
Näin unta että oltiin Altin ja Tiinan kanssa jossain halvassa hostellissa. Meillä oli huone varattuna ja yks iso sänky johon mahtu kolme. Tiina hyppäs heti sinne reunaan, Altti keskelle ja minä jäin kahtomaan sitä omaa paikkaani.

Siinä oli ensinnäkin ihan hervoton paskaläjä sekä sängyllä että lattialla siinä vieressä. Sen lisäks peiton alta pilkisti ihan pienen vauvan palanut jalka, katkennut nilkasta alaspäin ja jalkopäästä kaulasta katkennut, palanut vauvan pää.

Sanoin että en minä voi tuossa nukkua, täällä on tapahtunu jotain ihan kummallista. Altti sano että pöh, laitat vaan päiväpeiton siihen päälle ja käyt pitkälles. Minä sanoin että en, tuleehan nuo siitä peitosta läpi.

Hain sitten Hra. Johtajan, joka sattui olemaan se BlackOutin ent. portsari Tero. Se tuli ja pyyhkäs vauvaöljyllä paskat pois ja heitti ruumiinosat jätesäkkiin. Mietin että voi helvetti, ois voinut lakanat samalla vaihtaa.

Sittenpä heitin päiväpeiton sängylle, kävin pitkäkseni ja yritin nukkua, mutta viereisestä huoneesta kuulu niin älytön voihkinta ja lätke ettei pystynyt.

The End.

Niin että voisitko poistua mun aivoista Demoni, en minä tuommosia halua katella yöt ympäriinsä. Kablääh. Tearsofacrackwhore. Todellakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.