IRC-Galleria

[huuru]

[huuru]

Saatanan säälittäviä kantarelleja

Tsjöh.Keskiviikko 17.01.2007 18:38

Oon pahalla tuulella. Ihan ääliö. Känkkäränkkä. Mahdoton tapaus. Innostunut sonni. (?)

Kävin kattomassa pupuja Reporangassa. Oli ne rentoja veikkoja. Yks vaan ojenti toisen takajalan (vai säären?) ja alko putsaamaan jalkapohjaa:) Mieti miten paljon pupun takajalassa on putsaamista. Sitten yks vaan relas siellä häkin pohjalla. Venytteli ja heitti sitten mahalleen.

Chinchilla söi häkin pohjalta jotain gourmeeta. Ja piti silmät kiinni tai katseen alhaalla koko ajan. *Menepoismenepois-ennääsuaetkäsämua-menepois* Ja se oli violetin värinen. Semmonen harmaavioletti.

Sitten siellä oli myös lintuja. Yhet yritti pussailla ja ne alko kiljumaan mulle kun kehtasin tirkistellä. Ne katto minua molemmat ja kilju ja sitten ne yritti hempeillä taas mutta se mies ei vissiin pystynyt suorittamaan yleisön edessä hommiaan.

Nyt oon koululla taas. Pääsin kahelta enkä viittiny lähtee kotiin vaan menin kaupunkiin. Kaupungilla voi olla yllättävän tyhmää jos on yksin eikä voi tehdä heräteostoksia. Joten tulin takasin koululle että pääsen autolla kotiin. Näillä hetkillä toivottavasti. Ois niin kova nälkä.

Nyt alan pelaamaan jotain jäntskää nettipeliä. Jeeheee. Terveisiä pikkusiskoille. Teille en oo känkkäränkkä, soitelkaa useemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.