IRC-Galleria

[huuru]

[huuru]

Saatanan säälittäviä kantarelleja
Olipas hyvä että katsastin auton eilen koska tänään se ei lähtenyt käyntiin. Onneksi nyt on jo keskiviikko. Niin että huomenna on sitten torstai. Se on vähän niinkun perjantai. Melkein.

Tänään minua nauratti kun heräsin. En tiedä miksi mutta kun kello soi 6.30 olin hirmu ilonen. Sitten tajusin ettei ole mitään syytä olla niin iloinen ja kouluun pitää lähteä ja Hyvä Ostos kahvi on pahaa ja sitä täytyy kuitenkin keittää ja juoda ja lastenohjelmat alkaa vasta seitsemältä ja ma mään tulee vasta huomenna. Rytistin naaman äkkiä äkäselle modelle. Sitten yritin nukkua salaa pommiin mutta tuli niin roisto olo että nousin keittämään sitä myrkkyä.

Nyt kuuluis olla tunnilla mutta kun se auto ei käynnistynyt ja myöhästyin niin paljon niin kuikuilen itseopiskelutilassa. Mutta täällä on monta muutakin meidän luokkalaista. :D

No. Kai ne kohta tulee kahvitauolle. Näihin aikoihin luokassa alkaa olla yleensä kasa raunioita. Jotkut kofeiinin, jotkut nikotiinin ja jotkut alkoholin puutteen vuoksi. Varmaan siellä jo vinkuminen käy.

Tänään pitää soittaa hampilääkäriin. Taas. Inhottavaa. Mutta ei kehtaa koko ajan syödä särkylääkkeitäkään. Damn it. Karkkihammas sökö. Muut näyttää kyllä ihan helmiltä. Jep.

Ja tiskatakin pitäis. Ja yksi kurja case tehdä. Njää, höpöhöpö. No nyt ne taitaa tulla kahville. Kyllä. Ei sittenkään. Kyllä. Ne matelevat kahvioon päin niin matalana ettei niitä meinaa nähdä.

Ärf. Tyhmää. Jatkan mököttämistä, jatkakaa mitä teettekin. Kiitos, anteeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.