IRC-Galleria

[huuru]

[huuru]

Saatanan säälittäviä kantarelleja
Ripuli on tänään laantunut. Kiitos kaikille huolenpidosta. Ruoka on muutenkin pysynyt alhaalla mahaan laskeuduttuaan. Minä heikkovatsainen paska. PASKA.

Mutta jottei täysin totuus unohtuisi tuli flunssa tilalle. Mutta räkä on sentään ihan inhimillinen elementti. Minä sairas paska. PASKA.

Meillä on tänään 9-kuukautispäivä. Vähän siistiä. Kylläpä aika rientää ja ryntää. En tiedä miten siihen pitäisi suhtautua jos ihmiset onnittelee sen johdosta. Tarkoittaako se että "Onneksi olkoon, vieläkin olette yhdessä!" ? Tai "Onneksi olkoon, kauanhan te ootta toisianne jaksanna!" ? "Onnea! Sitä sinä tarviit." No ei. Minä kyyninen paska. PASKA.

Eikä kukaan oo ees onnitellut. Tiina kai osas arvata että jotain tämän kaltaista spekulointia olisi ollut luvassa ja sano vaan että "aaww, se on 3/4 vuosi!". Diplomaattinen tyttö:) Siksi minä sitä niin rakastankin:). Minä sentimentaalinen paska. PASKA.

Siksi toisekseen muistin sen asian ihan äsken. Kun ajattelin että jee, huomenna tukipäivä. Neljäs. -> Tänään on kolmas. Tänään on siis V.I.D. Very Important Day. Mutta ei Alttikaan muistanu, joten minä oon se parempi. Förstås. No ei. Minä narsistinen paska. PASKA.

Kohta lähetään Tiinan kanssa kauppaan. Ostan vähän jotain ruokaa. Ajattelin ostaa kanaa ja tehä kanasalaattia. Huolimatta pienistä kanaloista ja kanasten huonoista elinolosuhteista. Minä epäeettinen paska. PASKA.

Nyt heipä hei. Päivien viemää menee. Minä neliösilmäinen paska. PASKA.






No ette tekään täydellisiä ole!!! Te hypokreetit paskat. PASKAT.
(Anteeksi. Se oli asiatonta. Rakastan sinuakin.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.