IRC-Galleria

[huuru]

[huuru]

Saatanan säälittäviä kantarelleja

Päivä se oli tämäkinTiistai 31.01.2006 00:19

Meinasin skipata tämän päivän merkinnät, mutta en kai minä voi sitä tehdä teille, uskolliset lukijani. Vaikka ei tähän päivään mitään sellaista kuulu, mitä teille alkaisin kertoa:) Edelleen innoissani siitä risteilystä, huomenna se on jo huomenna!

Kappas, olen jo 20,70 v. Hullua. Se on ryppyvoiteet ja suonikohjulääkkeet hankittava... No, on sitä vanhempiakin rusinoita nähty. Joskus jopa näissä piireissä täällä galleriassa:0

Tänään heräsin, römistelin veljesten kanssa, kävin koulussa, menin hoitamaan muita asioita, kävin ensiavussa virnuilemassa, veljesten kanssa graanilla kaupassa, söin hampurilaisen, katoin telkkaria ja mesestin. Joo, siinäpä se melkein. Huomiseks on muistettavana kolme asiaa jotka on pakko tehä, saa nähä kuinka monta niistä muistan... Kerron huomenna.

Se on sitten siinä. Olipa harvinaisen kuiva teksti minulta tänään, huomaatteko? Yrittäkää kestää, tsemppaan huomenna. GOOD NIGHT PEOPLE!!! YOU'RE THE BEST, DRIVE SAFELY!

I ain't been stained by any cult or religion or philosophy or anything like that. En ole, en tule olemaan. Aiheuttaa vain kärsimystä ja maksaa viattomien henkiä. (Viattomien? Kuka muka? No kuitenkin...)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.