IRC-Galleria

[huuru]

[huuru]

Saatanan säälittäviä kantarelleja
Kyllä on taas sekavaa. Menee kaikki jutut ihan ohi... Ei se mitään, hyvin mä vedän. Ei pidä ottaa niin vakavasti. Vaikka on ihan absurdeja juttuja tapahtunu taas tässä parina päivänä niin ei se mitään, pysyy mieli virkeenä. Tai niin sitä luulis, minua vaan väsyttää enemmän.

Veljekset on täällä taas. Isoin nukkuu onnellisen näkösenä peiton alla, keskimmäinen kattoo Leijonakuningasta ja pienimmäinen imeskelee mun walkmanin korvanappeja. Aamulla pikasesti ajattelin heittää isoimmat roskat roskikseen ettei pieni niele kaikkea. Sain muovikassillisen repeämispisteeseen. Mitäs näistä, kuka sitä aina jaksaa olla siivoomassa.

Skole alkaa yheltätoista tänään. Nyt lupaan olla ihan skarppina koko päivän. Eilen meni Maian läksiäiset vähän reisille kun nukahin ja heräsin vasta kun tiina soitti että ne on nyt lähössä eteenpäin, onko mulla vapaalippua. Sitten ne kiusas mua kun olin ihan tokkurassa enkä oikein tajunnu. Hmph.

(Iltapäivän huomautus: Kun oikein varta vasten YRITIN tulla kouluun reippaana niin tunnit olikin peruttu. Minun tuuria... Tai ei se tuurista ole kiinni, ällistä vaan. No, ei se mitään. Niin että ei alkanukkaan yheltätoista kun puol kolmelta. Kuten sanottu, hyvin mä vedän.)

No niin, kuka näitäkään lukee. Jos laittaisin välillä jotain ystävällistä loppuun niin ne jotka lukee tän loppuun asti yllättyy ilosesti. Joo. Oikein aurinkoista päivänjatkoa sinulle,olet hieno ja arvokas ihminen vaikka päässäsi olisikin jotain vinksallaan.

Hakuna Matata ja silleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.