IRC-Galleria

[huuru]

[huuru]

Saatanan säälittäviä kantarelleja

BejeweledTiistai 31.01.2006 11:08

Vitsi on hyvä peli tuo bejeweled. Tässähän nämä äikän tunnit mukavasti meneekin. Aloin vaan äsken selittää ihan omia juttuja kun opettaja kysy multa. Vähän pihalla mutta muuten ok. Ei se meiän ongelma oo kuten eräs viisas filosofi kerran sanoi.

Maahanmuuttajien työllisyystilanne valvottaa minua öisin. Mikkelissäkin työttömien maahanmuuttajien osuus muusta väestöstä on jopa 3-4-kertainen. Helekatti, on se kumma. Minua stressaa tämä homma. Yhteiskuntarakenne on ihan reisillä. Muuttakaatten maahan hankkikaatten duuni.

Tänään olis vähän tekemistä. Kotona ja koulussa ja puolivälissä matkaa. Kyllä mä tän klaaraan... Ainahan minä jossain vaiheessa.

Minun uskoni ihmisiin on hieman kivunnut ylöspäin viime päivinä. Tätä ei ole tapahtunut sitten syntymän, siitä on mennyt tasaisesti alaspäin. Lukuunottamatta rakasta perhettä ja muita ilmeisen ihkuja. Nyt alkaa kohta olla jo lähellä nollaa tuo arvo, se on ollut kovasti miinuksella. Hyvin te vedätte.

Jos sä menet alas beibi, mä haluun sen nyt beibi, tuu ja pistä se alkuun beibi, mä haluun sen nyt beibi. Terkkuja lypille ja lupulle!

Ps. Mun jääkaapissa on jotain makkaraa. Jotain lehmästä tehtyä. Aika hämärää... Milloinkas tämä tapahtui?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.